Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by elrania » 25 Nov 2010, 19:58

crko fen upravo...točnije, blago ekspolodirao.

Josef K

Post by Josef K » 25 Nov 2010, 21:41

Treča.
U kurac i škola i sve.

metallicat

Post by metallicat » 26 Nov 2010, 00:38

elrania wrote:crko fen upravo...točnije, blago ekspolodirao.
nije smiješno, ali :lol:

ot: mama
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 26 Nov 2010, 00:42

metallicat wrote:
elrania wrote:crko fen upravo...točnije, blago ekspolodirao.
nije smiješno, ali :lol:

Imam iskustva s ekplozijama fenova (plural), suosjećam :seksualische:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Jane Doe

Post by Jane Doe » 26 Nov 2010, 09:17

cons, baš mi te žao.
bijesna sam kad uvijek oni dobri najebu, a neki kao da imaju urođeno pravo da su drski i da im svi to toleriraju, neki se kao rode s pravom da se 8 h zajebavaju i beru plaću i non stop su po bolovanjima, a drugi koji hoće radit, e njih još treba gazit i zajebavat i našutavat od posla do posla koji niko neće i dat im još i otkaz na kraju.... vjeruj mi, nagledala sam se takvih sranja.
i moj muž je već par mj. doma, isto radio kod privatnika, isto od jutra do sutra da bi na kraju saznao da cijelu godinu nije bio prijavljen...
gamad, sve to streljat treba :skrujufakju:
glavu gore, nikad nije bilo da nije nekako bilo, budeš se sašao, a drugdje ti može bit samo bolje nego u toj usranoj firmi...
Image

Ašow

Post by Ašow » 26 Nov 2010, 12:28

I woke up.
--------
Last.fm

John_Ryder

Post by John_Ryder » 26 Nov 2010, 14:27

glavobolja
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Nov 2010, 20:05

Jane Doe wrote:cons, baš mi te žao.
bijesna sam kad uvijek oni dobri najebu, a neki kao da imaju urođeno pravo da su drski i da im svi to toleriraju, neki se kao rode s pravom da se 8 h zajebavaju i beru plaću i non stop su po bolovanjima, a drugi koji hoće radit, e njih još treba gazit i zajebavat i našutavat od posla do posla koji niko neće i dat im još i otkaz na kraju.... vjeruj mi, nagledala sam se takvih sranja.
i moj muž je već par mj. doma, isto radio kod privatnika, isto od jutra do sutra da bi na kraju saznao da cijelu godinu nije bio prijavljen...
gamad, sve to streljat treba :skrujufakju:
glavu gore, nikad nije bilo da nije nekako bilo, budeš se sašao, a drugdje ti može bit samo bolje nego u toj usranoj firmi...
Da, samo sam poslije dobio okrutnu lekciju - da sam bio previše "dobar". Mislim, preko važnih osoba sam na kraju doznao da sam na kraju ispao "loš" radnik. Bježao sam s posla, čitao knjige na poslu, bio bezobrazan prema ljudima, da ne mogu biti samostalan radnik i da stalno netko treba paziti na mene... Mislim, koliko laži i to od samo jedne osobe koja me samo ogovarala direktoru, naravno, njegove verzije. Jbm mu sve, nadam se da se to neće širiti na druge poslove kada budem našao nešto drugo. To me baš jedino najviše pogodilo. A sve zato što sam bio previše dobar, iskren i pristojan prema drugima, pa su me par likova ocrnili i ostale su posljedice i to teške.

Jedino me tješi to što je taj lik koji me ogovarao i sam najebao. Očekivao je privremenu penziju, ali kadrovski nisu na vrijeme poslali ili napravili uvjete za penziju, pa će biti gotovo do novog zakona. Znači, ići će na burzu bez ikakvih prava na privremenu penziju, a fali mu još 10 godina staža. I sada je sav jadan, toliko da je negdje poslije pauze otišao s posla jer je ono "jadan" radi toga...

Izgleda da mi je ipak otkazni rok mjesec dana i pol, što mi je odlično. Što prije, to bolje makar se bojim da će odugovlačiti iz lijenosti ili birokracije. Sada mi ostaje da probam kod određene tvrtke - posao u skladištima i slično, ali biti će teško jer će se sigurno do takvih poslova dolaziti samo preko veze. A i kada nađem posao, više neću ponoviti grešku u vezi poslovne okoline.

Više mi je teže što sam baš volio taj posao. Ali baš to, koji god posao nađem, biti će bolji od ovoga gdje sam sada radio.
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 26 Nov 2010, 20:50

john_constantine wrote:Mislim, koliko laži i to od samo jedne osobe koja me samo ogovarala direktoru, naravno, njegove verzije.
Ufff kako mrzim ljude koji se šupkaju nadređenima i izvlače korist od toga, pogotovo lažima. Sve bi ja to u sibir na lopatanje snijega. :twisted:

Ašow

Post by Ašow » 26 Nov 2010, 21:41

Koje sranje stari moj, no znam kako ti je.
Kad sam bio prek ljeta godinu prije no što ću na faks upao kao ispomoć u mlin, bilo mi je do jaja. Premda je fizički težak posao, nije mi ga bilo problem obavljati jer sam navikao (svako ljeto od 1. srednje sam se negdje uglavio i radio 2-3 mjeseca da si kinte zaradim i radio sam stvarno svašt.)
Radio sam neka 2 mjeseca, a trebao sam tri. Naime, pošto je bilo doba žetve, svaki dan sam ostajao prekovremeno. Odradim svoju smjenu (samo sam radio jutarnju od 6-14) i ostanem jos 3-4 sata u drugoj jer je trebalo ljudi za rad, nije se stiglo sve napraviti.
I nakon 8 sati dizanja vreća i istovara žita sam i taj dan ostao pomoći. Zove me kolega da treba isprazniti vreću za uzorke žita. Nije problem. Samo je bio problem što je bila teža od 80kg, a ja sam već 10ak sati bio na nogama. (Standardna vreća je od 50kg, manje su od 30 i 25, a za uzorke je veća i šira i ne znam koliko stane u nju) (Doduše, sad po zakonu je sve po 25kg, ne smije više ići.) Uhvatim vreću, i nosim ju do ćelije. (10ak metara dalje) I sad ju trebam isprazniti u ćeliju i pitam kolegu sa strane da mi pomogne da mi ne ispadne. Sve 5. Ispraznim. Odem doma.
Drugi dan dodjem na posao, gazda mi donosi pare i kaze kad ti zavrsi smjena, odi, više ne radiš.
I ja gledam wtf?
I kaze kolega s kojim sam i dan danas dobar da me panj koji mi je pomogao isprazniti vreću rekao gazdi kako ne mogu nositi vreću i kako stalno gunđam, tražim da mi se pomogne, kako sam ovakav onakav, bla bla.
Nakon 2 mjeseca sto nije bilo nikakvog beda zamolim covjeka da mi pomogne vreću ispraznit i ovaj se ko kreten ponese. Jednostavno nisam mogao vjerovati.
Al dobro, ionako je to bio usran sezonski posao i jedan u nizu onih koje sam prek ljeta obavljao.

Tak da cons, takvi panjevi koji seru i jadikuju jedino zavređuju da im jebeš mater. Nista vise, nista manje. Al naci ces bolji posao. Samo budi optimist.
Jer znas kak kazu... life sucks, and then you die. :)
--------
Last.fm

Bub

Post by Bub » 27 Nov 2010, 11:35

Pa koji sam ja baksuz opet sam prolio sok po tastaturi, 'bemti miša. :twisted:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 27 Nov 2010, 15:45

idem sa starcima na kavu (obečala sam jučer), a takve sam volje danas da mi samo još i to fali :facepalm:
Image

elrania

Post by elrania » 27 Nov 2010, 17:38

nekih sat vremena na poslu.

Ašow

Post by Ašow » 27 Nov 2010, 18:13

Bub wrote:Pa koji sam ja baksuz opet sam prolio sok po tastaturi, 'bemti miša. :twisted:
:lol:
Epic shit :lol:
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Nov 2010, 18:16

Ašow wrote:
Bub wrote:Pa koji sam ja baksuz opet sam prolio sok po tastaturi, 'bemti miša. :twisted:
:lol:
Epic shit :lol:
Meni to nije neki šit ili big deal
Češće mise događalo kad sam pila sok iz čaše za viski, ne mogu ih ni obujmit cijelom rukom, preglomazne kučke.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply