Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Vorador

Post by Vorador » 30 Oct 2007, 20:57

Unreal wrote:
Vorador wrote:Halloween 4: The Return of the Michael Myers. Niš posebno 3/5, mada je možda zaslužio i manje. Početak obečavajući, sredina dosadna. Prava akcije počinje tek oko 60e minute i tu se zalomilo par fornih scena.
Kako dosadan nastavak. Dobra glumačke postave i par ajde gdje kolko ok scena,ali koliko gluposti. Kako je Loomis uspio preživjet eksploziju i još bolje michael završi u komi,a loomisu samo ogrebotina.Da ne govorimk još o tome da se Michael teleportira svugdje. :roll: Koj vrag si želi ubit nečakinju, kaj ti je ona napravila. Ma H20 je malo bolji nastavak na dvojku, makar mi je i taj dio dosadan no barem je manje glup. Trebali su ga ostaviti da gori u dvojci, poštedili bi nas bar loših nastavaka. :roll:
Ne cjepidlači! Loomis je simpatičan. :lol: Najgora stvar je što ima malo killova u ovom nastavku. A ima i gluposti, svakako.

Unreal

Post by Unreal » 30 Oct 2007, 21:04

Vorador wrote: Ne cjepidlači! Loomis je simpatičan. :lol:
Da je ,ali malo je naivan dio da je on preživio. Želim ti puno sreče i živaca pri gledanju Halloweena 5 trebat će ti :lol:

Vorador

Post by Vorador » 30 Oct 2007, 21:07

Unreal wrote:
Vorador wrote: Ne cjepidlači! Loomis je simpatičan. :lol:
Da je ,ali malo je naivan dio da je on preživio. Želim ti puno sreče i živaca pri gledanju Halloweena 5 trebat će ti :lol:
Hvala. :lol: Možda ga pogledam još večeras pa da prigodno dočekam Halloween. A sutra navečer maraton od 6.-8. nastavka.

Unreal

Post by Unreal » 30 Oct 2007, 21:11

Vorador wrote: Hvala. :lol: Možda ga pogledam još večeras pa da prigodno dočekam Halloween. A sutra navečer maraton od 6.-8. nastavka.
A remejk :wink: :?:

Vorador

Post by Vorador » 30 Oct 2007, 21:14

Unreal wrote:
Vorador wrote: Hvala. :lol: Možda ga pogledam još večeras pa da prigodno dočekam Halloween. A sutra navečer maraton od 6.-8. nastavka.
A remejk :wink: :?:
nemam remake :cry: još :twisted:

Wendigo

Post by Wendigo » 30 Oct 2007, 22:55

Marebito
2,4/5
za početak, razočaralo me što film uopče nije horror kao što sam očekivao, već neka psihološka drama..
dosadna i spora radnja.. zaspao sam na pola filma :lol: . jedino što ga spašava od potpunog debakla je tipičan Japanski uvrnuti pristup i koliko toliko "zanimljiva" priča..

mišljenje: film je ok za jednom pogledati i ništa više od toga.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 30 Oct 2007, 23:02

Wendigo wrote:Marebito
2,4/5
za početak, razočaralo me što film uopče nije horror kao što sam očekivao, već neka psihološka drama..
dosadna i spora radnja.. zaspao sam na pola filma :lol: . jedino što ga spašava od potpunog debakla je tipičan Japanski uvrnuti pristup i koliko toliko "zanimljiva" priča..

mišljenje: film je ok za jednom pogledati i ništa više od toga.
slažem se, ni mene nije baš posebno očarao... očekivao sam mnogo više koliko se pričalo o njemu

Freddy

Post by Freddy » 30 Oct 2007, 23:04

Maniac Cop-dosta dobar film....bilo mi je zanimljivo vidjeti Cambella u toj ulozi.7.8-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 30 Oct 2007, 23:18

ako je to uopce horror-"gotika"
ugodno me iznenadio film,mada mi vise baca na psiho-triler ima bas elemenata horrora,neke scene su baš da se čovjek naježi...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

metallicat

Post by metallicat » 30 Oct 2007, 23:44

GreenHornet wrote:ako je to uopce horror-"gotika"
ugodno me iznenadio film,mada mi vise baca na psiho-triler ima bas elemenata horrora,neke scene su baš da se čovjek naježi...
i mene vrlo iznenadio kad sam prvi put gledala, super je. npr ona scena kad je u bazenu i čekaju da prođu oni likovi, e tu baš znaš da će nešto bit, ono vidi se :lol: al opet sam se trgnula :lol: nisam ga sad na tv pogledala ali mogla bi opet.
Image

A$H

Post by A$H » 31 Oct 2007, 01:01

Halloween (2007) - 2/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Boby

Post by Boby » 31 Oct 2007, 08:56

A$H wrote:Halloween (2007) - 2/5
Ni valjda tak loš. Ja ga idem gledati u kino ovu subotu

Wendigo

Post by Wendigo » 31 Oct 2007, 10:42

ja ga danas idem gledati najvjerojatnije..
@ A$H: kaj je fakat toliko loš? :lol:

Boby

Post by Boby » 31 Oct 2007, 11:46

Wendigo wrote:ja ga danas idem gledati najvjerojatnije..
Oho, premijera. I ja bih išel da mogu. Ma ja mislim da ljudi previše očekuju budući da se radi o remakeu diskutabilno najboljeg horrora svih vremena pa ga previše kritiziraju. Sigurno nije bolji od orginala ali kladio bih da će biti malo dosadašnjih nastavka za koje će se moći reći da su bolji od Zombievog remakea te će film sigurno ostati jedan od svijetlijih trenutaka serijala

A$H

Post by A$H » 31 Oct 2007, 11:55

Boby wrote:
Wendigo wrote:ja ga danas idem gledati najvjerojatnije..
Oho, premijera. I ja bih išel da mogu. Ma ja mislim da ljudi previše očekuju budući da se radi o remakeu diskutabilno najboljeg horrora svih vremena pa ga previše kritiziraju. Sigurno nije bolji od orginala ali kladio bih da će biti malo dosadašnjih nastavka za koje će se moći reći da su bolji od Zombievog remakea te će film sigurno ostati jedan od svijetlijih trenutaka serijala
gle stvar je u tome da sam 2 puta skoro zaspao dok sam ga gledao i svakih 5 min. gleddao koliko još do kraja...jednostavno taj R. Zombiev štih nije za ovakav film..bar meni osobno..nek se on samo drži svojih i deja i neka dalje radi bolesene filmove..a ne nekaj ovakvo..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Post Reply