Tattoo & Piercing
- Jane Doe
- Scarface
Re: Tattoo & Piercing
Mislin da bi nakon ovog lita mogla konačno past ta tetovaža Zagorovog znaka. Ne znan jesan li vam priča da san na Mafestu prošle godine upozna lika iz Splita, nekih 25 godina, sa tetovažom cilog znaka na livoj nadlaktici, ono, standard spot za takve šeme. E sad, kako san ja mislija stavit samo orla, vidija san da je cili znak ipak bolja opcija, jer je izgledala prejebeno. Naravno, bila je crno-bijela, bez onog žutog u krugu. Nek prođe lito i vrućine, i taman na početku 4. godine bi 95 % tribala bit urađena. Zagor forever!!!

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
prva 3-4 odozgo su ko bušenje pupka, a onda kak se ide sve niže dolazi oštra bol.Jane Doe wrote:wow jebote. svaka čast. ja to nebi mogla, ali svaka čast
dobar dio njih je bio skroz super, neke nisam ni osjetila toliko, ali bila su negdje 5 komada koja nisu prošla lagano, nego se igla mlao mrdala.
na desnoj strani mi je 8. i 10. dublje probušila pa je tu bilo trenutaka sa stiskanjem nožnih prstiju dok ne postavi nakit.
i da, ovi skroz na dnu su bili lagani, a očekivala sam pak da ti budu bili žešći.
najgori su na sredini leđa.
martini kojoj su bušili kasnije su jedan skidali (nakon malo mrcvarenja) i bušili koji mm kraj njega novi. to vjerujemd a joj je bilo za zapamtiti
btw, brenno alberti buši mesarski brzo. al je stručan, svaka mu čast!
- elrania
evo da se vidi koliko ih je sve zajedno bilo i kako su raspoređeni - LINK
- Ašow
- Wendigo
jel to ostavlja ožiljke?
- Jane Doe
ne. ne ostavljaju suspenzije, da bi to. kao da se malo žešće ubodeš iglom, al malo debljom iglom.Wendigo wrote:jel to ostavlja ožiljke?

- Jane Doe
super, kužim te i kažem go for itScarface wrote:Mislin da bi nakon ovog lita mogla konačno past ta tetovaža Zagorovog znaka. Ne znan jesan li vam priča da san na Mafestu prošle godine upozna lika iz Splita, nekih 25 godina, sa tetovažom cilog znaka na livoj nadlaktici, ono, standard spot za takve šeme. E sad, kako san ja mislija stavit samo orla, vidija san da je cili znak ipak bolja opcija, jer je izgledala prejebeno. Naravno, bila je crno-bijela, bez onog žutog u krugu. Nek prođe lito i vrućine, i taman na početku 4. godine bi 95 % tribala bit urađena. Zagor forever!!!![]()
znam kak je bit fan nečeg i također tražim posebno mjesto za war pig-a od motorhead-a, a nemrem si pomoć
i rock'n'roll negdje, možda donji dio trbuha ili leđa, vidjet ćemo

- Wendigo
ghost: jesi razmišljao da taj znak nekako stiliziraš, ili ga uklopiš u još neki zagor themed motiv?
pitam jer mi je orao malo prevelika crna cjelina za toliku tetovažu.
pitam jer mi je orao malo prevelika crna cjelina za toliku tetovažu.
- Scarface
Kažen, stavija bi sad cili onaj znak, sa krugom i rogovima.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
eto, kako je jane rekla, ne, ne ostavlja.Wendigo wrote:jel to ostavlja ožiljke?
nije mi baš u interesu trajno se osakatiti zbog znatiželje.
nošeno je svega nešto sitno sati i vjerujem da će u kratkom periodu sve zacijeliti.
- elrania
Jane Doe wrote:
i rock'n'roll negdje, možda donji dio trbuha ili leđa, vidjet ćemo
- Asfodel
Nakon pomnijeg gledanja slika onaj Rick - zombie bojj mi je postao hot
Učenje mi je pomračilo um!
(kad vratim fejs postajem njegov fan
...baš ću vidjet koliko će mi trebati da me to prođe)
Učenje mi je pomračilo um!
(kad vratim fejs postajem njegov fan
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- callac