Koje serije trenutno pratite?
-
Wheel Smith
- popayy
Re: Koje serije trenutno pratite?
Je li itko bacio oko na True Detective ?
http://www.imdb.com/title/tt2356777/
Matthew McConaughey i Woody Harrelson kao partneri u lovu na ubojicu. Iako ne pratim serije pretjerano pogledao prve dvije epizode i zasada je dosta dobro.
http://www.imdb.com/title/tt2356777/
Matthew McConaughey i Woody Harrelson kao partneri u lovu na ubojicu. Iako ne pratim serije pretjerano pogledao prve dvije epizode i zasada je dosta dobro.
- Sammy
skinio sam prve 3 epizode koje su izašle, ali nisam počeo s gledanjem još iako sam hvale seriju na sve strane..
inače, počeo Entourage, pri kraju 3. sezone, baš mi paše, vrlo zabavna serija
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- callac
entourage je zaaakooonSammy wrote:skinio sam prve 3 epizode koje su izašle, ali nisam počeo s gledanjem još iako sam hvale seriju na sve strane..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Michel
Entourage sam stao mislim na 7. sezoni. Trebao bih krenuti na sedmu sezonu. Al ta serija ima najgluplje glavne likove ikada. Eric i Vincent. Dok je Drama najjači lik

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- callac
meni je u toj seriji glavni lik Ari. ostalo sve sporedno, a on je jebeno odradio posao! 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Michel
Joj, Ari Gold
slažem se, on je najbolji. Drama mi je najdraži, ali Ari ima najjače dijaloge.
Ova scena je vrh kad doalzi s autom i onako hoda, jaja mu se vide
http://www.youtube.com/watch?v=qKNV5foRiL4 dolazi do ovog, sramoti ga. Kakav lik!
http://www.youtube.com/watch?v=bzFQrZxGROU
Ova scena je vrh kad doalzi s autom i onako hoda, jaja mu se vide
http://www.youtube.com/watch?v=bzFQrZxGROU
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Sammy
i meni je zasad Ari omiljen lik, kakve samo fore baca cijelo vrijeme 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- callac
i ostat će ti omiljeni, vjeruj miSammy wrote:i meni je zasad Ari omiljen lik, kakve samo fore baca cijelo vrijeme
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Ljudi moji, ne propuštajte True Detective. Radi se o pravom dragulju televizije, a nakon završetka BB-a mislija san da ćemo se načekat na nešto ma i blizu kvalitetno - ali ovo je ugodno iznenađenje. McConaughey ne da briljira, nego se toliko stopija s ulogom da je to divota. Lik Rust Cohlea kojeg tumači je možda po tmurnosti i surovosti najbliži Fentonu Meiksu u Frailtyju. Autor Nic Pizzolatto je (ne)otkriveni genij, scenarij je na razini kultnih detektivskih trilera poput Sedam i čak i Memories Of Murder (mada se stilski razlikuje od potonjeg).
Dosad su izašle tek 3 (od 8 ) epizoda, a već postoji masa kvalitetnih citata (prvenstveno iz Cohleovih misli i dijaloga). Balans između napetosti i simplizma radnje te jizzanja na produbljene ideje i stavove je savršen. Bravo HBO!
Dosad su izašle tek 3 (od 8 ) epizoda, a već postoji masa kvalitetnih citata (prvenstveno iz Cohleovih misli i dijaloga). Balans između napetosti i simplizma radnje te jizzanja na produbljene ideje i stavove je savršen. Bravo HBO!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
ja sam ju počela kad su izašle prve dve ep. i išla gledat s dečkom kao prije spavanja, al nije mi to serija za to doba dana/noći, ovo zaslužuje moju apsolutnu pažnju. gledat ću ju sama i mogu reći da već nakon pola sata (kolio sam odgledala prije nego sam ju ugasila jer je dečko zaspao pa da kao ne gledam bez njega) totalno sam navučena i oduševljena viđenim, boja serije, scene, dijalozi, sve je divno!!Scarface wrote:Ljudi moji, ne propuštajte True Detective. Radi se o pravom dragulju televizije, a nakon završetka BB-a mislija san da ćemo se načekat na nešto ma i blizu kvalitetno - ali ovo je ugodno iznenađenje. McConaughey ne da briljira, nego se toliko stopija s ulogom da je to divota. Lik Rust Cohlea kojeg tumači je možda po tmurnosti i surovosti najbliži Fentonu Meiksu u Frailtyju. Autor Nic Pizzolatto je (ne)otkriveni genij, scenarij je na razini kultnih detektivskih trilera poput Sedam i čak i Memories Of Murder (mada se stilski razlikuje od potonjeg).
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
olio
da, serija je stvarno fantastična.
Ugođaj, scenarij, gluma...VRH
Intro mi je predivan
Ugođaj, scenarij, gluma...VRH
Intro mi je predivan
- Asfodel
Op op, to se onda skida 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- copycat
-
John_Ryder
Family Guy,The Big Bang Theory,od sutra The Walking Dead,e sad...namjeravam počet ovu novu True detective,ili Soprana ili Six feet under,troumim se