solidna ocjena na imdb je zato jer je u igri samo 80tak glasova. baš me zanima ovo pogledati čitao sam da je ala-anaconda za krokodilom, ali ako je imalo slično Preyu onda je dosadnjava spektakular'Betmen wrote:Black water http://www.imdb.com/title/tt0816436/
Dobio je solidnu ocjenu na imdb, ali meni je film predosadan... podsjeca me na prey, di se ljudi nađu u triki situaciji u prirodi i životinje ih hoce pojesti. Ovaj film nije strasan, premalo akcije i kad je ima izgleda nerealno.
Zamisli u vodi si i krokodil se pokaze i ti stanes i on te gleda samo kaj ti ne namigne
Koji ste horror zadnji gledali?
- HorrorHR
- Site Admin
- john_constantine
-
Unreal
Denis Hopper je bio zabavan i po meni se nije preseravao kao recimo iritantan Vin Diesel i bilo ga je zabavno gledat s motorkom u ruci. A Bill Moseley seA$H wrote:a meni je naš on išao na racku jer se cijelo vrijeme preserava..ono dvije male motorke..Wendigo wrote:meni je TCM2 jedan od lošijih horrora kaj sam pogledao..jedino što valja su Denis Hopper i Bill Moseley, a Leatherface je...presmiješan.
malo preseravao,ajde u trenutcima je bio zabavan i bilo je par dobrih fora, ali na kraju sam samo čekao da ga neko ukoka.Ma najača uloga Bill Moseley mi je bila u Evil deadu 3 kada je bio vođa vojske mraka
- john_constantine
- metallicat
- Wendigo
dajohn_constantine wrote:slažem se, original je puno bolji, drugi dio je nekako blesav, kao dio kada demon izađe iz televizora. A i sličan je originalu. Ali ima stvarno dobrih scena, kao ona opsada u garaži.
@ Unreal: Leatherface iz originala je terror na dvije noge ako se mene pita.
- john_constantine
A ne zaboravimo niti onog urnebesnog muppeta u onoj prostoriji.Wendigo wrote:dajohn_constantine wrote:slažem se, original je puno bolji, drugi dio je nekako blesav, kao dio kada demon izađe iz televizora. A i sličan je originalu. Ali ima stvarno dobrih scena, kao ona opsada u garaži.![]()
bilderi su prejaki bili...
![]()
![]()
Michel puši karu.
- Wendigo
ako je to ono sa monstrumom koji izlazi iz čahure koja visi u podrumu starog dvorca, da..Boby wrote:Jel tko od vas gledao treći dio "Demonsa"? Film se inače zove "The Ogre". To mi je bio prvi horror u životu koji sam pogledao
fora filmić.. nisam znao da se još zove Demons 3. ali lako moguće pošto je to također Bavin film..
fora cover:

- gandalf
House Of The Dead 2
http://www.imdb.com/title/tt0435665/
Tipično zombie - evil genious - student sex - horror - glupi američki vojnici film.
3/5
Naravno glavni likovi ne pogibaju iako ih napada 1000 zombija odjednom, raketiraju ih i zatvaraju u neku čudnu sobu iz koje ne mogu van.
http://www.imdb.com/title/tt0435665/
Tipično zombie - evil genious - student sex - horror - glupi američki vojnici film.
3/5
Naravno glavni likovi ne pogibaju iako ih napada 1000 zombija odjednom, raketiraju ih i zatvaraju u neku čudnu sobu iz koje ne mogu van.