Što ste zadnje kupili?
- john_constantine
- cactus
- john_constantine
- A$H
- Dragonrage
Uglavnom...bio sam sad 5 dana malo do Pariza i Münchena...jedan frend koji je već bio u Parizu mi rekao za neka dva velika movie/comic book dućana u Parizu, ali ja sam imao tako malo vremena s obzirom na raspored koji smo imali, da ih nisam uspio pronaći i popizdio sam zbog toga...al nema veze, vratiti ću se ja opet. Predivan je grad...a i treba se napokon popesti na treći kat eiffelova toranja s obzirom da su nas ovaj puta zaribali jer smo kak ti došli prekasno pa nisu više puštali na treći kat, već samo do drugog. To mi bilo još jedno razočarenje tog puta. Ali zato sam se oraspoložio u Münchenu gdje sam uspio izvući čak 3 sata slobodnog za DVD shoping...i ovo sam si upiknuo.

BTW...bio sam u tom nekom dućanu, Saturn se zove...majke ti mile kolko je to...uđeš i doklem ti pogled seže..filmovi. Baš sam gledao...imaju horrora ko u priči,...i to sve neka specijalna izdanja. Vidio sam gore hrpetinu ovih trasheva koje ovdje spominjemo...pa azijski filmovi...uf, muka mi bila...jedini bed šta ti azijski filmovi nemaju engleskog...samo originalni (Japanski/Korejski/Kineski itd.) i Njemački jezik ili titlovi...pih!!

BTW...bio sam u tom nekom dućanu, Saturn se zove...majke ti mile kolko je to...uđeš i doklem ti pogled seže..filmovi. Baš sam gledao...imaju horrora ko u priči,...i to sve neka specijalna izdanja. Vidio sam gore hrpetinu ovih trasheva koje ovdje spominjemo...pa azijski filmovi...uf, muka mi bila...jedini bed šta ti azijski filmovi nemaju engleskog...samo originalni (Japanski/Korejski/Kineski itd.) i Njemački jezik ili titlovi...pih!!