Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Jane Doe

Re: Ženski kutak

Post by Jane Doe » 06 Apr 2011, 07:14

@callac, znala sam da će ti se sviđat, samo sam sjednačila da i desna str. bude ko "ona ljepša" lijeva strana i malo postepenila iza. to mi je i mama govorila svaki puta kad bi se vidjele na kavi, ono, baš ti je super ta lijeva strana, bilo bi baš dobro da sve tak odrežeš, sad će bit sretna :mrgreen:
izguštala sam se one asimetrije, pa sam sve izjednačila, sad mislim da ću ju održavat ovako kratku neko vrijeme, a onda možda pustim da malo poraste. jako mi se sviđa friz od rocket iz sucke punch-a, možda malko kraće, ali baš je zakon ošišano.
a boja ti je super, prava prirodna nježna bakrena. znam da se nemože tako dobro vidjet pod umjetnim svjetlom, ali svojedobno sam se nanosila takve kose, jer sam bila općinjena prirodnom crvenom kosom, pa od prilike znam kakva je po danu.
ma, meni osobno je crvena kosa najzanimljivija i najljepša, hoćeš od nježne bakrene, pa sve do tamnog rubina, sve ovisi što kome bolje stoji.
-e, i hvala za komplimente za stil i to, tamo je već odmaklo postova, pa da se ovdje zahvali :wink:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 06 Apr 2011, 14:16

@callac - meni boja izgleda nekako svijetlosmeđe, ali na onoj drugoj sliji je bolja :D I nisam znala ovo za plavu kosu što kažeš - da se užuti nakon farbanja :shock: šokirana sam, ajmo sad reći da te razumijem. No svejedno :mrgreen:

@Jane - i ja sam nedavno skužila čari crvene kose, tj. sad mi je postala skoro pa najbolja :prayer: (uvijek mi je narančasta prije djelovala bolje, no sad mi je ta na dnu) Šta radi pregledavanje slika od čovjeka :lol: Cijeli život sam imala neki prigušeni animozitet spram crvenoga, jer svaka žena i baba se kad tad ofarba u crveno pa mi je to bila nekako boja rezervirana za stariju populaciju, lol! :lol:
Najbolje su mi što neobičnije nijanse crvene, ultra krčave ili neki križanci s ljubičastim.

Btw, ono moje čudo ispod ipak na kraju nije do kraja isprano, dakle očekivalaa sam plavu kosu - nešto je očito ostalo zauvijek i sad je narančasto. Al simpatično je, ajde. Svijetlo je pa se neće pretovriti u onu prljavu nijansu kao prije.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 06 Apr 2011, 21:11

slikano jutros, kod prozora, sunčani dan:

Image
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 06 Apr 2011, 21:47

Odlično
Baš je drukčije od onog gore..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Jane Doe

Post by Jane Doe » 07 Apr 2011, 07:30

tako sam i mislila da izgleda, prejebena boja :supz:
Image

alecto

Post by alecto » 07 Apr 2011, 09:43

callac, predobra boja!
we are such stuff as dreams are made on

elrania

Post by elrania » 07 Apr 2011, 13:51

super je boja!

meni je ovo dosta slično, ako ne i isto ko ona l'orealova strawberry blond boja nakon više nanošenja.
koliko uopće dođe ta od keunea?

metallicat

Post by metallicat » 07 Apr 2011, 19:27

callac wrote:slikano jutros, kod prozora, sunčani dan:

Image
e ovako mi je genijalna. jednom sam ti rekla, ali ponovit ću. po meni, najbolje ti takve riđe prema crvenoj najbolje stoje :rock:
Image

callac

Post by callac » 07 Apr 2011, 19:36

elrania wrote:super je boja!

meni je ovo dosta slično, ako ne i isto ko ona l'orealova strawberry blond boja nakon više nanošenja.
koliko uopće dođe ta od keunea?
keune dođe oko 40-ak kuna plus hidrogen 12kn, al ja uvijek stavljam pola farbe pa imam za dva puta. Meni je ta cijena prihvatljiva za profi boju, pogotovo jer susad kao impruvali nešto u sastavu i mogu reći da mi nije suha kao prije nakon farbanja sa keune. I super što ih ima u svakom DM-u, kozmu, mulleru.... ne moram trčati u domjanićevu i moljakati frizerke da mi naruče. Ne znam na koju L'oreal strawberry misliš? Ja niti sa jednom od njihovih boja nisam uspjevala ovo postići, tek sa revlonissimo blažu verziu i sad sa mješanjem te dvije boje što mislim da ću nastaviti, ne nužno sa revlonissimo i keune nego neke dvije keune nijanse, više nema povratka u plavo pa se mogu i igrati sa nijansama bez da si nešto specijalno upropastim.
Hvala na vašim pohvalama, sad mi je lakše malo jer u prvi mah ste me zbedirale par vas da je sivkasta, da mi ne stoji... :) mislim, nije da trebam vaš apruval, al draže mi je da se i vama sviđa :D
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 07 Apr 2011, 19:41

malo za promjenu slušaj samo mene :P
kad smo kod keune, da ne guglam, jel imaju crvenu, baš crvenu? se osjeti razlika na kosi od ostalih marki? nju jedino nisam nikad probala
Image

callac

Post by callac » 07 Apr 2011, 19:49

metallicat wrote:malo za promjenu slušaj samo mene :P
kad smo kod keune, da ne guglam, jel imaju crvenu, baš crvenu? se osjeti razlika na kosi od ostalih marki? nju jedino nisam nikad probala
Imaju super crvene nijanse, plus hrpu pizdarija baš za crvenokose, pojačivače boja, http://www.keune.hr/Red%20Booster-255.html
http://www.keune.hr/Tinta%20Color%20Contrast-90.html i ovo je kao opis poboljšane formule http://www.keune.hr/Novi%20sistem%20tro ... e-220.html
ovo ti je nijanser, loše se vidi jer je na kompu, odi strelicama lijevo , desno da vidiš sve boje na stranici http://www.perituoicapelli.com/Prodotti ... d=0&pag=11
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 07 Apr 2011, 19:55

uu, baš mi mogla probat. a te pojačivače nema u dm-u, jel? hm
farbe moram dvije (mada je i to jako malo), sad neznam koliko košta taj pojačivač, jer ako je skup, nemogu sve :lol:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 08 Apr 2011, 07:08

ako smijem pitak, koja je to nijansa, šifra i kak se zove, pa da si od prilike mogu usporedit rezultat na pravoj kosi s onim na kutiji i na onom kartonu s pramenčićima, pa da mogu bolje dobit uvid u to što očekivat od nekih njihovih nijansi koje mi se dopadaju
Image

callac

Post by callac » 08 Apr 2011, 07:27

Ne razumijem za koju nijansu me pitaš? Moju boju ili nešto drugo?
If one of them is dead.

Info

Post by Info » 08 Apr 2011, 07:51

Sad sam tek skužio da je Callac ista Uma Thurman iz Pulp Fiction. E da ti je još crna kosa, bila bi identična, zbilja ste slične :zubifale: :D
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Post Reply