Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
A$H

Post by A$H » 25 Nov 2009, 12:38

ili nastavak one price.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 25 Nov 2009, 13:08

Tipično preseravanje, kakav jebeni nastavak priče, napravi si sam priču pa postaj :)
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Nov 2009, 17:05

filmophil wrote:
A$H wrote:pa eto odmah na pocetku imas ljude koji kuze razliku i koji su to rekli..to kaj je 90% usera na forum.hr debilno to je njihov problem..i sam pokretac topica je neznalica.. :lol:
istina...čitam dost često podforum Film na forum.hr i većinom su to kežualni "ljubitelji" filmova koji odu u kino jednom mjesečno i pogledaju 2 romantične komedije tjedno pa misle da su stručni pričat o svemu...normalno da takva populacija ne kuži razliku između trilogije i ostalih -logija ili uopće ne obraćaju pozornost na to pa su jednostavno glasali u anketi za najdraže filmove

e sad, ipak postoje ljudi kojima tako nešto smeta...meni osobno također...razlikovati trilogiju i kvadrilogiju je neka osnovna stvar koja čak ni nema veze s filmovima već zdravim razumom
slažem se, naročito za forum.hr. Ja sam prije godinama bio tamo, ali sada mi je zlo od svih tih kretena koji pljuju po svemu mogućemu, koji pametuju, a nemaju pojma o ničemu i sve to... ma one prave face i znalci su ionako prestali tamo pisati...
Michel puši karu.

Sammy

Post by Sammy » 25 Nov 2009, 19:12

vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Nov 2009, 19:33

prokleta gamad od vozača... jučer je ujaka udario na zebri teretnjak kojega je vozio 23 godišnjak, nije niti usporio niti imao namjeru propustiti... srećom je danas bolje. Kurvinom sinu bi trebalo zabraniti da uopće vozi teretnjak, ali znajući našu državu, opet će za par tjedna voziti teretnjak i ubiti već nekoga na cesti...
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 25 Nov 2009, 19:45

fali mi chat... :(

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Nov 2009, 20:37

također :lol:

Eh, idem nakon tolikih godina kao filmofil pogledati Egzorcista... imam stvarno visoka očekivanja za taj film jer govore da je to jedan od najstrašnijih filmova u povijesti (to je jedan od razloga zašto i dugo izbjegavam film, kao klinac sam vidio par scena, užas...), i nadam se da se neću razočarati... A čim je neka trudnica pobacila u kinu za vrijeme premijere, onda to mora biti stvarno strašan film.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 25 Nov 2009, 20:45

Sutra je epic usmeni ispit iz biokemije, čeka me cjelonoćno drpanje s knjigom. Ima da dignen pismeni s 3 na 4 i to je to. Zasra san je već neredovotim učenjem, pa je ovo najbolje šta mogu napravit. Jbg, tako san lako moga imat 5.

A šta se tiče Egzorcista, nemoj mi reć da ozbiljno misliš da je toliko strašan? Ja se osobno nisan cimnija nijednom, ima puno jezivijih filmova, ovaj je samo ultrarazvikan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Nov 2009, 20:50

Ghostface wrote:Sutra je epic usmeni ispit iz biokemije, čeka me cjelonoćno drpanje s knjigom. Ima da dignen pismeni s 3 na 4 i to je to. Zasra san je već neredovotim učenjem, pa je ovo najbolje šta mogu napravit. Jbg, tako san lako moga imat 5.

A šta se tiče Egzorcista, nemoj mi reć da ozbiljno misliš da je toliko strašan? Ja se osobno nisan cimnija nijednom, ima puno jezivijih filmova, ovaj je samo ultrarazvikan.
ma kada sam kao klinac vidio tih par scena iz onog dokumentarca o specijalnim efektima, a i sama ideja o opsjednutoj djevojčici koja povraća i masturbira škarama... ma kada se već stalno priča kao najstrašniji film, onda valjda ima dobru atmosferu kao REC, ali naravno, uvijek postoj i to da se pretjeruje. a vidjeti ćemo kada pogledam film.
Michel puši karu.

DEXTER

Post by DEXTER » 25 Nov 2009, 21:06

john_constantine wrote:masturbira škarama...
um.. krizem.. :lol:
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

dagzVOMITOR

Post by dagzVOMITOR » 25 Nov 2009, 21:11

DEXTER wrote:
fak mi đizs :twisted:....pa da sam ga gledo sa 8-9 god imo bi traume a ovako orginalan jer je prvi a vec dvica je totalno spejs ili fjučur smece ako se dobro sjecam

Wendigo

Post by Wendigo » 25 Nov 2009, 21:59

i ja se slažem s time da nije strašan već razvikan.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Nov 2009, 23:07

DEXTER wrote:
eh, tek poslije filma pročitao ovo... mislio sam da su škare, a ne da mi se opet gledati...
Michel puši karu.

Boby

Post by Boby » 25 Nov 2009, 23:17

john_constantine wrote:
DEXTER wrote:
eh, tek poslije filma pročitao ovo... mislio sam da su škare, a ne da mi se opet gledati...
Križ!!!

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 26 Nov 2009, 00:39

Razvikan je, ali je jedan od najboljih horora
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire

Locked