Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Tattoo & Piercing

Post by elrania » 10 Nov 2010, 12:08

Jane Doe wrote:elrania, zato imaš rame, isto je zglob i okruglasto je i tamo možeš natifterit jednu. ja si desno rame čuvam za tak nešto u kombinaciji s onim old school cvijetom ili ružom (onim prastarim Sailor Jerry dizajnom) :supz:
jedino možda na lijevo rame, ako bi išao sugar scull, al pozicija na laktu mi je puno ljepša.
još je vjerojatnije da će se raditi nešto takvo oko pauka kao prođužetak s leđa. bio mi je zele to predložio i ok mi je ideja, samo treba adekvatan motiv ispod. :D

metallicat

Post by metallicat » 10 Nov 2010, 13:43

joj, kako bi tattoo novu. sljedeći mjesec ne idem na nikakav koncert pa mi možda ostane nešto para :krejzi: da bar, da bar.
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Nov 2010, 15:24

Divno je saznat da budući tetovirač možda ima nešto protiv tebe od prije.. pa ja ću popizdit! :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Decadentor

Post by Decadentor » 10 Nov 2010, 15:27

Asfodel wrote:Divno je saznat da budući tetovirač možda ima nešto protiv tebe od prije.. pa ja ću popizdit! :lol:
sad ce bit fail tattoo :shock: :lol: :lol:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 10 Nov 2010, 15:29

Asfodel wrote:Divno je saznat da budući tetovirač možda ima nešto protiv tebe od prije.. pa ja ću popizdit! :lol:
a da nađeš drugog ?? barem ih u Zagrebu ima par koji jako dobro rade ...
Image

Ašow

Post by Ašow » 10 Nov 2010, 15:31

bwahahahaha, nadam se da ne tetoviraš nešto na kineskom/korejskom :lol:
hahahahha
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Nov 2010, 15:37

Mda, to je malo kao smiješno, al realno, ne bi si jedna šegrtica sigurno priuštila da nekog unakazi, jer pokušava izgraditi ime/karijeru. Nije to kao da te frizer nakrivo ošiša, jer to naraste i prođe.

Neću se još skoro tetovirat (dobro, ovo produženje stare bih htjela što prije) tak da ima vremena.
A ti šegrti su mi san snova (to što imam je tako lako za napraviti da bih i sama to znala :lol: ) ..tako da želim ugrabiti tu priliku da se podam šegrtu za smiješne novce.
Ovim skupima (čitaj Zeletu) neću ići iz principa, to bih jedino da imam neku kompliciranu ideju za realizirati da sam dobro potkožena novcima. A nisam.
Za ta leđa bih morala pljucnut par tisuća kuna.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 10 Nov 2010, 15:52

a šegrtica, da nije ona kod Errora ?? (samo pitam, ni ne poznam žensku)
kako god, ak misliš da ćeš dobit ono što želiš za male novce, samo napred ....
ja, eto, svoje dobro plaćam, jer mi se tuđe izvedbe stila kojeg tražim ne sviđaju ... al nije mi žao ni malo, barem dobim točno ono što želim
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Nov 2010, 16:00

Da, ta je. Ne želim sad reći unaprijed da me mrzi (jer možda i ne, možda je samo neprofesionalna i nemarna), ali je opipljiva činjenica da mi ne odg na poruke. Još kad sam to nešto saznala, onak.. hmm...

Jane Doe

Post by Jane Doe » 10 Nov 2010, 16:07

Asfodel wrote:Da, ta je. Ne želim sad reći unaprijed da me mrzi (jer možda i ne, možda je samo neprofesionalna i nemarna), ali je opipljiva činjenica da mi ne odg na poruke. Još kad sam to nešto saznala, onak.. hmm...
gle, ja da sam na tvom mjestu ja bi se malo prošetala.... ono, može ti i Error napravit, u krajnjem slučaju, što bi po mome bilo i bolje, ja nabi šegrtu u ruke ipak, pogotovo nakon ovakvog ponašanja.... em nema pretjerano iskustva, em se ne ponaša profi što joj je velik minus
probaj vidit i kod Crnog, lik lijepo radi i nije tako skup, znam lika koji se tamo tetovira pa mi je reko, a i vidjela sam kako radi...
ja idem Zeletu, jer jedino kod njega dobijem ono što tražim, i neda mi se sad zujat okolo i mijenjat jer sam super zadovoljna, pa mi nje žao ako malo više dam.... a je da skupljam dosta vremena za tetovažu (ali ja i radim sve veliko i u boji) ali to ipak ostaje zauvijek, a i što mislim da se malo tko kod nas može mjerit s njim
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Nov 2010, 16:17

Jane Doe wrote:
Asfodel wrote:Da, ta je. Ne želim sad reći unaprijed da me mrzi (jer možda i ne, možda je samo neprofesionalna i nemarna), ali je opipljiva činjenica da mi ne odg na poruke. Još kad sam to nešto saznala, onak.. hmm...
gle, ja da sam na tvom mjestu ja bi se malo prošetala.... ono, može ti i Error napravit, u krajnjem slučaju, što bi po mome bilo i bolje, ja nabi šegrtu u ruke ipak, pogotovo nakon ovakvog ponašanja.... em nema pretjerano iskustva, em se ne ponaša profi što joj je velik minus
probaj vidit i kod Crnog, lik lijepo radi i nije tako skup, znam lika koji se tamo tetovira pa mi je reko, a i vidjela sam kako radi...
ja idem Zeletu, jer jedino kod njega dobijem ono što tražim, i neda mi se sad zujat okolo i mijenjat jer sam super zadovoljna, pa mi nje žao ako malo više dam.... a je da skupljam dosta vremena za tetovažu (ali ja i radim sve veliko i u boji) ali to ipak ostaje zauvijek, a i što mislim da se malo tko kod nas može mjerit s njim
Pa i prošetat ću se, al to će onda dosta pričekati.
Znam ja kod koga se inače tetoviram tako da ne trebam neke preporuke. :) Ono sa Zeletovim naplaćivanjem dodatnih postotaka na određene dijelove tijela što rezultira većim cijenama ne bih komentirala. A ne bih ni to da se nitko s njim ne može mjeriti - ni ne može po imenu, ali ime i rad su mi ipak različiti pojmovi. Kažem, da imam love, ne bih razmišljala o opcijama i išla bih najpoznatijem imenu.
Moj tetovirač je iskusni lisac u poslu i kad se vratio iz Pule (tamo je inicijalno radio dugo godina) u Sk očito je bio iznenađen time koliko malo posla je imao. Svi su išli u Zg Zeletu. Naglo je promijenio filozofiju, shvatio neke stvari i snizio cijene. Sad ne zna što će od posla :D A i dalje je isti čovjek u pitanju s istim radom, naplatio on više ili manje.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 10 Nov 2010, 16:21

ok... više ne dijelim savjete nikom, osim ak ne traže.... pišem zato što volim temu, al se eto neću više gurat
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Nov 2010, 16:25

?
Samo sam napisala svoje iskustvo i diskutirala na (inače zanimljivu mi) temu ponude različitih salona :lol: ..al dobro.

elrania

Post by elrania » 10 Nov 2010, 17:22

pročitala sam ovo sve do kraja i zaboravila što sam uopće htjela komentirati, al evo, došlo mi je za koju minutu :lol:
Asfodel wrote: A ti šegrti su mi san snova (to što imam je tako lako za napraviti da bih i sama to znala :lol: ) ..tako da želim ugrabiti tu priliku da se podam šegrtu za smiješne novce.
da, slažem se apsolutno. ja sam takve stvari jedva dočekala što se pirsanja tiče.
oba nakita na nosu dobila besplatno+free bušenje, septum isto tako, sam sam dala svoje kuglice, free bušenje sternuma koje bih inače platila 550 kn i tak :D

za tetovaže se ne usudim nikakvom šegrtu, jer su moje ideje neš s čim se jedino zeletu dam pod iglu.
a već sam im stara mušterija i dopada mi se kak se odnose prema meni, nama starima (i što se naplaćivanja usluga tiče), te se ne mogu zamisliti da idem negdje drugdje.

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Nov 2010, 18:17

Apsolutno razumijem sve napisano :D
I sjetila sam se da si ti imala ta šegrtska pirsanja, tad mi je skoro bilo bed što sam se odrekla pirseva :lol:

Post Reply