Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Bub

Re: Ženski kutak

Post by Bub » 15 Apr 2011, 00:12

mama kao hot sexy mama
SpoilerShow
Image

metallicat

Post by metallicat » 15 Apr 2011, 00:21

haha, legenda :prayer: :mrgreen:
Image

elrania

Post by elrania » 15 Apr 2011, 17:31

callac wrote: cipele i ostatak stvari mi je bez obzira na cijenu bio nezadovoljavajuć svojom kvalitetom, udobnosti i nosivosti..
pa i nije baš da neš ne valja s tim cipelama. a udobnost ovisi o tome jel pleaser il bordello itd. i o tome koliko tvoja noga može podnijeti. znam curu kojoj su neki koji su meni užas sasvim ok. meni su pak bordello dobre, dakle, mekane, lagane i sl.

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 15 Apr 2011, 20:42

callac wrote:slikano jutros, kod prozora, sunčani dan:

Image
predivna boja :prayer: jel takva i sad ili?
žao mi je kaj nisam ovakvu napravila dok sam mogla :(
imala sam devet farbi i onda ajmo u prirodnu i sad prirodna boja all the way, malo da pustim kosu jadnu na miru..
And I feel this coming over like a storm again.

callac

Post by callac » 15 Apr 2011, 22:58

elrania wrote:
callac wrote: cipele i ostatak stvari mi je bez obzira na cijenu bio nezadovoljavajuć svojom kvalitetom, udobnosti i nosivosti..
pa i nije baš da neš ne valja s tim cipelama. a udobnost ovisi o tome jel pleaser il bordello itd. i o tome koliko tvoja noga može podnijeti. znam curu kojoj su neki koji su meni užas sasvim ok. meni su pak bordello dobre, dakle, mekane, lagane i sl.
nisam hodala u njima, ali sam ih probavala(neke koje su mi bile lijepe) i nisam čak mogla ni stajati pa hod ne bi ni došao u obzir :lol: to je samo taj aspekt udobnosti, kvaliteta mi je sumnjiva, al ako ti kažeš da je ok onda ti vjerujem i nosivost je i dalje najveći problem jer nije moj svakodnevni đir.
@k_k boja je i dalje takva, jedino što sam sinoć stavila onu revlon masku pa je još intenzivnije narančasta, malko neprirodnija, ali isprat će se i super što mogu tako nešto postići samo time ako se ponekad zaželim kričavije farbe. I kosa je stvarno zdravija, sjajnija, mekša i lakše se oblikuje/fenira/pegla
Na ovu frizuru si još uvijek mogu priuštiti raznorazne egzibicije sa bojom :)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 16 Apr 2011, 00:45

callac wrote:
@k_k boja je i dalje takva, jedino što sam sinoć stavila onu revlon masku pa je još intenzivnije narančasta, malko neprirodnija, ali isprat će se i super što mogu tako nešto postići samo time ako se ponekad zaželim kričavije farbe. I kosa je stvarno zdravija, sjajnija, mekša i lakše se oblikuje/fenira/pegla
Na ovu frizuru si još uvijek mogu priuštiti raznorazne egzibicije sa bojom :)
predobro :D ta me boja kosa uvijek podsjeti na leeloo iz 5 elementa <3

elrania

Post by elrania » 16 Apr 2011, 19:07

bila sam baš nakratko do h&m-a i moram reć da me dosta oduševilo nekoliko komada odjeće i dodataka.
je da ima hrpetina nečega čemu ne bih ni primirisala, al zasad samo palac gore. još da imam to, koliko god jeftino bilo, kupit s čim, bilo bi super.

i da, onaj konzum dolje u tom novom centru je prebrutalan. senf s crnim ribizom, neki ekstra dodaci za kinesku kuhinju, začini, razne fensi šmensi tjestenine...aaaaah.

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 16 Apr 2011, 19:10

elrania wrote:bila sam baš nakratko do h&m-a i moram reć da me dosta oduševilo nekoliko komada odjeće i dodataka.
je da ima hrpetina nečega čemu ne bih ni primirisala, al zasad samo palac gore. još da imam to, koliko god jeftino bilo, kupit s čim, bilo bi super.
Iznenađujuće dobra ponuda, def :prayer:
Ja sam mislila da će biti puno lošija ponuda od recimo austrijskih H&Mova, ali na kraju je ispalo da stvarno velik dio kolekcije dobivamo.. i cijene su kao i vani. Prezadovoljna sam :D
Kupila sam si već par stvari :zubifale:

callac

Post by callac » 16 Apr 2011, 19:10

elrania wrote:bila sam baš nakratko do h&m-a i moram reć da me dosta oduševilo nekoliko komada odjeće i dodataka.

i da, onaj konzum dolje u tom novom centru je prebrutalan. senf s crnim ribizom, neki ekstra dodaci za kinesku kuhinju, začini, razne fensi šmensi tjestenine...aaaaah.
e, a nećeš vjerovati, baš sam sad planirala pitati jel netko od vas žemki bio u HM-u :mrgreen:
Ja se zbog nedostatka love uopće ne usuđujem još otići pa čak ni gledati, a i ona masovna histerija u kojoj pet cura padne u nesvjest i nastaje stampedo me blago rečeno odbila, zbilja nisam takva pomodarka da bi išla čupat se za robu, neće dućan nikud pobjeći!
Šta si tačno vidjela? Mene zanimaju neke majičice, sakoići i haljine, znaš moj stil :)
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 16 Apr 2011, 19:15

ma joj, još je i sada gužvetina na blagajnama i za garderobu. ove neke koje znam su bile prvi i drugi dan i čekale su po sat vremena i više da uđu il što več.
ja sam vidjela neki crno-bijeli prugasti sako, nekoliko onih laganih hipsterskih hlača, neke pletene majice/prsluke, ima ok običnih majici bez rukava i šoseva. i sve to što sam našla je do 150 kn, osim sakoa koji je 250.
e da, i kombinezoni su mi super!!
ima dosta robe u stilu 90ih, dosta nekih romantičarskih laganih boja i krojeva i onih klasičnijih bež-maslinastih.

Ašow

Post by Ašow » 16 Apr 2011, 19:16

Hvala bogu da nemam takvih problema.
Ali shvacam vas, tak ni ja ne mogu izabrati pivo kad dodjem u kaufland pred 50 vrsta.
Eliminiram bezalkoholna i karlovačko i nekih par randoma i jebiga, onda plačem okolo.

Inace, pohvala za promjenu teme. Lijepe su vam kose, aj malo dosta o bojama, dosadne ste.
--------
Last.fm

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 16 Apr 2011, 19:18

Ja sam bila na vip otvorenju :zubifale: i čekala sam na blagajnu pol sata :lol:
na garderobu se čekalo 45 minuta :lol: :lol: tak da sam ja probavala ovo kaj sam mogla bez skidanja u gaće na odjelu za donje rublje :zubifale:
Ostalom, znam koji broj nosim pa onak odokativno vidim po sebi dal je dobro ili ne pa mogu kupiti i bez probavanja...

Mislim da bi se idući tjedan gužve već trebale smanjiti, ja namjeravam na cvjetni i u arenu idući tjedan, vidjet kak je i probat u miru pogledat sve :D

elrania

Post by elrania » 16 Apr 2011, 19:32

Ašow wrote:Hvala bogu da nemam takvih problema.
Ali shvacam vas, tak ni ja ne mogu izabrati pivo kad dodjem u kaufland pred 50 vrsta.
Eliminiram bezalkoholna i karlovačko i nekih par randoma i jebiga, onda plačem okolo.
situaciju s pivama jako dobro razumijem tako da mi je to dodatni teret uz robu. i opet je tebi lakše!

callac

Post by callac » 16 Apr 2011, 19:35

elrania wrote:
Ašow wrote:Hvala bogu da nemam takvih problema.
situaciju s pivama jako dobro razumijem tako da mi je to dodatni teret uz robu. i opet je tebi lakše!
+1
a di je još kozmetika, parfemi BOJE ZA KOSU :lol: cipele, nakit, torbice........the list is neverending :lol:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 16 Apr 2011, 19:38

oh cipele...

Post Reply