Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Jane Doe

Re: Ženski kutak

Post by Jane Doe » 16 Apr 2011, 19:41

da pitam ovdje ženski svijet :D
malo sam naodlučna kaj se nečeg tiće... dakle, kaj se tiće torbica, remena, cipela, čizama (marti prvenstveno), novčanika, tabakera i sl. pizdarija od kože i kvazi kože, dali radije crno ili bordo crveno... mislim, i jedno i drugo ide na sve (barem meni) pa ono, malko neodlučnosti...
kaj bi vi radije ??? :D
sorite kaj dušim :mrgreen:
Image

elrania

Post by elrania » 16 Apr 2011, 19:45

neš misliš uzimati ili?

meni crno. imala sam jednom fejk kožnu bordo jaknu i bila je i ta krasna i rado bih si opet neš tak, no ugodnija mi je crna.
doduše, ta crvena baš lijepo toplo zrači.

callac

Post by callac » 16 Apr 2011, 19:48

crno, ali ne kuzim zasto birati, a ne kombinirati :?: :D
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 16 Apr 2011, 19:54

hehe, baš to.... ma trenutno biram jednu stvar, a krasna je u obje boje. a ove godine moram i nove marte, pa me isto muče te boje. a kak i velim, te dvije boje idu na sve, pa većinu vremena imam crni kožnjak i bordo marte kombinaciju, super, crna torba, bordo novčanik.... jebiga, od crnjaka se prebacujem u crno crvenu :zubifale:
hvala na pomoći, budem još razmislila malo :D
Image

Ašow

Post by Ašow » 16 Apr 2011, 19:59

callac wrote:
elrania wrote:
Ašow wrote:Hvala bogu da nemam takvih problema.
Ali shvacam vas, tak ni ja ne mogu izabrati pivo kad dodjem u kaufland pred 50 vrsta.
Eliminiram bezalkoholna i karlovačko i nekih par randoma i jebiga, onda plačem okolo.
situaciju s pivama jako dobro razumijem tako da mi je to dodatni teret uz robu. i opet je tebi lakše!
+1
a di je još kozmetika, parfemi BOJE ZA KOSU :lol: cipele, nakit, torbice........the list is neverending :lol:
A jebga, ja sam jednostavan po ostalim pitanjima.
Priprost momak, jednostavnog uma, minimalist, voli sve što vole mladi, hrani se košer.
--------
Last.fm

metallicat

Post by metallicat » 16 Apr 2011, 23:30

Ašow wrote:Hvala bogu da nemam takvih problema.
također!
@jane, crno ftw!
u ri ni ne postoji taj HM, pa ne bi znala ništa reć.
Image

callac

Post by callac » 18 Apr 2011, 21:54

Aaaaaasfff, kak je bilo v Zloven'ji? :mrgreen: jel bilo dobro iznenađenje?? :D
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 18 Apr 2011, 22:07

callac wrote:Aaaaaasfff, kak je bilo v Zloven'ji? :mrgreen: jel bilo dobro iznenađenje?? :D
Poklonjeno couchsurfing putovanje, kak ne bi bilo dobro iznenađenje :partyman:
Bog blagoslovio lude bogate nadrogirane Zlovence :mrgreen: :mrgreen: :prayer:

Edit: btw, vidjela sam ljubljanski H&M i to je sve blagi užas :facepalm: :lol: ..možda dvije krpice od svih tih katova. Taman je padala kiša pa smo sat i pol išli po tim i sličnim trgovinama, oblačili treš umobolnu robu i slikali se :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 18 Apr 2011, 23:16

Asfodel wrote:
callac wrote:Aaaaaasfff, kak je bilo v Zloven'ji? :mrgreen: jel bilo dobro iznenađenje?? :D

Edit: btw, vidjela sam ljubljanski H&M i to je sve blagi užas :facepalm: :lol: ..možda dvije krpice od svih tih katova. Taman je padala kiša pa smo sat i pol išli po tim i sličnim trgovinama, oblačili treš umobolnu robu i slikali se :lol:
jej za lude bogate nadrogirane zlovence :mrgreen:
:facepalm: za naslikavanje...a mogu vas zamisliti, šišmirari u lanenim košuljicama i lepršavim majčicama na cvjetiće :lol:
eto, bio brat s curom u areninom H&M-u i kažu oboje da nije niš posebno, isto zranje ko i Newyorker, Zara i sl.
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 18 Apr 2011, 23:28

callac wrote:
Asfodel wrote:

jej za lude bogate nadrogirane zlovence :mrgreen:
:facepalm: za naslikavanje...a mogu vas zamisliti, šišmirari u lanenim košuljicama i lepršavim majčicama na cvjetiće :lol:
eto, bio brat s curom u areninom H&M-u i kažu oboje da nije niš posebno, isto zranje ko i Newyorker, Zara i sl.
E pa to, samo možda još jednoličnije od navedenih.

Ma tko je šišmišar, svi se oblače uglavnom casual, al nebitno :lol:

elrania

Post by elrania » 19 Apr 2011, 12:10

slažem se za NY, al zara je sasvim ok.

callac

Post by callac » 19 Apr 2011, 17:20

Evo me iz grada, prošetala malo cvjetnim, po trgu, importaneu i branimir centru...
U H&M-u za mene ništa, na žalost! Sve mi je bezlično i nekako za babetine, stvarno nije moj đir.. kući sam se vratila zalihom farbe za kosu, svratila usput u keune, i u irisu sam si kupila revlonov colorstay puder, nisam ga godinama koristilia, al znam da će mi trebati za bratovu svadbu jer će mejkap trebati izdržati čitav dan i noć.
i vidjela sam tri potencijalne haljine, iako i nisam pretjerano oduševljena, jesu unikati, ali meni to sve isti kujac!
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 19 Apr 2011, 19:09

elrania wrote:slažem se za NY, al zara je sasvim ok.
Zapravo ne, meni je NY puno bolji od HM u tom smislu što ću uvijek naći dosta toga što mi izgleda ok (bez obzira na namjeru da kupim ili kvalitetu, mislim na vizualni doživljaj raznolikosti), dok ovdje baš moraš u toj i toj kolekciji jako brijati na te jedine dvije boje i ta jedina dva kroja koje rastežu po cijeloj trgovini :ANAL:

callac

Post by callac » 19 Apr 2011, 19:56

:lol: ma ja sam citirala bratovu curu kad sam napisala da je isto smeće kao zara i ny i sl.. ali stoji ovo što sam rekla za H6M i slažem se sa Asfodel.. a što se tiče neke kvalitete, pa moram priznati da sam se ja nemalo iznenadila kako se brzo raspadaju neke skupe markirane krpice, a isto tako imam i robe iz žnj dućana koja je nadživila sve iz mog ormara..pa si ti misli :lol:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 19 Apr 2011, 20:14

meni je NY dosta gadan zbog te šarolikosti i sve više teži ka, grubo rečeno, neukusu. imam nekih komada robe iz njega i predobri su mi, al generalno gledajući suxa jako.
zaru volim baš zbog neutralnosti.

Post Reply