Ja bih išla da sam tamo...John_Ryder wrote:oće tko u željezničar u subotu ? puštat će se : Nirvana, Faith No More, Tool, Pantera, Smashing Pumpkins, Marilyn Manson, Foo Fighters, Blur, Hole, Alice in Chains, Radiohead, Green Day, The Verve, Paradise Lost, Franz Ferdinand, Placebo, Incubus, No Doubt, Stone Temple Pilotes, R.E.M., Deftones, A Perfect Circle, Garbage, Rage Against The Machine, Beastie Boys, Beck, Manice Street Preachers, Bush, Violent Femmes, Sonic Youth, The Offspring,..
![]()
Last Post Wins !!!11one
- Asfodel
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
al fakat nema niš, a da nisu cajke ili šminkerija - jedino route 66, krivi put, purgeraj i jabuka su još ok mjesta kada želiš izaći u neki "klub", a da nije neki program..elrania wrote:ovo zvuci dosta depresivno kad je izreceno od strane zagrepcanina.Wendigo wrote:možda doletim... ionako nema niš pametnije subotom u ovom shitholeu.John_Ryder wrote:oće tko u željezničar u subotu ? puštat će se : Nirvana, Faith No More, Tool, Pantera, Smashing Pumpkins, Marilyn Manson, Foo Fighters, Blur, Hole, Alice in Chains, Radiohead, Green Day, The Verve, Paradise Lost, Franz Ferdinand, Placebo, Incubus, No Doubt, Stone Temple Pilotes, R.E.M., Deftones, A Perfect Circle, Garbage, Rage Against The Machine, Beastie Boys, Beck, Manice Street Preachers, Bush, Violent Femmes, Sonic Youth, The Offspring,..
![]()
sto bih ja tek trebala rec za svoj grad?![]()
- elrania
a dobro, al sad je opet mocvara krenula, boogaloo ce imati isto neki program i tu je jos zeljeznicar.
bilo bi i vrijeme da se ja konacno malo protegnem. vec su 2 godine prosle otkako sam bas izlazila van na takva mjesta
dok ovdje kod mene bas nicega nema. bio je neki birc koji se furao na tu shemu, no vidjela sam lokot na zapustenim vratima pred kojih mj dana.
bilo bi i vrijeme da se ja konacno malo protegnem. vec su 2 godine prosle otkako sam bas izlazila van na takva mjesta
dok ovdje kod mene bas nicega nema. bio je neki birc koji se furao na tu shemu, no vidjela sam lokot na zapustenim vratima pred kojih mj dana.
- John_Ryder
- elrania
20 reasons why you're single
(dingo, ovo nije usmjereno tebi, slucajno sam nasla na jednom drugom forumu pa postam tek tako
)
(dingo, ovo nije usmjereno tebi, slucajno sam nasla na jednom drugom forumu pa postam tek tako
- callac
Vidiš, meni recimo ne smetaju 80-te već ekipa koja se skuplja tamo, u biti ne da mi smetaju nego ja tamo nemam šta tražiti jer je prosjek godina, i to bez zajebancije, nekih 16 godina. Naravno da je normalno što mlada ekipa izlazi van, ali mi je krvo što za ljude mojih godina i starije nema baš mjesta na koje možeš doć i poslušat dobru glazbu sa vršnjacima bez da se osjećaš kao da si s Marsa pao i svi te gledaju u smislu šta ovi starci rade tu?!John_Ryder wrote:hvala bogu što je željezničar otvoren,svaki vikend metal bendovi live,a i drugi programi su odlični,boogaloo je dosadio jer su stalno 80-te
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
slažem se s ovim, jbt ko da smo u vrtiću bili..callac wrote:Vidiš, meni recimo ne smetaju 80-te već ekipa koja se skuplja tamo, u biti ne da mi smetaju nego ja tamo nemam šta tražiti jer je prosjek godina, i to bez zajebancije, nekih 16 godina. Naravno da je normalno što mlada ekipa izlazi van, ali mi je krvo što za ljude mojih godina i starije nema baš mjesta na koje možeš doć i poslušat dobru glazbu sa vršnjacima bez da se osjećaš kao da si s Marsa pao i svi te gledaju u smislu šta ovi starci rade tu?!John_Ryder wrote:hvala bogu što je željezničar otvoren,svaki vikend metal bendovi live,a i drugi programi su odlični,boogaloo je dosadio jer su stalno 80-te
- Decadentor
elrania wrote:20 reasons why you're single
(dingo, ovo nije usmjereno tebi, slucajno sam nasla na jednom drugom forumu pa postam tek tako)
Moj razlog You’re Broke

- John_Ryder
a doro,meni ne paše ta zika iz 80-tih,nego ovo za klince si u pravu,a tek u tvornici bio sam na dd ,mislim da je prosjek godina bio 14,od tada nejdem tamo,mislim ja iam 20 godina i osjećam se staro kad vidim klince iz prvi-drugi srednjeWendigo wrote:slažem se s ovim, jbt ko da smo u vrtiću bili..callac wrote:Vidiš, meni recimo ne smetaju 80-te već ekipa koja se skuplja tamo, u biti ne da mi smetaju nego ja tamo nemam šta tražiti jer je prosjek godina, i to bez zajebancije, nekih 16 godina. Naravno da je normalno što mlada ekipa izlazi van, ali mi je krvo što za ljude mojih godina i starije nema baš mjesta na koje možeš doć i poslušat dobru glazbu sa vršnjacima bez da se osjećaš kao da si s Marsa pao i svi te gledaju u smislu šta ovi starci rade tu?!John_Ryder wrote:hvala bogu što je željezničar otvoren,svaki vikend metal bendovi live,a i drugi programi su odlični,boogaloo je dosadio jer su stalno 80-te
"Im gonna touch you now." 
- John_Ryder
- A$H
one reason I’m not single: I’m awesome!elrania wrote:20 reasons why you're single
(dingo, ovo nije usmjereno tebi, slucajno sam nasla na jednom drugom forumu pa postam tek tako)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
A$H wrote:one reason I’m not single: I’m awesome!elrania wrote:20 reasons why you're single
one reason I'm single: I'm awesome!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
Ghostface wrote:A$H wrote:one reason I’m not single: I’m awesome!elrania wrote:20 reasons why you're single
one reason I'm single: I'm awesome!![]()
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania