baš tako.Unreal wrote:Ma dobrojohn_constantine wrote:ma film je istina glup, ali i vrlo zabavan.Unreal wrote: jedna dobra scena ne može spasiti film,ali vidjet ću. barem je zabavn film,makar glup i nema puno smisla. trojka i četvorka navodno nisu nekaj ,ali nadam se barem da su malo bolje od ovoga.+ michael ironside.
![]()
A trojka opet ima nebulozu u radnji, sada je egipćanin, ali ima dobre specijalne efekte i dobre fore. A četvorku nisam gledao. Ma samo ne treba biti prezahtjevan i gledati to kao zabavu, pa će biti sve u redu.,ali ipak nepotreban nastavak. BTW nastavci se gledaju radi ludih mačevanja
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
Michel puši karu.
-
GreenHornet
- elrania
- The Undertaker
- john_constantine
- metallicat
znam da nije, zato sam i napisala + komp itd...nikad mi se nije dalo skupljat filmove jer ih ima beskonačno mnogoDjuro21 wrote:nije ti to neki izgovor, ja sam svojih 200-tinjak prvih filmova nabavio tradeovima, i u suradnji s frendom, koji je je imao dvd pržilicu,a flat sam dobio pred koji mjesec tekmetallicat wrote:ja nemam kolekcijuA$H wrote: pa kaj ga nemas u kolekciji..![]()
nikad nisam ništa skupljala, + imam slab komp, treba novi, nemam dvd pržilicu, niti dovoljno gb u kompu itd.. recimo da skupljam samo vhs ali ni tog nema previše. možda za koji mj krenem u pravu kolekciju..tj kad dođe bolji komp i flat jer nemogu vječno žicat za skinut koji film
![]()
ot- Cross of iron, a neznam šta reć, nisam gledala puno ratnih da uspoređujem..bilo mi je žao klinca..i lol za onu pusu

- elrania
uhh, draze mi je jednostavno zaprzit film na cd/dvd napisat markerom naslov i staviti u obicnu kutiju bez icega po sebi nego imat te domace covere... previse patim na na to da bude uredno i lijepo i ak nije original, bolje onda da je skroz obicno nego ovometallicat wrote: i ja to želim sve onako lijepo upakirano pa opet treba dat isprintat i kupit kutiju...
eeh, da se ima para, bili bi svi ovi iz moje kolekcije originali...
- carver
- The Undertaker
Pa kako su ovdašnji političari krenuli ne bi me čudilo da i u Srbiji za zašivanje dela prsta uvedu plaćanje od 60000 dolarajohn_constantine wrote:bar te tješi što nisi amerikanac.The Undertaker wrote:Sicko by Michael Moore - izvrsno, ali i potresno
None off you all seem to understand.
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!
- Vorador
- A$H
ehhh vraziji producenti i ostala gamad..Vorador wrote:Balde Runner - orginal US verziju iz 1982. Baš interesantno. Voiceover od Harrisona na nekim mjestima, alternativni sretni završetak i inače film ima par greškica koje su ispravljene u The Final Cut verziji. Mrzim te pun-kurac-cutova fore. Što ne neprave jedan cut i dosta.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Unreal
Ma isti vrag imaju i Highlander filmovi. Dvojka recimo ima tri verzije, u jednoj su besmrtnici vanzemaljci ,a u drugoj došli iz daleke prošlosti ,a za treču samo znam da ima drukćiji kraj.A$H wrote:ehhh vraziji producenti i ostala gamad..Vorador wrote:Balde Runner - orginal US verziju iz 1982. Baš interesantno. Voiceover od Harrisona na nekim mjestima, alternativni sretni završetak i inače film ima par greškica koje su ispravljene u The Final Cut verziji. Mrzim te pun-kurac-cutova fore. Što ne neprave jedan cut i dosta.
- AlabamaSmokeOne