Last Post Wins !!!11one
- dr_gonzo
Nisam dobio neko lijepo mišljenje o najkarizmatičnijiem i najmističnijiem Hrvatu Zlatku Sudcu, jer mi se on puno pojavljuje u žutilu i za sada po meni nije ništa bolji od Don Kaćunka. Dok god on grca u bogatstvu i propovijeda a ništa ne čini a sa lovom koju svećenici imaju može činiti...neće biti pozitivan lik kod mene.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Scarface
Ja san srićom u franjevačkoj župi, i kroz djetinjstvo dok san bija ministrant upozna san jako dobre svećenike, svaki sa ponekom manom, naravno, ali u globalu su bili jako dobri ljudi. Nažalost, iako san čvrst katolik u glavi, u praksi san crkvu potpuno odvojia od religije, toliko da već misecima nisan bija ni na misi, jednostavno mi je gadljivo gledat licemjerne babetine koje su tu došle tračat i vidit ko se kako odjenija za nedjeljnu misu, ili "požrtvovne" roditelje koji sa sobom vode male bebe (a one se u sekund rasplaču i cila crkva ori, te se ne usude niti izać vani dok ne prestanu plakat), i jednostavno ne osjećan da san tu za Boga, te ne želin bit licemjerniji od njih sviju i ić tamo samo zato jer se "mora" da bi bija dobar katolik- to je tako usko gledanje na vjeru. Po meni više vridi jedan razgovor sa svojom savješću navečer u krevetu prije spavanja i brza molitva nego 50 misa i izmoljenih krunica u kojima samo izričeš riči napamet a misliš na 100 ogavnih i nebitnih stvari. Volija bi da misa bude puno interaktivnija, življa, da u župi imamo neke programe za mlade, druženja (al ona prava, vesela, izletna, a ne glupe lobijske kateheze), koja bi približila sve to mojoj generaciji, i razbila opće mišljenje kako je to bezveze, dosadno, i za ovo vrime zastarjelo i glupo- jer nije (uz poštovanje prema svim ateistima, agnosticima itd.). velika je šteta, kažen, jer san upozna stvarno neke divne svećenike, koji se nisu mišali u tuđa posla, dok ovi danas ama baš svakog metalca gledaju kao sotonskog štovatelja, umisto da shvate kakva su danas vremena i okolnosti, i koliko je jadan stereotip po kojem oni sude i ne zalaze dublje u nečiju dušu- a upravo to je njihovo poslanje. I šta da neko više o tom kaže, nego da se okrene sebi i samo sebi, jer nekadašnja zajednica vjernika danas jednostavno ne postoji, a vrlo vjerojatno nikada ni nije. Zato kažen- ja san katolik, ali nisan "katolik".
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
pm govnarsku za youtube... baš vidim da ima neki link s full movie dracule od 2 sata, i naravno, nemam pristupa...
This video is not available in your country due to copyright restrictions.
ima li neki način da se to zaobiđe? Mogao bi se ponovno registirati, pa za državu staviti USA...
ima li neki način da se to zaobiđe? Mogao bi se ponovno registirati, pa za državu staviti USA...
Michel puši karu.
-
Filmoznalac
-
olio
ne bi to upalilo sa registracijom jer oni èitaju ip, probaj sa amerièkim proxyemjohn_constantine wrote:pm govnarsku za youtube... baš vidim da ima neki link s full movie dracule od 2 sata, i naravno, nemam pristupa...
ima li neki naèin da se to zaobiðe? Mogao bi se ponovno registirati, pa za državu staviti USA...
moja kreacija za halloween, pokušaj izrade skellingtona

-
filmofil