Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
GreenHornet

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by GreenHornet » 03 May 2010, 14:43

john_constantine wrote:Jedan je ostao bez oka i bubnjića, jer mu je neki huligan ubacio petardu u vizir.

.
nije petardu nego topovski udar...sto nema veze sa istinom...jer bi ga topovskim ubio na licu mjesta da mu je opalio par cm od face...
doduse,ako je tukao pendrekom cure,klince,strace-KO´ MU JEBE MATER.ako ne-ZELIM MU BRZI OPORAVAK.

p.s. ti stvarno vjerujes da je alkohol usko povezan s huliganstvom ili?
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 03 May 2010, 14:46

Ašow wrote: Nemoj osuđivati jer ne shvacas to na taj nacin.
Isto kao sto ljudi osuđuju pankere jer smrde i sto ne shvacaju koji kurac je mosh pit i tak jos par stvari.
Ovo je jednostavno njihova kultura zivljenja. Boli te kurac dog god ne diraju tebe.
Kao sto i njih boli kurac za tebe sto ti gledas horore.
Nepojmljivo je mnogo toga, ali na kraju krajeva, tko si ti da sudis i da bacas prvi kamen? :)

Kuzis, jer nije bitno na kojoj si strani. Jednom ti dobijes batina, drugi puta ti daš batina. I to tako ide cijelo vrijeme. Nisi ti jedini komu se to ne sviđa. Ali, tebe se ne dira.
Nije to tako malo kako izgleda. I mozda ne izgleda organizirano, je. A, policija je tu ono sto svi mrze (ACAB šeme).

Jer policija je Golijat. Ovo sve ostalo je David.
A kad David zamrači, Golijat počne uzmicati.
U potpunosti si u krivu posebno u dijelu gdje nekad dobijem batina, a nekad dam. Prvo i osnovno, nikad neću nikom dat batina jer sam protiv fizičkih sukoba i nikad neću započet okršaj. Samoobranu ne računam jer to nije moja krivica. I ne boli me kurac dok god ne diraju mene jer bi se lako moglo dogoditi da to naprave, ovo nije strah već samo protest protiv hrpetine idiota. I ja svojim gledanjem horora nikom ne činim nažao dok oni to bogme rade. Istina je da ima sasvim mirnih i normalnih navičaja, ali gledajući videe i slike od tog dana, takvi nisu bili u pitanju.
I ne mrzim policiju jer me baš za njih boli briga.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 03 May 2010, 14:50

Ako nisi znao ljudi na istoku su se pobunili jer je momak sto je upalio baklju nagraden od 15ak udaraca pendrekom u glavu i vise desetaka nogom po citavom tijelu od strane interventnih...

John_Ryder

Post by John_Ryder » 03 May 2010, 15:02

ta murija pretjeruje,umjesto da redar dođe upozorit čovjeka da zgasi baklju ili da mu preda,oni pošalju interventnu da ga izbiju pendrecima,pa kako nebi popizdio cijeli istok kad to vidi, i ovaj sad ne vidi na oko,boo-fucking hoo jbt cijela obitelj plače kao da je čovjek poginuo ili neznam šta,mogo si ić radit u neki ured i nebi ti se ovo desilo
"Im gonna touch you now." :P

GreenHornet

Post by GreenHornet » 03 May 2010, 15:05

Na baklje reagiraju kao da je rijec o bombi...Kurac,liku takoder u subotu u Zg nasli par bombi+tonu ostalog oruzja i pustili ga kuci nakon par sati...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 03 May 2010, 15:24

Image
Image

Treba im topovske zabiti u grkljan.

A$H

Post by A$H » 03 May 2010, 16:02

Ašow wrote: Ovo je jednostavno njihova kultura zivljenja. Boli te kurac dog god ne diraju tebe.
mozes onda rec da su i serijski ubojice..silovatelji itd. ok..dok god tebe ne diraju..
cajkici ziher nisu iz cita mira poceli prvi..zna se tko je prvi poceo..ustvari tko uvijek prvi pocinje i sad to opravdavat je glupo..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 03 May 2010, 16:07

John_Ryder wrote:ta murija pretjeruje,umjesto da redar dođe upozorit čovjeka da zgasi baklju ili da mu preda,oni pošalju interventnu da ga izbiju pendrecima,pa kako nebi popizdio cijeli istok kad to vidi, i ovaj sad ne vidi na oko,boo-fucking hoo jbt cijela obitelj plače kao da je čovjek poginuo ili neznam šta,mogo si ić radit u neki ured i nebi ti se ovo desilo
Hahahahahah :pointlaugh: :pointlaugh: :pointlaugh:

Kako sam se dobro nasmijao...LOL...kaj si ti toliko naivan da ti zbilja misliš da bi taj netko predao baklju redaru ili ju zgasio??! Hahaha...pa redar bio dobio po pički sam tak... 8)

John_Ryder

Post by John_Ryder » 03 May 2010, 16:14

Dragonrage wrote:
John_Ryder wrote:ta murija pretjeruje,umjesto da redar dođe upozorit čovjeka da zgasi baklju ili da mu preda,oni pošalju interventnu da ga izbiju pendrecima,pa kako nebi popizdio cijeli istok kad to vidi, i ovaj sad ne vidi na oko,boo-fucking hoo jbt cijela obitelj plače kao da je čovjek poginuo ili neznam šta,mogo si ić radit u neki ured i nebi ti se ovo desilo

Kako sam se dobro nasmijao...LOL...kaj si ti toliko naivan da ti zbilja misliš da bi taj netko predao baklju redaru ili ju zgasio??! Hahaha...pa redar bio dobio po pički sam tak... 8)
nebi,ja sam bio na jako puno puno utakmica dinama,bilo na sjeveru ili istoku,i znam kakva e tamo situacija kod takvih stvari tako da mi nemoraš pametovat ti koji nisi dvije nogometne utakmice pogledao uživo :wink:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 03 May 2010, 16:14

green pročitaj ako ti se da,dobar članak :wink:

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_hrv_news

Dragonrage

Post by Dragonrage » 03 May 2010, 16:16

John_Ryder wrote:
Dragonrage wrote:

nebi,ja sam bio na jako puno puno utakmica dinama,bilo na sjeveru ili istoku,i znam kakva e tamo situacija kod takvih stvari tako da mi nemoraš pametovat ti koji nisi dvije nogometne utakmice pogledao uživo :wink:

LOL...da...naši navijači su jako pristojni i fini ljudi...LOL

John_Ryder

Post by John_Ryder » 03 May 2010, 16:23

pa tko je to uopće rekao :S ali murija je prebrutalna ,nemožeš ić nekog prebit zbog zapaljene baklje

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 03 May 2010, 16:29

GreenHornet wrote:Ako nisi znao ljudi na istoku su se pobunili jer je momak sto je upalio baklju nagraden od 15ak udaraca pendrekom u glavu i vise desetaka nogom po citavom tijelu od strane interventnih...
Vidiš, to bi bila jedna prekrasna, dirljiva i nadasve obiteljske priča kad ne bi znao što su sve naši navijači spremni učiniti.
Malta, Italija, Češka...? Ti svi događaji mi odmah padnu napamet (a ne pratim sport), a zasigurno ih je još hrpetina više.
I otkad je dozvoljeno unositi baklje, petarde i slično na stadion?
Samo da se zna, ja nisam za policajce niti za bilo kakvu primjenu sile, ali što je je, naši navijači su idioti.
Treba maksimalno postrožit mjere da nas više ne sramote u svijetu.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 03 May 2010, 16:30

John_Ryder wrote:pa tko je to uopće rekao :S ali murija je prebrutalna ,nemožeš ić nekog prebit zbog zapaljene baklje
Da, baš...to je bio razlog...

Ali neka vam je...boli mene neka stvar i za nogomet i za navijače...ali ove izlike "nismo mi, murija je", i "nebi mi da nije mrurija" su mi više smiješne...da ne kažem i nešto drugo...

Wendigo

Post by Wendigo » 03 May 2010, 17:04

policija zna pretjerati, navijači znaju pretjerati. ima ih svakavih na obe strane i nitko nije fakin svetac.
ali činjenica je da policija postoji i radi taj svoj posao (kakav god da je) baš zbog navijača, huligana, kriminalaca i ostalih...
kad bih se baš morao odlučiti za jednu stranu, izabrao bih muriju ipak.

razlog: prije 15 godina sam iz čistog mira (išao sam ujutro u školu, nisam nikoga provocirao ili nešto sl.) napadnut od strane čelavaca u spitkama sa dinamovim grbom i od onda se držim mišljenja kako sve takve do jednoga treba zaliti pesticidom i zapaliti.

i da, zagrebčan sam i prezirem dinamo, nogomet, BBB, "purgere" i slična sranja. :P

Locked