Last Post Wins !!!11one
- boyko
Re: Last Post Wins !!!11one
ma treba uvest zakone ko englezi i to je to. sad su mirni ko bubice
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- maddjuro
nisi jedini, istina ja nisam imao baš takvih iskustava s nekim idiotima, ali prezirem ih svejedno.Wendigo wrote:policija zna pretjerati, navijači znaju pretjerati. ima ih svakavih na obe strane i nitko nije fakin svetac.
ali činjenica je da policija postoji i radi taj svoj posao (kakav god da je) baš zbog navijača, huligana, kriminalaca i ostalih...
kad bih se baš morao odlučiti za jednu stranu, izabrao bih muriju ipak.
razlog: prije 15 godina sam iz čistog mira (išao sam ujutro u školu, nisam nikoga provocirao ili nešto sl.) napadnut od strane čelavaca u spitkama sa dinamovim grbom i od onda se držim mišljenja kako sve takve do jednoga treba zaliti pesticidom i zapaliti.
i da, zagrebčan sam i prezirem dinamo, nogomet, BBB, "purgere" i slična sranja.
I may be an idiot, but i am no fool.
- DrugsBunny
Na to sam baš i ja pomislio.boyko wrote:ma treba uvest zakone ko englezi i to je to. sad su mirni ko bubice
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
GreenHornet
Da,na stadionu...Vani je koljaza redovito.DrugsBunny wrote:Na to sam baš i ja pomislio.boyko wrote:ma treba uvest zakone ko englezi i to je to. sad su mirni ko bubice
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
GreenHornet
JEST,TO JE BIO RAZLOG!Dragonrage wrote:Da, baš...to je bio razlog...John_Ryder wrote:pa tko je to uopće rekao :S ali murija je prebrutalna ,nemožeš ić nekog prebit zbog zapaljene baklje
- john_constantine
bože, kakva glupost.Ašow wrote:Nemoj osuđivati jer ne shvacas to na taj nacin.DrugsBunny wrote:Bojim se da su većina tih navijača po prirodi totalni idioti, a da alkohol tu ne čini preveliku razliku. Kako god, gamad. Pobit sve.john_constantine wrote:radi jednog pijanog idiota
Isto kao sto ljudi osuđuju pankere jer smrde i sto ne shvacaju koji kurac je mosh pit i tak jos par stvari.
Ovo je jednostavno njihova kultura zivljenja. Boli te kurac dog god ne diraju tebe.
Kao sto i njih boli kurac za tebe sto ti gledas horore.
Nepojmljivo je mnogo toga, ali na kraju krajeva, tko si ti da sudis i da bacas prvi kamen?
Kuzis, jer nije bitno na kojoj si strani. Jednom ti dobijes batina, drugi puta ti daš batina. I to tako ide cijelo vrijeme. Nisi ti jedini komu se to ne sviđa. Ali, tebe se ne dira.
Nije to tako malo kako izgleda. I mozda ne izgleda organizirano, je. A, policija je tu ono sto svi mrze (ACAB šeme).
Jer policija je Golijat. Ovo sve ostalo je David.
A kad David zamrači, Golijat počne uzmicati.
I ne možeš uspoređivati ljubitelje horora s huliganima. Ljubitelji horora ne ozljeđuju ljude ili rade ljude koji samo rade svoj posao invalide. To s policijom, što ti i green podupirate, to je samo prikaz "mentaliteta". Treba biti nekakvog zakona uopće u državi, i sada svi u medijima, javnosti i društvu omaložavaju policiju. Ima povremeno idiota kao onaj što je silovao djevojčicu ili premlatio nekoga bez potrebe, ali to je odgovoran posao, i sigurno je stresno kada riskiraš svoj život radi bande huligana radi nekakve nogometne utakmice.
Nekoć su ljudi išli s djecom na utakmice, a danas sigurno nećeš nigdje vidjeti takve prizore, samo u američkim serijama i filmovima. Drugo, djeca kupuju te nogometne albume i dive se nogometašima koji se kurvaju, voze skupe aute, preseravaju, mlate taksiste i varaju žene. Stvarno su ponos i uzor djece i mladih. I zadnje, Mamić? Najobični huligan i nepismeni seljak koji otvoreno provocira javnost i vladu jer zna da mu nitko ništa ne može.
A to s bakljom... Svaka budala zna da je baklja zabranjena na utakmicama i gotovo. Točka, gotovo. Baklja je zabranjena i taj lik koji je dobio 15 udaraca pendrekom (prenapuhano, naravno) je zaslužio. Iz više razloga - prvo, znao je da je baklja zabranjena. Drugo, sigurno nije htio dobrovoljno predati baklju. I treće - sam je tražio svoje, provocirao je policajca dok na kraju nije dobio batine da bi ga "smirio". I četvrto - zaslužio je. Kao i onaj navijač što je ranjen u nogu. Karamarko ne treba govoriti nikakve isprike, navijač je tražio svoje, provocirao je policiju i zaslužio je da ga se upuca u nogu, jer to je jedini način da ga se smiri. Ne zanimaju me nikakve druge isprike koje će se svoditi da je policija kriva i što sve. Navijač je sam odgovoran za sebe, nije došao tamo radi utakmice, nego provocirati policiju i tući se.
A alkohol... Ne mora baš posve biti krivac, ali alkohol će bolje potaknuti ljude na nasilje i dati im hrabrost, kao što će vozaču dati sigurnost da brže vozi dok ne pogine.
Veći je problem, ako budemo tolerirali takve stvari, što će se takve stvari pogoršavati. Huligani će biti normalna stvar, što nikako ne smijemo dozvoliti. Mislim, onda je u redu da se mladi tuku na ulicama sve dok ne ubiju nekoga kao Luku Ritza. Što mislite otkud su imali uzore za sva ta premlaćivanja mladih? Jer ako se njihov otac mlati na stadionu, i sin vidi njega na ekranu kako mlati policajca, i on će ponavljati takve stvari u društvu.
Ja bi jednostavno ukinuo nogomet i gotovo.
Michel puši karu.
-
GreenHornet
U tom slucaju prestani gledati filmove jer 90% glumaca radi navedeno.Ti ne bi radio navedeno da mozes?john_constantine wrote:Drugo, djeca kupuju te nogometne albume i dive se nogometašima koji se kurvaju, voze skupe aute, preseravaju, mlate taksiste i varaju žene. Stvarno su ponos i uzor djece i mladih.
Zasto pas lize vlastita jaja?Zato sto moze.
Last edited by GreenHornet on 03 May 2010, 18:20, edited 1 time in total.
- DrugsBunny
Našu ligu svakako treba ukinut, to ni nije nogomet.
-
GreenHornet
Conse stvarno nisam znao da si tako moralan.
- maddjuro
on gleda , pretpostavljam kao i ja , flimove radi relaksacije i jer uživam pogledat dobar film, a ne da bi se divio nekome glumcu ili da bi mi neki glumac bio uzor isl.GreenHornet wrote:U tom slucaju prestani gledati filmove jer 90% glumaca radi navedeno.Ti ne bi radio navedeno da mozes?john_constantine wrote:Drugo, djeca kupuju te nogometne albume i dive se nogometašima koji se kurvaju, voze skupe aute, preseravaju, mlate taksiste i varaju žene. Stvarno su ponos i uzor djece i mladih.
I may be an idiot, but i am no fool.
-
GreenHornet
Vecini ljudi nogometasi nisu uzor nego vole nogomet.maddjuro wrote:on gleda , pretpostavljam kao i ja , flimove radi relaksacije i jer uživam pogledat dobar film, a ne da bi se divio nekome glumcu ili da bi mi neki glumac bio uzor isl.GreenHornet wrote:U tom slucaju prestani gledati filmove jer 90% glumaca radi navedeno.Ti ne bi radio navedeno da mozes?john_constantine wrote:Drugo, djeca kupuju te nogometne albume i dive se nogometašima koji se kurvaju, voze skupe aute, preseravaju, mlate taksiste i varaju žene. Stvarno su ponos i uzor djece i mladih.
- DrugsBunny
Većina ljudi su, općenito, idioti. </topic>
- Ašow
krivo ste me shvatili, ono sto sam napisao je huliganski nacin shvacanja sporta. 
@john_constantine
ma, rade ono sto vole. That was my point.
Samo sto u ovom slucaju to ukljucuje bol i poneke zatvorske kazne.
I nikad se tomu nece stati na kraj, jer oni to smatraju honijem, kao sto ti i ja gledamo horore, a oni se tuku po ulicama.
Ne branim ja njih, nego oni se povedu za budalom koja ima muda. I nastane to sto nastane.
A sport ode u drugi plan.
I inace, isao sam na policijsku akademiju jer sam htio na forenziku nakon faksa, al... failao sam. Samo da istaknem to onak, tek tolko
Sve u svemu, ne zelim da rasprava opet krene prema onom kad je od nekog kum stradao pa kad sam reko svoje misljenje i sve krenulo u krivo.
Dakle, to sto se dogodilo, mene iskreno boli kurac.
Ali, nas nogomet ce to osjetiti koji ionako nije za kurac a zakonske mjere su presmjesne i jos se ne provode.
Žanjemo onako kako smo posijali. I onda se još durimo.
A zapamtite da je narod taj koji plaća policiju.
@john_constantine
ma, rade ono sto vole. That was my point.
Samo sto u ovom slucaju to ukljucuje bol i poneke zatvorske kazne.
I nikad se tomu nece stati na kraj, jer oni to smatraju honijem, kao sto ti i ja gledamo horore, a oni se tuku po ulicama.
Ne branim ja njih, nego oni se povedu za budalom koja ima muda. I nastane to sto nastane.
A sport ode u drugi plan.
I inace, isao sam na policijsku akademiju jer sam htio na forenziku nakon faksa, al... failao sam. Samo da istaknem to onak, tek tolko
Sve u svemu, ne zelim da rasprava opet krene prema onom kad je od nekog kum stradao pa kad sam reko svoje misljenje i sve krenulo u krivo.
Dakle, to sto se dogodilo, mene iskreno boli kurac.
Ali, nas nogomet ce to osjetiti koji ionako nije za kurac a zakonske mjere su presmjesne i jos se ne provode.
Žanjemo onako kako smo posijali. I onda se još durimo.
A zapamtite da je narod taj koji plaća policiju.
- Ašow
Couldn't agree more.DrugsBunny wrote:Većina ljudi su, općenito, idioti. </topic>
- john_constantine
baš to. Ne spadam baš u tu skupinu koja baš detaljno prati glumce i na tome bazira filmove. Ali nogomet je već druga priča s obzirom da albumi i forsiraju te nogometaše. Jbg, ja bi im drastično smanjio plaće na 4000 - 5000 i gotovo, s obzirom na skoro nikakvu školu, ne zaslužuju niti više s obzirom da nisu niti sposobni dovesti nas više od prvog kruga u prvenstvu. Ono s španjolskom ili koja je već bila, je sramota. Zašto davati toliku plaću za to da se kurvaju, rade gluposti, voze skupe aute i budu oženjeni manenkekama koje pišu gluposti od knjiga kao Nives Celzijus... 3000 kn mjesečno i ima da vidiš kako će zabijati golove kao blesavi.maddjuro wrote:on gleda , pretpostavljam kao i ja , flimove radi relaksacije i jer uživam pogledat dobar film, a ne da bi se divio nekome glumcu ili da bi mi neki glumac bio uzor isl.GreenHornet wrote:U tom slucaju prestani gledati filmove jer 90% glumaca radi navedeno.Ti ne bi radio navedeno da mozes?john_constantine wrote:Drugo, djeca kupuju te nogometne albume i dive se nogometašima koji se kurvaju, voze skupe aute, preseravaju, mlate taksiste i varaju žene. Stvarno su ponos i uzor djece i mladih.
GreenHornet wrote:Conse stvarno nisam znao da si tako moralan.
Michel puši karu.