Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Post by elrania » 14 Jul 2009, 08:40

Ghostface wrote:
filmophil wrote:
Ghostface wrote:Vidin da se ode priča o poslu, meni sutra počinje, taman su mi stigli rezultati iz engleskog (moran se pohvalit s rezultatom 97 %) i sad je konačno s faksom gotovo, 60 ECTS bodova je tu. Radin neki suhozid, 150 kn po metru, i planirano je zaradit oko 15- 20 000, em za PS 3, Full HD LCD TV, masu stripova i tako to. 8)
di samo nađeš takav posao?? al dobro, vidiš, ja bum drkao za pare dok ćeš ti delat na baušteli :)

Nije takva bauštela, radin za strica taj zid, jer se dile neke parcele oko zemlje pa umisto da unajmi radnike, radit ćemo ja i otac. Diš bolje, lipe pare i nema nekog striknog šefa. :lol: Prošlo lito san radija na parkingu, isto su lipe pare upale, ovo lito san mislija konobarit ili priko prijatelja u sezonske vatrogasce, al kad mi je već ovo doma upalo, nisan lud.
njaa, sto puta je bolje, izuzev vecoj potrebi fizickog rada, zid ic dizati; raditi s ljudima je jako nezahvalno.
sretno na poslu!

boyko

Post by boyko » 14 Jul 2009, 11:20

dan
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Jul 2009, 11:30

Ghostface wrote:
filmophil wrote:
Ghostface wrote:Vidin da se ode priča o poslu, meni sutra počinje, taman su mi stigli rezultati iz engleskog (moran se pohvalit s rezultatom 97 %) i sad je konačno s faksom gotovo, 60 ECTS bodova je tu. Radin neki suhozid, 150 kn po metru, i planirano je zaradit oko 15- 20 000, em za PS 3, Full HD LCD TV, masu stripova i tako to. 8)
di samo nađeš takav posao?? al dobro, vidiš, ja bum drkao za pare dok ćeš ti delat na baušteli :)

Nije takva bauštela, radin za strica taj zid, jer se dile neke parcele oko zemlje pa umisto da unajmi radnike, radit ćemo ja i otac. Diš bolje, lipe pare i nema nekog striknog šefa. :lol: Prošlo lito san radija na parkingu, isto su lipe pare upale, ovo lito san mislija konobarit ili priko prijatelja u sezonske vatrogasce, al kad mi je već ovo doma upalo, nisan lud.
Ah bauštela, dugo to već nisam :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

filmofil

Post by filmofil » 14 Jul 2009, 12:43

danas zovem mcdonalds dal primaju radnike :) dao bog nekakvog posla
This is the Zodiac speaking.

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Jul 2009, 12:48

filmophil wrote:danas zovem mcdonalds dal primaju radnike :) dao bog nekakvog posla
Statiranja isto uvijek imaš, ti si u Zg pa ti je to moguće http://www.statiranje.com/ tu imaš popis agencija pa plješći i tako :lol:

filmofil

Post by filmofil » 14 Jul 2009, 12:53

Asfodel wrote:
filmophil wrote:danas zovem mcdonalds dal primaju radnike :) dao bog nekakvog posla
Statiranja isto uvijek imaš, ti si u Zg pa ti je to moguće http://www.statiranje.com/ tu imaš popis agencija pa plješći i tako :lol:
ma za to se mora bit lijep i fotogeničan :lol:

elrania

Post by elrania » 14 Jul 2009, 13:31

probaj i u videotekama. neces bas imati skroz fleksibilan raspored, al cini se ko ok posao.
to bih si ja definitivno uzimala da ima neka manja satnica tokom predavanja.

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Jul 2009, 13:56

filmophil wrote:
Asfodel wrote:
ma za to se mora bit lijep i fotogeničan :lol:
O logiko, u publici moraš bit lijep?? Tijekom snimnja reklame dok hodaš cestom moraš bi lijep? :rotflmao:

Call operateri isto malo rade i fleksibilno, al koliko razumijem ti hoćeš što više love pa bi puno radno vrijeme?

A$H

Post by A$H » 14 Jul 2009, 14:55

Ave
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Jul 2009, 15:29

@filmophl - javio se lik, zatvoreno je preko ljeta, na jesen opet ide. Eto ti nja njaaaa Image

:lol:

boyko

Post by boyko » 14 Jul 2009, 16:55

došel s kupanja na Dravi,smrzel se ko pička
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

filmofil

Post by filmofil » 14 Jul 2009, 16:55

ovak, danas sam zval kraš, dukat, mcdonalds, cinestar, ledo i jamnicu...tražil sam posao u skladištu ili što god se nudi, al svi vele da nema ništa...

prijavil sam se tamo za statiranje preko orfeja i to bi bilo to...

danas mi je frend reko za još jedan način zarade...navodno se u antikvarijatu mogu prodati knjige...imam doma 1000 knjiga, bez beda bi ih prodao...

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Jul 2009, 17:00

filmophil wrote:ovak, danas sam zval kraš, dukat, mcdonalds, cinestar, ledo i jamnicu...tražil sam posao u skladištu ili što god se nudi, al svi vele da nema ništa...

danas mi je frend reko za još jedan način zarade...navodno se u antikvarijatu mogu prodati knjige...imam doma 1000 knjiga, bez beda bi ih prodao...
u jbt, pa kaj je tak hitno?

filmofil

Post by filmofil » 14 Jul 2009, 17:10

Wendigo wrote:
filmophil wrote:ovak, danas sam zval kraš, dukat, mcdonalds, cinestar, ledo i jamnicu...tražil sam posao u skladištu ili što god se nudi, al svi vele da nema ništa...

u jbt, pa kaj je tak hitno?
ma treba mi ovo ljeta neka lova...kad dođe jesen lako se ja snađem, al prek ljeta mi je suša...štel bi na more i kupit si neke stvari...nemrem ni nigdje van otići...hitno je, hitno

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Jul 2009, 17:27

Je, antikvarijati su ok

...i ak vidiš gdje olupinu auta - CIOS ti za to plaća 500 kn po olupini :lol:

A za ove poljoprivredne poslove (branje jabuka, one kosice od kukuruza i sl.) ti treba veza, jer tog nigdje nemaš ovak u ponudi, jedino ak nekog znaš da te ubaci..

Locked