Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Re: Tattoo & Piercing

Post by Asfodel » 29 Nov 2010, 20:25

Meni je ljepša alternativa - prikvačim se na nešto i vrtim ako mi se vrti :lol:

O ovim stanjima svijesti ne bih htjela pričati, a kamoli to razumijeti. Ja ni za meditaciju nemam razumijevanja, za sve drugo da ne pričam :lol: ...jednostavno nisam osoba za to. Što drugi traže u statici, ja bih u dinamici - ekstremni sportovi i discipline za navalu adrenalina.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Wendigo

Post by Wendigo » 29 Nov 2010, 20:27

@cons:

najveći paradoks u toj cijeloj priči je to što su starosjedioci afričkih džungli, amazone i pacifičkih otoka obični barbari i divljaci, a danas u 21. st ljudi proširuju ušne resice, tetoviraju se po licu i stavljaju umetke pod kožu. :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Nov 2010, 20:28

Asfodel wrote:Meni je ljepša alternativa - prikvačim se na nešto i vrtim ako mi se vrti :lol:

O ovim stanjima svijesti ne bih htjela pričati, a kamoli to razumijeti. Ja ni za meditaciju nemam razumijevanja, za sve drugo da ne pričam :lol: ...jednostavno nisam osoba za to. Što drugi traže u statici, ja bih u dinamici - ekstremni sportovi i discipline za navalu adrenalina.
vrtiš, vrtiš i zbljuv na publiku koja gleda dolje. :zubifale: To bi bio prizor... :rolleyes:

E mislim, Jane je spomenula kako se meso odvaja od mišića ili nešto. To se samo u filmovima događa da se odere meso s kuke?
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Nov 2010, 20:29

Wendigo wrote:@cons:

najveći paradoks u toj cijeloj priči je to što su starosjedioci afričkih džungli, amazone i pacifičkih otoka obični barbari i divljaci, a danas u 21. st ljudi proširuju ušne resice, tetoviraju se po licu i stavljaju umetke pod kožu. :lol:
e to. Insert CD - rom. :zubifale: :supz:

Ma svaki bedak ima svoje veselje.
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 29 Nov 2010, 20:30

@cons: više manje se radi sa sličnom svrhom i neće svaka 'budala' na kuke.
naravno, ima onih nastupa kojima je cilj šokirati i poseže se za ovime u cilju zabave publike (uz još mnogo čega), al opet imaš onaj dio koji to radi u svrhu te neke meditacije i otkrivanja granica tijela i uma. dosta njih izjavljuje da ih takvo iskustvo preporodi i učini sigurnijima u sebe. pa eto, ak je imalo neke svrhe i osoba se osjeća zadovoljno sobom, no harm done.
osim ak ne popuca koža :lol:

meni je ovakvo što dosta zanimljivo, jer nije neki tipični oblik tjelesne modifikacije, već je u pitanju neki mali ritual.

a još glede tog deranja mesa s kuke... ovo što se tu stavlja se dobro odmjerava i pazi na kilažu i poziciju kroz koju se probada. zbog prejakog njihanja ili lošeg smještaja može doći do pucanja, iako nisam primjetila da se to baš tako često događa.

evo neki suspension artwork
SpoilerShow
Image

Image

Image

metallicat

Post by metallicat » 29 Nov 2010, 22:13

artwork kurac :roll: :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 29 Nov 2010, 23:39

metallicat wrote:artwork kurac :roll: :lol:

ako baš hoćeš :P

xxx

sandi

Post by sandi » 29 Nov 2010, 23:59

A jedan performer rekao :' Pucale su kuke, pucale su spojke u stropu, ali koža nikada nije puka...' Ima ljudi koji na ovakav način vagone vuku...
Mislim da ima nesto u tom forsanju tijela preko granica, jer sam se ja snifajući mačku riješio alergije...znam da glupo zvuči, ali stvarno sam imao strašne alergije, pa mi na jednom festu neki hipik rekao neka si nabavim mačku i da će mi alergije nestati-i tako je i bilo!...(sad skupljam prašinu na ormaru pa ću povući lajnu :zubifale: )...e al' ovo s mačkom je istina skroz!
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

metallicat

Post by metallicat » 30 Nov 2010, 00:15

elrania wrote:

xxx
omg :lol: :lol:
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 30 Nov 2010, 01:22

metallicat wrote:
elrania wrote:

xxx
omg :lol: :lol:
ovo je vec bilo 8) :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 30 Nov 2010, 01:40

awww, lijepo da se netko sjeća :P

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Nov 2010, 05:09

sandi wrote:A jedan performer rekao :' Pucale su kuke, pucale su spojke u stropu, ali koža nikada nije puka...' Ima ljudi koji na ovakav način vagone vuku...
Mislim da ima nesto u tom forsanju tijela preko granica, jer sam se ja snifajući mačku riješio alergije...znam da glupo zvuči, ali stvarno sam imao strašne alergije, pa mi na jednom festu neki hipik rekao neka si nabavim mačku i da će mi alergije nestati-i tako je i bilo!...(sad skupljam prašinu na ormaru pa ću povući lajnu :zubifale: )...e al' ovo s mačkom je istina skroz!
ma to je čak i dokazano da ljubimci pomažu u ublažavanju alergija...
Michel puši karu.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 30 Nov 2010, 06:55

metallicat wrote:jane, ti je onaj lik što odgovorio?
kod ovog di sam htjela ić 90% vjerovatno neću, jer bi trebala čekat do 1mj, a neda mi se.
ne, još niša :roll:
nisam ja ne tebe zaboravila, poslat ću mu opet... a mislim da ću poslat i Ani. a ti ak vidiš Anu u međuvremenu, pa ju pitaj, možda preko nje lakše dođemo do njega, ili mu probaj poslat mail.
ja sam sigurna da je lik imao možda više posla u to vrijeme pa ga nije bilo baš na fejsu, a kasnije se to zatrpalo, pa je previdio ili što već, tako da ću ja poslat ponovno.... jer što bi drugo bilo... lik mi se čini dosta drag i ljubazan, a i ima potencijalni posao (ili 2), pa zašto bi ga ignorirao (pitala sam, između ostalog, i dal planira do Zg-a, jer mi se sviđa kak radi, pa bi možda neš dogovorili)
čim bude što ja ti javim
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 03 Dec 2010, 15:22

još 20 dana :supz:
bdw Cat, danas sam Branimiru poslala još jednu poruku. nemam pojma dal on to gleda ili što već, pa mu pošalji mail ili ga nazovi, mislim da je to najbolje. zbilja sam mislila da ću ti preko fejsa moć više pomoć, al na žalost neide ko planirano, drebat će ipak možda direktniji kontakt.
javi kak je prošlo :wink:
Image

Josef K

Post by Josef K » 03 Dec 2010, 15:23

Želim se pirsat :cry:
Možda dogodine kad prođem razred :lol:

Post Reply