Koje serije trenutno pratite?

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Wheel Smith

Re: Koje serije trenutno pratite?

Post by Wheel Smith » 13 Jan 2014, 16:43

24 season 1
:supz: :supz:

popayy

Post by popayy » 28 Jan 2014, 18:56

Je li itko bacio oko na True Detective ?
http://www.imdb.com/title/tt2356777/

Matthew McConaughey i Woody Harrelson kao partneri u lovu na ubojicu. Iako ne pratim serije pretjerano pogledao prve dvije epizode i zasada je dosta dobro.

Sammy

Post by Sammy » 28 Jan 2014, 20:45

skinio sam prve 3 epizode koje su izašle, ali nisam počeo s gledanjem još iako sam hvale seriju na sve strane..

inače, počeo Entourage, pri kraju 3. sezone, baš mi paše, vrlo zabavna serija :)
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

callac

Post by callac » 28 Jan 2014, 21:31

Sammy wrote:skinio sam prve 3 epizode koje su izašle, ali nisam počeo s gledanjem još iako sam hvale seriju na sve strane..

inače, počeo Entourage, pri kraju 3. sezone, baš mi paše, vrlo zabavna serija :)
entourage je zaaakooon
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Michel

Post by Michel » 28 Jan 2014, 21:41

Entourage sam stao mislim na 7. sezoni. Trebao bih krenuti na sedmu sezonu. Al ta serija ima najgluplje glavne likove ikada. Eric i Vincent. Dok je Drama najjači lik :lol: :lol: :rock:
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

callac

Post by callac » 28 Jan 2014, 23:41

meni je u toj seriji glavni lik Ari. ostalo sve sporedno, a on je jebeno odradio posao! :supz:
If one of them is dead.

Michel

Post by Michel » 29 Jan 2014, 11:39

Joj, Ari Gold :rock: slažem se, on je najbolji. Drama mi je najdraži, ali Ari ima najjače dijaloge.

Ova scena je vrh kad doalzi s autom i onako hoda, jaja mu se vide :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=qKNV5foRiL4 dolazi do ovog, sramoti ga. Kakav lik!

http://www.youtube.com/watch?v=bzFQrZxGROU
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Sammy

Post by Sammy » 29 Jan 2014, 19:13

i meni je zasad Ari omiljen lik, kakve samo fore baca cijelo vrijeme :)
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

callac

Post by callac » 29 Jan 2014, 19:30

Sammy wrote:i meni je zasad Ari omiljen lik, kakve samo fore baca cijelo vrijeme :)
i ostat će ti omiljeni, vjeruj mi :) Vince počinje ići sve više na živce kako serija odmiče, a Drama je uvijek-Drama :lol: genijalac totalni!
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 29 Jan 2014, 22:56

Ljudi moji, ne propuštajte True Detective. Radi se o pravom dragulju televizije, a nakon završetka BB-a mislija san da ćemo se načekat na nešto ma i blizu kvalitetno - ali ovo je ugodno iznenađenje. McConaughey ne da briljira, nego se toliko stopija s ulogom da je to divota. Lik Rust Cohlea kojeg tumači je možda po tmurnosti i surovosti najbliži Fentonu Meiksu u Frailtyju. Autor Nic Pizzolatto je (ne)otkriveni genij, scenarij je na razini kultnih detektivskih trilera poput Sedam i čak i Memories Of Murder (mada se stilski razlikuje od potonjeg).

Dosad su izašle tek 3 (od 8 ) epizoda, a već postoji masa kvalitetnih citata (prvenstveno iz Cohleovih misli i dijaloga). Balans između napetosti i simplizma radnje te jizzanja na produbljene ideje i stavove je savršen. Bravo HBO!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 29 Jan 2014, 23:49

Scarface wrote:Ljudi moji, ne propuštajte True Detective. Radi se o pravom dragulju televizije, a nakon završetka BB-a mislija san da ćemo se načekat na nešto ma i blizu kvalitetno - ali ovo je ugodno iznenađenje. McConaughey ne da briljira, nego se toliko stopija s ulogom da je to divota. Lik Rust Cohlea kojeg tumači je možda po tmurnosti i surovosti najbliži Fentonu Meiksu u Frailtyju. Autor Nic Pizzolatto je (ne)otkriveni genij, scenarij je na razini kultnih detektivskih trilera poput Sedam i čak i Memories Of Murder (mada se stilski razlikuje od potonjeg).

Dosad su izašle tek 3 (od 8 ) epizoda, a već postoji masa kvalitetnih citata (prvenstveno iz Cohleovih misli i dijaloga). Balans između napetosti i simplizma radnje te jizzanja na produbljene ideje i stavove je savršen. Bravo HBO!
ja sam ju počela kad su izašle prve dve ep. i išla gledat s dečkom kao prije spavanja, al nije mi to serija za to doba dana/noći, ovo zaslužuje moju apsolutnu pažnju. gledat ću ju sama i mogu reći da već nakon pola sata (kolio sam odgledala prije nego sam ju ugasila jer je dečko zaspao pa da kao ne gledam bez njega) totalno sam navučena i oduševljena viđenim, boja serije, scene, dijalozi, sve je divno!!
If one of them is dead.

olio

Post by olio » 30 Jan 2014, 11:23

da, serija je stvarno fantastična.
Ugođaj, scenarij, gluma...VRH

Intro mi je predivan

Asfodel

Post by Asfodel » 30 Jan 2014, 12:18

Op op, to se onda skida :partyman:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

copycat

Post by copycat » 09 Feb 2014, 15:05

True detectives... izvrsna serija..
:supz:
http://www.imdb.com/title/tt2356777/

John_Ryder

Post by John_Ryder » 09 Feb 2014, 17:31

Family Guy,The Big Bang Theory,od sutra The Walking Dead,e sad...namjeravam počet ovu novu True detective,ili Soprana ili Six feet under,troumim se :kokicarenje:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply