ej, ma nikako da prokomentiram, još sam jučer vidjela slike, al mi se nije ništa pisalo
I vidim da si se snašla za sike, fino su bile pokrivene
ej, ma nikako da prokomentiram, još sam jučer vidjela slike, al mi se nije ništa pisalo
Nažalost, ali mi, muški, imamo dovoljno materijala da uživamo.callac wrote:ej, ma nikako da prokomentiram, još sam jučer vidjela slike, al mi se nije ništa pisaloZanima me koliko se uopće može stegnuti taj "korzet"? jer na slici je ful labavo.. super si mi izgledala, taman si se uklopila sa ostalim ženama (iako si zgodnija od 80% njih)
I vidim da si se snašla za sike, fino su bile pokrivene
vjerovala il ne, taman sam ti skužila pred 5minAsfodel wrote:Taman na Valjentinovo, aww

wow, super. neznam jel mi kaj promaklo, ali kod koga na kraju radiš ?? kod onih što si link stavila ??metallicat wrote:14.02, 15h![]()
![]()
uletim ja u salon, pitam lika sve to, veličina, i pitam koliko bi me došlo. kad je rekao ja ostala zapanjena, a on meni šta je puno?![]()
doć će me 600, 700 kn + što su mi tu od svih viđenih slika najjebenije
nadam se da će sve dobro ispast, nekako mi se teško bilo odlučit kod koga..al dobro

Što? Nisam u toku.elrania wrote:a poprsje, pa eto izduralo je dobar dio večeri. desna mi je pala taman prije presvlačenja![]()
john_constantine wrote:a tu masku koristi radi dezinfekcije ili estetskog razloga?