Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Asfodel

Post by Asfodel » 13 Jul 2009, 22:21

Ovo ce zvucati mozda bezobrazno, a to mi nije namjera, ali kad netko kaže da ima problem a drugi mu ponudi kao rješenje ono što se nameće kao prvo i najlogičnije rješenje - očito je da ga je ovaj već preispitao :wink:
(to je kao da netko kaže da je jako gladan, a drugi mu odgovori da nek ode nešto pojest)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 13 Jul 2009, 22:24

Asfodel wrote:Ovo ce zvucati mozda bezobrazno, a to mi nije namjera, ali kad netko kaže da ima problem a drugi mu ponudi kao rješenje ono što se nameće kao prvo i najlogičnije rješenje - očito je da ga je ovaj već preispitao :wink:
(to je kao da netko kaže da je jako gladan, a drugi mu odgovori da nek ode nešto pojest)
LOL, ovo me sjetilo na anegdotu sa šefom dok sam tek počela raditi, dakle, ja nemam para ono, nula kuna, priča se o hrani i ja kažem kako sam gladna i jedva čekam da dođem doma. Kaže meni šef: pa kupi si ćevape! Ja rek'o, da, baš, ne znam samo s čim! A on odgovara-pa sa lukom!! :lol: :lol: Nikada to neću zaboraviti!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 13 Jul 2009, 22:25

Pa s lukom :rotflmao:

elrania

Post by elrania » 13 Jul 2009, 22:26

i sad ponavljas odgovor iz prijasnjeg posta u prosirenoj varijanti. shvaca se sto si rekla i mislila time, no samo sam nastavljala dobronamjernu konverzaciju bez dodatnih savjeta pricajuci o vlastitom iskustvu.
zanemari.

Asfodel

Post by Asfodel » 13 Jul 2009, 22:28

elrania wrote:i sad ponavljas odgovor iz prijasnjeg posta u prosirenoj varijanti. shvaca se sto si rekla i mislila time, no samo sam nastavljala dobronamjernu konverzaciju bez dodatnih savjeta pricajuci o vlastitom iskustvu.
zanemari.
Daj, nisam mislila niš loše :lol:
...više kao dosjetka je početak bio

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Jul 2009, 22:32

čik fajt, čik fajt! :lol:

elrania

Post by elrania » 13 Jul 2009, 22:33

zadnjih tjedan dana su mi losi sto se tice pravilnog percipiranja i usvajanja okoline. :lol:
jooooj, sto se nadam da ce sutra konacno rijesiti sve probleme :lol: :twisted: :evil:
zavoljet cu cijeli svijet. :lol:

filmofil

Post by filmofil » 13 Jul 2009, 23:04

elrania wrote:ili se zaposlite ako vam druge obaveze ne zauzimaju previse vremena. bar se u cinestaru i mcdonaldsu moze krojiti vlastiti raspored.
a šta misliš da radim zadnjih mjesec dana? ako znaš di uvijek primaju ljude samo ti meni javi :wink:
This is the Zodiac speaking.

filmofil

Post by filmofil » 13 Jul 2009, 23:05

Asfodel wrote:
filmophil wrote:
Asfodel wrote:Uf i ja sam došla u iskušenje da prodam knjige, filmove, sebe...
ja ne da sam došao u iskušenje nego očajno tražim način da dođem do neke love...

prodajem knjige, poštanske markice, filmove, seksualne usluge,... :lol:
Rauzumijem te u potpunosti
Jučer sam i bacila pogled na televizor :lol: pa stalno stoji ugašen, nije teško zbrojit dva i dva

Al budući da neću u Zg do 9. mj. neam to gdje prodat, pa sam se malo skulirala :lol:

A šta hoćeš, ti možeš prodavat k.plazmu i spermu!
k. plazma se nemre u hrvatskoj prodavat, a za spermu prvi put čujem...gdje to?? i kako to ide? dođem tamo i obavim ili ima i dokumentacije?? jer ja bi to anonimno napravio :lol:

elrania

Post by elrania » 13 Jul 2009, 23:15

filmophil wrote:
Asfodel wrote:
filmophil wrote: ja ne da sam došao u iskušenje nego očajno tražim način da dođem do neke love...

prodajem knjige, poštanske markice, filmove, seksualne usluge,... :lol:
Rauzumijem te u potpunosti
Jučer sam i bacila pogled na televizor :lol: pa stalno stoji ugašen, nije teško zbrojit dva i dva

Al budući da neću u Zg do 9. mj. neam to gdje prodat, pa sam se malo skulirala :lol:

A šta hoćeš, ti možeš prodavat k.plazmu i spermu!
k. plazma se nemre u hrvatskoj prodavat, a za spermu prvi put čujem...gdje to?? i kako to ide? dođem tamo i obavim ili ima i dokumentacije?? jer ja bi to anonimno napravio :lol:
u hrvatskoj se krv ne moze prodavati jer je davanje dobrovoljno, no kako asfodel kaze, plazma se moze. progooglaj.
ja se tog hvatam cim ljeto zavrsi.

Asfodel

Post by Asfodel » 13 Jul 2009, 23:16

Može. Kao što sam već 354364332 puta rekla :lol:
Rockefelerova, ona zgrada za transfuziologiju, svaki tjedan 150 kn. Krvna plazma.
Točnu adresu nađi na internetu.

Sperma je najmanje 400 (al nisam sigurna i ne znam u kolikim razmacima). Gugl i to..

filmofil

Post by filmofil » 13 Jul 2009, 23:21

ma ne vjerujem za spermu da se može davat, to bi onda svi navalili...

a za k. plazmu sam SIGURAN da se ne može jer sam se već raspitivao, to je kao bilo do nedavno, ali su promjenili zakon jer su ljudi zloupotrebljavali to štogod to značilo...

Asfodel

Post by Asfodel » 13 Jul 2009, 23:26

filmophil wrote:ma ne vjerujem za spermu da se može davat, to bi onda svi navalili...

a za k. plazmu sam SIGURAN da se ne može jer sam se već raspitivao, to je kao bilo do nedavno, ali su promjenili zakon jer su ljudi zloupotrebljavali to štogod to značilo...
Dobro, ne moraš mi vjerovat, al poznajem lika koji de facto zarađuje na taj način (i ne samo on).
No ima već par mjeseci koliko ga nisam vidjela/čula tak da se to moglo promjenit samo u tih par mjeseci. Ergo, ako si se raspitivao prije 1 god, 2 god...nisi se dobro raspitao.
Bila sam tamo prije god dana ili malo više i odbili su me, tak da znam o čemu pričam.

I za spermu ne bi svi navalili ni da im bacaš novce iz očitog moralnog razloga.

filmofil

Post by filmofil » 13 Jul 2009, 23:27

Asfodel wrote:
filmophil wrote:ma ne vjerujem za spermu da se može davat, to bi onda svi navalili...

Dobro, ne moraš mi vjerovat, al poznajem lika koji de facto zarađuje na taj način (i ne samo on).
No ima već par mjeseci koliko ga nisam vidjela/čula tak da se to moglo promjenit samo u tih par mjeseci. Ergo, ako si se raspitivao prije 1 god, 2 god...nisi se dobro raspitao.
Bila sam tamo prije god dana ili malo više i odbili su me, tak da znam o čemu pričam.

guglao sam za spermu ovo...doslovno ništa o tome nema

a k. plazma, izbacilo mi je neku temu s forum.hr i tamo kažu da se to nekada moglo, ali danas više ne...

Asfodel

Post by Asfodel » 13 Jul 2009, 23:30

filmophil wrote:
Asfodel wrote:

guglao sam za spermu ovo...doslovno ništa o tome nema

a k. plazma, izbacilo mi je neku temu s forum.hr i tamo kažu da se to nekada moglo, ali danas više ne...
Guglanjem o tim temama ni ja nisam prije niš mogla saznat od forum.hr pizdarija iz 2005. al dobro..
Idem poslat tom liku poruku na fejs pa ćemo vidjet.

Locked