Ženski kutak
- callac
Re: Ženski kutak
@cat, a nemam ni ja baš mjesta u ovom malom stanu, sve mi je natrpano i za hrpu stvari i zaboravim jer mi je skroz iza u ormaru pa se nekad ugodno iznenadim 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow
Bez zajebancije ti govorimmetallicat wrote:ako mi bude potrebno, javimAšow wrote:Metallicat, krutenedo udomiću te di god oš ak ces mi takve pizdarije pravit.![]()
- callac
ženske moje, ja u petak odoh na brazilsko feniranje (ne zamjeniti sa brazilskim depiliranjem kao moj šef danas, i još pričam o tome sa njegovom ženom i ona kaže, ajd prvo ti pa ćeš mi pokazati kako je ispalo
a šef sav u nevjerici
nego...)
odlučila se nakon dosta pozitivnih komentara curki na netu. Ako je kako se priča, tri mjeseca sam feniranje/peglanje free, a za mene je to spas samo takav..i konačno bi mogla pustiti malo kosu jer sa ovim tempom uništavanja peglom mi nikada neće narasti... znam da ću se morat šišnuti malko i nakon tretmana, al ionako mi je vrijeme pa nema veze. eto, drž'te fige, stavim sličkice ako mi kosa ne otpadne
odlučila se nakon dosta pozitivnih komentara curki na netu. Ako je kako se priča, tri mjeseca sam feniranje/peglanje free, a za mene je to spas samo takav..i konačno bi mogla pustiti malo kosu jer sa ovim tempom uništavanja peglom mi nikada neće narasti... znam da ću se morat šišnuti malko i nakon tretmana, al ionako mi je vrijeme pa nema veze. eto, drž'te fige, stavim sličkice ako mi kosa ne otpadne
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Prvi put čujem za to, prava žena - nema šta 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
Asfodel wrote:Prvi put čujem za to, prava žena - nema šta
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
super! nisam ni ja nikad čula za to, ali nije ni da istražujem.
koliko ti je zadnji put prošlo od farbanja? jer ako je malo, zaista ti nije potrebno ni toliko se farbat
koliko će te doć para ta zurka? tj, zanima me dal će se isplatit, mada vidim da da kad je ipak bolje to, nego svakodnevno uništavanje kose.
odmah moraš stavit sliju, ali kvalitetnu, bez da blješti sunce, blic itd
koliko ti je zadnji put prošlo od farbanja? jer ako je malo, zaista ti nije potrebno ni toliko se farbat
koliko će te doć para ta zurka? tj, zanima me dal će se isplatit, mada vidim da da kad je ipak bolje to, nego svakodnevno uništavanje kose.
odmah moraš stavit sliju, ali kvalitetnu, bez da blješti sunce, blic itd

- callac
a farbala se prije dva tj... nije mi još vrhove prekrilo do kraja pa zbog toga bih možda ponovila, ali razmislit ću još..metallicat wrote:super! nisam ni ja nikad čula za to, ali nije ni da istražujem.
odmah moraš stavit sliju, ali kvalitetnu, bez da blješti sunce, blic itd![]()
izaći će me ili 500 ili 600kn ovisi kako će procjeniti moju dužinu kose ( kratka 500, srednje duga 600, duga 700)
i slike obavezno, morat će mi i friz promjeniti jer sam sama šišnula kosu i to toliko vidljivo neravno da je prestrašno
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
kaj se nije već pričalo o tome tu?
hm hm, valjda sam negdje drugdje onda to vidjela il mi je netko pokazao, al zaklela bih se da je callac to uzimala u obzir prije i sve gledam kak je već bilo vrijeme da se tog primi
ajd, baš me zanima kak će ispasti i jedva čekam komentare iz prve ruke
hm hm, valjda sam negdje drugdje onda to vidjela il mi je netko pokazao, al zaklela bih se da je callac to uzimala u obzir prije i sve gledam kak je već bilo vrijeme da se tog primi
- metallicat
nemoj se ofarbat, dva tjedna je niš
. drugo da je sad u pitanju 2 mj...
bome, dosta novaca, ali zašto ne, bar da probaš jednom
bome, dosta novaca, ali zašto ne, bar da probaš jednom

- callac
konačno se jedna sjetilaelrania wrote:kaj se nije već pričalo o tome tu?
čim dođem s toga, javljam dojmove i stavljam sličkice...nego elri, ti si malo ekstremnija od cat i asf, (nije da ne poštujem njihova mišljenja
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
callac wrote:nego elri, ti si malo ekstremnija od cat i asf
hm, a ne znam... ja rađe ne bih, al opet, ak se ne možeš 2 tjedna nakon toga, možda bolje to sada srediti pa si mirna.
znam da bi se pojela živa s izrastom i sve se bojim da bi išla farbati prije vremena i zajebala nešto
- metallicat
cal, neću se naljutit ako sad odmah odeš pogledat što sam zadnje pisala/pitala u lost i odgovoriš mi

- callac
elri, a tako neš i ja mislim pa zato i pitam, a rado bi da me netko nagovori da se farbam pa se time opravdam
cat, a lol! evo idem!!!
i mislim da ću ovakav bob ubosti na šišanju, nadam se da će moći ispasti ovaj prednji dio bar do tud obzirom da sam ga devastirala, a šiškice su tu negdje, faali možda cenat.. ke velite?
http://www.hairfinder.com/haircollections3/sephora4.jpg
cat, a lol! evo idem!!!
i mislim da ću ovakav bob ubosti na šišanju, nadam se da će moći ispasti ovaj prednji dio bar do tud obzirom da sam ga devastirala, a šiškice su tu negdje, faali možda cenat.. ke velite?
http://www.hairfinder.com/haircollections3/sephora4.jpg
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
pa to je to što si imala do nije poraslo, sam sa dužim šiškama 
dobro je
taman da se na njemu pokaže najbolje nova tretirana kosa
dobro je
taman da se na njemu pokaže najbolje nova tretirana kosa
- metallicat
ja ti nemogu to komentirat jer su meni te frizure dosta ružne, čudna sam, šta ću
a šiške ne volim nikad, nikako, na nikome
mada ti imaš nekako lice za to, bez obzira što mi se ne sviđa