Last Post Wins !!!11one
-
Filmoznalac
- john_constantine
slažem se, naročito za forum.hr. Ja sam prije godinama bio tamo, ali sada mi je zlo od svih tih kretena koji pljuju po svemu mogućemu, koji pametuju, a nemaju pojma o ničemu i sve to... ma one prave face i znalci su ionako prestali tamo pisati...filmophil wrote:istina...čitam dost često podforum Film na forum.hr i većinom su to kežualni "ljubitelji" filmova koji odu u kino jednom mjesečno i pogledaju 2 romantične komedije tjedno pa misle da su stručni pričat o svemu...normalno da takva populacija ne kuži razliku između trilogije i ostalih -logija ili uopće ne obraćaju pozornost na to pa su jednostavno glasali u anketi za najdraže filmoveA$H wrote:pa eto odmah na pocetku imas ljude koji kuze razliku i koji su to rekli..to kaj je 90% usera na forum.hr debilno to je njihov problem..i sam pokretac topica je neznalica..
e sad, ipak postoje ljudi kojima tako nešto smeta...meni osobno također...razlikovati trilogiju i kvadrilogiju je neka osnovna stvar koja čak ni nema veze s filmovima već zdravim razumom
Michel puši karu.
- john_constantine
prokleta gamad od vozača... jučer je ujaka udario na zebri teretnjak kojega je vozio 23 godišnjak, nije niti usporio niti imao namjeru propustiti... srećom je danas bolje. Kurvinom sinu bi trebalo zabraniti da uopće vozi teretnjak, ali znajući našu državu, opet će za par tjedna voziti teretnjak i ubiti već nekoga na cesti...
Michel puši karu.
- john_constantine
također
Eh, idem nakon tolikih godina kao filmofil pogledati Egzorcista... imam stvarno visoka očekivanja za taj film jer govore da je to jedan od najstrašnijih filmova u povijesti (to je jedan od razloga zašto i dugo izbjegavam film, kao klinac sam vidio par scena, užas...), i nadam se da se neću razočarati... A čim je neka trudnica pobacila u kinu za vrijeme premijere, onda to mora biti stvarno strašan film.
Eh, idem nakon tolikih godina kao filmofil pogledati Egzorcista... imam stvarno visoka očekivanja za taj film jer govore da je to jedan od najstrašnijih filmova u povijesti (to je jedan od razloga zašto i dugo izbjegavam film, kao klinac sam vidio par scena, užas...), i nadam se da se neću razočarati... A čim je neka trudnica pobacila u kinu za vrijeme premijere, onda to mora biti stvarno strašan film.
Michel puši karu.
- Scarface
Sutra je epic usmeni ispit iz biokemije, čeka me cjelonoćno drpanje s knjigom. Ima da dignen pismeni s 3 na 4 i to je to. Zasra san je već neredovotim učenjem, pa je ovo najbolje šta mogu napravit. Jbg, tako san lako moga imat 5.
A šta se tiče Egzorcista, nemoj mi reć da ozbiljno misliš da je toliko strašan? Ja se osobno nisan cimnija nijednom, ima puno jezivijih filmova, ovaj je samo ultrarazvikan.
A šta se tiče Egzorcista, nemoj mi reć da ozbiljno misliš da je toliko strašan? Ja se osobno nisan cimnija nijednom, ima puno jezivijih filmova, ovaj je samo ultrarazvikan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
ma kada sam kao klinac vidio tih par scena iz onog dokumentarca o specijalnim efektima, a i sama ideja o opsjednutoj djevojčici koja povraća i masturbira škarama... ma kada se već stalno priča kao najstrašniji film, onda valjda ima dobru atmosferu kao REC, ali naravno, uvijek postoj i to da se pretjeruje. a vidjeti ćemo kada pogledam film.Ghostface wrote:Sutra je epic usmeni ispit iz biokemije, čeka me cjelonoćno drpanje s knjigom. Ima da dignen pismeni s 3 na 4 i to je to. Zasra san je već neredovotim učenjem, pa je ovo najbolje šta mogu napravit. Jbg, tako san lako moga imat 5.
Michel puši karu.
- DEXTER
- dagzVOMITOR
- john_constantine
-
Filmoznalac