Koliko ste visoki

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Koliko ste visoki

Post by elrania » 08 Jun 2011, 18:28

ma bit ću dobro kad tad

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jun 2011, 18:30

da, kvragu, nije smak svijeta... :mrgreen: Ionako ne želim čuti za takve stvari, znam da je prekid vrlo težak, ali ne isplati se uništavati sebe radi nekog drugoga... mrzim takve stvari.
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 08 Jun 2011, 18:42

cons, ne radim ovo namjerno, ni zbog njega ni zbog nikoga :lol: nisam takva, neg jednostavno mi je apetit skroz crko. teško jedem u bilo kojoj stresnoj situaciji, a ovo sad mi je bio stres nad stresovima zbog mali milijun razloga.
evo, danas sam se već bolje najela.

Andrej

Post by Andrej » 08 Jun 2011, 19:06

elrania wrote:cons, ne radim ovo namjerno, ni zbog njega ni zbog nikoga :lol: nisam takva, neg jednostavno mi je apetit skroz crko. teško jedem u bilo kojoj stresnoj situaciji, a ovo sad mi je bio stres nad stresovima zbog mali milijun razloga.
Nisi više s dečkom?
Jebote, zašto samo u mom slučaju posle raskida devojka procveta? :lol:
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 08 Jun 2011, 19:08

Teško je to kontrolirati, pogotovo ako nekog voliš svim srcem. Osobno sam bio smršavio skoro 10ak kila, ali dobro meni su se nakupile nuz to više problema, ostao bez posla, krediti, morao se seliti etc. Sjebana stvar i svaka osoba treba, ne, mora to propatit i ostaviti na kraju samo dobre uspomene i sjećati se toga kao jedan životni dio. Meni se desilo prije nekih 6 god i od onda nije ni jednom (ove prije i poslije nisu bile vrijedne nečeg većeg, dobro još jedna je), jer čim nešto pukne (šta god da se desi), a ne može se popraviti razgovorima, kompromisima, onda to ni nije bilo "to" i možda bolje da je tako završilo nego da je otišlo još dalje, pa bi bilo još gore. Bar sam ja na to tako počeo gledati i više mi nikad nije tako teško, ima se svojih momenata, ali lakše se podnose. Okay doći će drugi/a možda još i bolji/a nego prethodno. Ne kažem da mi nije stalo ni do jedne, ali teže i s oprezom puštam nekog u svoje srce i mislim da je to dobro, jer u suprotnom bi odljepio već na veliko.

Stres me sad više jebe zbog nekih drugih inih problema i također imam epizoda gdje se slabije jede, bleji u prazno etc.

Možda će ovo zvučati...ne znam, nekako čudno, ali elry možda ćeš nakon nekog vremena kad prođe malo i kad zbrojiš pluseve i minuse...reći sama sebi, pa možda je i bolje da je ovako završilo. Nisam upućen u cijelu priču, ali meni čim se počnu događati čudne stvari ili neke muljaže, bolje završiti nego patiti jedno drugo. Vrijeme sve pokaže na kraju.

Glavu gore i stay beautiful!! :wink:

elrania

Post by elrania » 08 Jun 2011, 19:16

SpoilerShow
Andrej wrote:
elrania wrote:cons, ne radim ovo namjerno, ni zbog njega ni zbog nikoga :lol: nisam takva, neg jednostavno mi je apetit skroz crko. teško jedem u bilo kojoj stresnoj situaciji, a ovo sad mi je bio stres nad stresovima zbog mali milijun razloga.
Nisi više s dečkom?
Jebote, zašto samo u mom slučaju posle raskida devojka procveta? :lol:
a evo, kad se već priča o tome i svi sve znaju... nije mi lako bilo, jer je u pitanju bio netko tko mi je bio najdraža osoba godinama i prije veze i jako sam mu vjerovala i uvjerila se da zbilja je nešto fantastično. uvijek sam nudila istinu i inzistirala na njoj i na kraju dobila nešto bezobrazno i pokvareno.
stvar je u razočaranju u nekoga tko mi se dokazivao svo ovo vrijeme vrijednim svake pažnje i vjerovanja, a inače sam bolesno skeptična i zatvorena osoba koja se u ovom slučaju odlučila promijeniti. eto, nije dobro završilo.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jun 2011, 19:21

u ovakvim situacijama, ponekad se pitam da li mi je najbolje samo šutjeti...
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 08 Jun 2011, 19:23

SpoilerShow
elrania wrote: a evo, kad se već priča o tome i svi sve znaju... nije mi lako bilo, jer je u pitanju bio netko tko mi je bio najdraža osoba godinama i jako sam mu vjerovala i uvjerila se da zbilja je nešto fantastično. uvijek sam nudila istinu i inzistirala na njoj i na kraju dobila nešto bezobrazno i pokvareno.
stvar je u razočaranju u nekoga tko mi se dokazivao svo ovo vrijeme vrijednim svake pažnje i vjerovanja, a inače sam bolesno skeptična i zatvorena osoba koja se u ovom slučaju odlučila promijeniti. eto, nije dobro završilo.

Dobrodošla u klub.
Kad bilo šta očekuješ od nekoga - u startu očekuješ previše :lol:
Ja sam se jednom zajebao do zla boga, spucao sedam godina na nekoga ko se posrao na sve to....
Da budem iskren, nije prošlo niti će me proći.
Da budem još iskreniji, najbolja stvar koja mi se desila u životu je to što više ne moram da lažem sebe.
Zato sam sada jebano najsrećniji na svetu - My way or the highway :supz:
Kome se ne sviđa nek se jebe u dupe i tera tamo gde sunce ne sija.[/spoiler]
We're all mad here...

Andrej

Post by Andrej » 08 Jun 2011, 19:26

john_constantine wrote:u ovakvim situacijama, ponekad se pitam da li mi je najbolje samo šutjeti...
Jeste Cons... i zavući se u rupu i ignorisati ceo svet dok ne prođe....
Ne ide to tako druže. To su najnormalnije stvari koje se svima nama dešavaju i svako ima svoj način da ispusti ventil a da ne napravi neko sranje.
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 08 Jun 2011, 19:28

Andrej wrote:
john_constantine wrote:u ovakvim situacijama, ponekad se pitam da li mi je najbolje samo šutjeti...
Ne ide to tako druže. To su najnormalnije stvari koje se svima nama dešavaju i svako ima svoj način da ispusti ventil a da ne napravi neko sranje.
Jep taj sam, alkohol nemojte ni za živu glavu.

Andrej

Post by Andrej » 08 Jun 2011, 19:31

Bub wrote:
Andrej wrote:
Jep taj sam, alkohol nemojte ni za živu glavu.
Ti Bub generalno pravi sranja gde god kreneš :lol:
Čujem da te su te jurili svatovi iz tri sela jer imaš običaj da na kvarno razdevičiš mlade po svadbama :lol: :partyman:
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jun 2011, 19:32

Andrej wrote:
ma nisam mislio tako, nego kao da sam htio samo pomoći, a onda napravio lavinu tuđih reakcija zbog kojih je onda toj osobi neugodno. I onda mislim da nisam trebao dati savjet.

znam da je najgore bilo trpjeti sve to u sebi što sam dugo godina radio. A starci vide da nešto nije u redu samnom, prijatelji mi vide, a ja ništa ne govorim. I kada sam jednostavno povjerljivim prijateljima ili starcima rekao drugi put što me muči, bilo mi je lakše baš radi tih savjeta kojih se onda držim.

Istina da možda često znam posrnuti preko nekog teškog problema, smrt bliske osobe ili nešto teže, ali dosada sam uspio proći i preživjeti prošle teške probleme...
Last edited by john_constantine on 08 Jun 2011, 19:34, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 08 Jun 2011, 19:33

john_constantine wrote:
Andrej wrote:
ma nisam mislio tako, nego kao da sam htio samo pomoći, a onda napravio lavinu tuđih reakcija zbog kojih je onda toj osobi neugodno. I onda mislim da nisam trebao dati savjet.
Da, treba paziti šta se priča da se ne pogorša situacija ali.....ko ne razume da želiš samo da pomogneš i naljuti se - neka sisa kurac.
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 08 Jun 2011, 19:35

Andrej wrote:Ti Bub generalno pravi sranja gde god kreneš :lol:
Čujem da te su te jurili svatovi iz tri sela jer imaš običaj da na kvarno razdevičiš mlade po svadbama :lol: :partyman:
:zubifale:

Blizu si, imao sam jednu finu priredbu u svatovima od koje me još uvijek sramota i pocrvenim, ljudi misle da sam semafor.
Andrej wrote:Da, treba paziti šta se priča da se ne pogorša situacija ali.....ko ne razume da želiš samo da pomogneš i naljuti se - neka sisa kurac.
Ufff da sam žensko sisao bih ga non-stop. :zubifale:

Ma Cons ionako je ovdje na forumu topla atmosfera, tako da već svi znaju, a i čak preko face-a...bolje je i to i da priča o tome, nego da se zatvori u sobu i prebira po mislima. Svaka iole ozbiljna osoba će shvatiti u kakvoj se situaciji nalazi, nije to ništa loše svi smo to prolazili ili prolazimo.
Last edited by Bub on 08 Jun 2011, 19:36, edited 1 time in total.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jun 2011, 19:36

he,he, baš to... :mrgreen:

ma bio sam par dana na balkan chatu, bezveze da vidim što ima novoga. Par cura, gotičarka koja se samoozljeđuje i želi zaklati svoju mlađu sestru ili neka 20 - godišnjakinja koja se osjeća loše jer se posvadila s dečkom. Ja pružim pomoć da joj olakšam i doznam da je tek mjesec dana u vezi s njim, i da joj je dečko već zaprijetio da će ju ubiti i poslije sebe ako se oženi s nekim drugim na svadbi, i da joj zabranjuje bilo kakve kontakte s drugima, čak i bratom...

malo popričao, i pristojno otišao, i nikad više na balkan chat.
Michel puši karu.

Post Reply