Last Post Wins !!!11one
- Sammy
Re: Last Post Wins !!!11one
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- John_Ryder
- boyko
barem ga imašJohn_Ryder wrote:dan,dosadno na poslu![]()
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Sammy
Sammy wrote:dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
he, meni danas nije bio uopće dosadan dan, stoviše, prenatrpan tako da sam već stvarno napredovao na poslu i prestali su me podcjenjivati makar ima još tih par, ali s obzirom da me rijetko trebaju, ne primjećujem ih. He, kako sam zajebao jednog lika blizu "privremene penzije".John_Ryder wrote:dan,dosadno na poslu![]()
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
otkazani mi danas svi letovi, pa ostajem doma još tjedan dana, YEAH
do sada sam imao svakakve situacija sa kašnjenjem ili otkazivanjem letova, od štrajkova, snježnih oluja, orkanskog vjetra, zamjene aviona, mijenjanja kotača, kopanja po krilima, a sada se u igru ubacila i vulkanska erupcija

do sada sam imao svakakve situacija sa kašnjenjem ili otkazivanjem letova, od štrajkova, snježnih oluja, orkanskog vjetra, zamjene aviona, mijenjanja kotača, kopanja po krilima, a sada se u igru ubacila i vulkanska erupcija
- Sammy
vecer
- Decadentor
-
Ghrall
Aeeee laku noć.
- Decadentor
- Sammy
jutro
- john_constantine
Hebrang napušta politiku.
Ali tek u zimi ili jesen da ne bi ono "javnost" mislila da odlazi radi sve teže situacije u Hrvatskoj.

Michel puši karu.
- boyko
ahoj
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- John_Ryder
cons,ti ćeš se sad pretvorit u jednog od tih bully-ajohn_constantine wrote:he, meni danas nije bio uopće dosadan dan, stoviše, prenatrpan tako da sam već stvarno napredovao na poslu i prestali su me podcjenjivati makar ima još tih par, ali s obzirom da me rijetko trebaju, ne primjećujem ih. He, kako sam zajebao jednog lika blizu "privremene penzije".John_Ryder wrote:dan,dosadno na poslu![]()
Ima ono 35 godina staža i kako se "siromah" naradio, stalno odlazi s posla na pijaču, u kladionice ili se šeta, i tako već godinu dana. Kazao mu "šef ti kaže da ne možeš na burzu. Trebaš nadoknaditi satove kada nisi bio na poslu".
He, raspizidio sam ga, ali baš je zadovoljstvo s obzirom da sam danas morao puno više raditi jer njega nije bilo...
![]()
"Im gonna touch you now." 
- john_constantine
ha, to si dobro rekao.John_Ryder wrote:cons,ti ćeš se sad pretvorit u jednog od tih bully-ajohn_constantine wrote:he, meni danas nije bio uopće dosadan dan, stoviše, prenatrpan tako da sam već stvarno napredovao na poslu i prestali su me podcjenjivati makar ima još tih par, ali s obzirom da me rijetko trebaju, ne primjećujem ih. He, kako sam zajebao jednog lika blizu "privremene penzije".John_Ryder wrote:dan,dosadno na poslu![]()
Ima ono 35 godina staža i kako se "siromah" naradio, stalno odlazi s posla na pijaču, u kladionice ili se šeta, i tako već godinu dana. Kazao mu "šef ti kaže da ne možeš na burzu. Trebaš nadoknaditi satove kada nisi bio na poslu".
He, raspizidio sam ga, ali baš je zadovoljstvo s obzirom da sam danas morao puno više raditi jer njega nije bilo...
![]()
![]()
![]()
![]()
Michel puši karu.