Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
callac

Re: Tattoo & Piercing

Post by callac » 16 Feb 2011, 11:40

@cat, a lijepa ti jeeeee :D ljubičasta boja :mrgreen: i jedva čekam vidjet bez kurtona na ruci :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Sammy

Post by Sammy » 16 Feb 2011, 15:39

najs, sviđa mi se ljubičasta boja i O u sredini :)
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

metallicat

Post by metallicat » 16 Feb 2011, 16:18

jane, slažem se, neprocjenjivo je kasnije, i samo te tjera na još :mrgreen:
joj, jedva čekam da vidite navečer onako pravu :D ja nemam foto pa se čeka damira da dođe.
Image

metallicat

Post by metallicat » 16 Feb 2011, 16:33

e sad ću ispričat onu vijest :D
malo ću sažet priču. uglavnom, cijeli dan jučer pričao jovica kako mu uleću ljudi i niti ne pokažu sliku, samo pitaju cijenu. smijemo se, i taman ulete neke dve ženskice i pitaju ''zanima me cijena'' :lol: ova frendica koja je išla samnom kasnije neš pita pošto je, i ovaj se ''razbjesnio'' i kaže ma badava :lol: i uglavnom, napravit će mi tetovažu bez obzira na veličinu besplatno, samo je uvijet da njemu sviđa i da je komplicirana, a tu smo se našli jer želi neku filmsku, naravno vampiri i sl. tako da :partyman: :partyman: :mrgreen: nisam mogla vjerovat heh idem opet kod njega 25.02 jer se frendica ta ide tetov, pa idem s njom, do tad ću mu donijet neku sliku pa da vidimo :zubifale:
baš sam ga sažela :lol:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 16 Feb 2011, 16:38

pa bome i jesi sažela. tako uzbudljivu vijest ni nemožeš napisat sažetije :supz:
uglavnom, jebenoooooo :supz:
super, baš mi je drago da ti se potrefilo. tak nešto obično čujem od cura koje rade u tattoo salonima i onda dođe neki quest artist koji radi jebeno i napravi im neš besplatno jer se znaju i dobri su si od prije....
jebemu, pa što ja ne radim u tattoo salonu.... ne, ja živim u gradu bez i jednog tattoo salona :roll: damn :x
Image

metallicat

Post by metallicat » 16 Feb 2011, 16:42

imala sam sreće da sam naletila na nekog takvog. čudan je to lik. ali rekao da bi napravio besplatno iz gušta i izazova, i jer ljudi misle da su samo pare bitne. kad god, i što god bude, ide na leđa, velika površina :mrgreen: on bi mi nešto iz dracule 1992 stavio heh
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 16 Feb 2011, 16:52

baš odlično, čak ste se i za ideje poklopili, ono, mislim, sviđa ti se taman to što bi on rado radio... pa kud ćeš bolje :supz:
ja niš do kraja jeseni, a onda ćemo vidjet što i kod koga (ak ne dođe Miro iz njemačke kod nas, onda bi se mogla do Braneta u rijeku zaputit)
ali zato u 3.mj., kad idem s @elraniom kad se ona tetovira, planiram dodat po još jednu rupicu na svako uho, to sam si oduviijek htjela, ali nisam smjela u srednjoj, a kasnije sam to smetnula s uma.... mislim da je vrijeme da si ispunim želju :D
Image

metallicat

Post by metallicat » 16 Feb 2011, 16:55

imaš ideju već za sljedeću :mrgreen: ? e koja ti je najstarija tattoo i koliko ima god? zanima me kako se drže, boje, oblici i to. da bar dođeš do rijeke :mrgreen:
i btw mogla biš sad opet uslikat ovu novu, da vidimo sad kad nije viške friška :D
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 16 Feb 2011, 17:09

imam par ideja za par različitih tetovaža i par različitih pozicija.
-radila bi nešto na ristovima jer mi je lijepo ljeti to vidjet na plaži i u otvorenim cipelama i balerinama. tu bi išli : kompas i neko civijeće na jednu, a za drugi rist još nemam neku ideju onako sigurnu
-radila bi desno bedro, onako da se vidi s boka, a i tu bi moglo svašta, pa da ne nabrajam do sutra
-desna nadlaktica; tu bi žensku, ali samo glavi i do dekoltea, sa životinjom, najvjerojatnije s glavom vuka ili risa na glavi, onako kao kapa pa da rep ide preko ramena. to bi čak imalo i simboliku, nešto kao povezanost čovjeka s prirodom, kao oni ondijanci i njihovi životinjski totemi jer jako volim životinje. i stavila bi tekst iznad ili ispod "čista srca" ili tak neš i baš bi da je na hrvatskom tekst, onako krasopis. to bi da mi radi taj lik Miro, a ak ne on, onda najvjerojatnije Brane. to mi je onako najzaokruženija ideja.

najstarija su leđa, ona krila i križ, 11.mj. 2008. ta je crno bijela i drži se super, ništa nije izbljedilo, izgleda isto kao kad je zacijelila.

a morat ću i novu uslikat, gležanj mi je onda otekao ko buhtla :lol:
Image

metallicat

Post by metallicat » 16 Feb 2011, 17:12

puno ideja :D ja se samo brinem što jednom neće više bit dovoljno mjesta na tijelu :lol:
mislila sam da su ti starije neke, pošto ih imaš već toliko :D moja prva je iz 2006 :mrgreen:
Image

Ašow

Post by Ašow » 16 Feb 2011, 17:16

cat, lijepo izgleda

poceo sam si crtati ovu sto od lopatice na rame ce mi ici.
neka biomehanika na foru aliena ce biti, a ovo ide uskoro na unutarnju stranu desnog bicepsa

Image
--------
Last.fm

Jane Doe

Post by Jane Doe » 16 Feb 2011, 17:18

napravila sam ja malog guštera na lopatici i tribal na nadlaktici kod "lokalnog lika koji tetovira i dobro crta" još s 18 i to sam imala nekih 8-9 godina na sebi i onda skužila da malo previše volim tetovaže da bi nosila neš tkao loše, a i konačno sam imala s čime to i popravit (na finanacije mislim naravno) i onda sam išla to prekrit, a već sam za to imala ideje od prije što želim, tak da je to išlo dosta brzo, onda ove ostale, svake godine po jedna.... i tako, zato imam 2 u prednosti (da tako kažem), jer sam predugo čekala da napravim taj cover up :zubifale:
Image

Ašow

Post by Ašow » 16 Feb 2011, 17:20

mali guster na lopatici?

imam jednog kolegu koji si je tetoviro muhu govnaru na lopatici.
koja je fora s lopaticom i zivotinjama?
--------
Last.fm

Jane Doe

Post by Jane Doe » 16 Feb 2011, 17:27

Ašow wrote:mali guster na lopatici?

imam jednog kolegu koji si je tetoviro muhu govnaru na lopatici.
koja je fora s lopaticom i zivotinjama?
da imaš 18 i sad si si fora :zubifale:
dobro da nije škorpion, to su svi radili, pa sam ja guštera :zubifale: :facepalm:
al nema veze, nije mi žao, sve je to dio života i šašavih uspomena
Image

metallicat

Post by metallicat » 16 Feb 2011, 17:36

Ašow wrote:cat, lijepo izgleda

poceo sam si crtati ovu sto od lopatice na rame ce mi ici.
neka biomehanika na foru aliena ce biti, a ovo ide uskoro na unutarnju stranu desnog bicepsa

Image
a ša je to :D ?
Jane Doe wrote:napravila sam ja malog guštera na lopatici i tribal na nadlaktici kod "lokalnog lika koji tetovira i dobro crta" još s 18 i to sam imala nekih 8-9 godina na sebi i onda skužila da malo previše volim tetovaže da bi nosila neš tkao loše, a i konačno sam imala s čime to i popravit (na finanacije mislim naravno) i onda sam išla to prekrit, a već sam za to imala ideje od prije što želim, tak da je to išlo dosta brzo, onda ove ostale, svake godine po jedna.... i tako, zato imam 2 u prednosti (da tako kažem), jer sam predugo čekala da napravim taj cover up :zubifale:
hehe, super je to što se može pokrit :mrgreen:
Image

Post Reply