Last Post Wins !!!11one
- Michel
Re: Last Post Wins !!!11one
To se meni događalo pa sam se uvjerio da imam neke demone/duhove dom. I tako dalje mislim. Nisam nešto slično imao dvije godine, ali ja skroz vjerujem u tu neku manifestaciju pomoću uvjerenja. Tako kad gledam horor film, barem 10 minuta prije gledanja provodim razmišljajući da su mi neki entiteti u kući i tijekom filma ono tipično škripanje, nekakvi zvukovi pa me krene paranoja i onda krenu one sjene aka shadow people. Ja vjerujem u te stvari iako naravno za sve postoji racionalno objašnjenje ali nekad je to toliko izraženo da je na tragu šizofrenije ali mi ne smeta 
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Inferno
U te dvije godine sam promjenio lokacije, ali su se ogrebotine nastavile, čak i pojačale. Tako što se tiće iracionalnih teorija, duhovi otpadaju.
Silno hoću naći neku logiku, ali ne uspjevam.
Jedino što još možda može objasniti je mjesečaranje, ali ja nisam mjesečar.
Silno hoću naći neku logiku, ali ne uspjevam.
Jedino što još možda može objasniti je mjesečaranje, ali ja nisam mjesečar.
- Michel
Jesi li čuo za astralne pauke? O tome sam pisao ovdje mislim prošle godine. Doživio sam par puta. Napiši samo u google astral spider https://www.google.hr/search?q=astral+s ... 8wfs347QCA
Možda si doživio nešto slično, samo ih nisi vidio. Ja sam ih vidio to jest samo jednog i bio zakamenjen. Polako je nestajao. Vjerujem u te entitete.
Možda si doživio nešto slično, samo ih nisi vidio. Ja sam ih vidio to jest samo jednog i bio zakamenjen. Polako je nestajao. Vjerujem u te entitete.
- Inferno
Mislim da nije to. Mada ja imam samo jednu fobiju - strah od paukova. Zmije mogu dragati, ali paukove ni pogledati 
- hitman_4
Inferno wrote: ↑29 Aug 2017, 21:41Iz nekog razloga sam se probudio s izgrebanim nogama. Na desnoj imam četiri skoro ravne crte dugačke nekih 10 cm. Na lijevoj imam dve manje i dve veće, skoro polukružnog oblika. Nokti na nogama su mi porezanii spavao sam u dugačkoj piđami. Ne vidim način na koji se to moglo dogoditi, ali to nije prvi puta, već se dvije godine takve ogrebotine znaju same od sebe preko noći pojaviti, ali nikada toliko odjednom. I imao sam neke glupe noćne more cijelu noć.

- Inferno
u jebote kako se njega nisam sjetio
nisam ni mogao slutiti da mi se tako crno piše
- HorrorHR
- Site Admin
meni to prva asocijacija bila kada si napisao. sjetih se jadnog johnny deppa 
- Inferno
Bilo me nešto zanimalo o Buffyversu, pa sam kopao malo. I ostao sam iznenađen kada sam otkrio da postoji hrpa knjiga koje se vežu uz serijal. Znao sam da ima nešto stripova, ali nisam očekivao da će sveukupno biti nekih 200+ tiskanih izdanja.
- HorrorHR
- Site Admin
jep buffy je bila huge, možda ne kod nas koliko u amer'ke. strip je kao bio sezona 8 na dalje ako se ne varam, izaslo je dosta omnibusa, nisam nikada čitao
- Michel
Što je sa youtubeom na forumu? Bilo što da otvorim film u novijim ostvarenjima, horor bllo što ne mogu vidjeti youtube. Tamo gdje bi trebao biti, samo praznina.
- boyko
same here
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- HorrorHR
- Site Admin
koji browser momci? jel to samo sada ili vec koji dan od kada sam promjenio hostove (tj phpbb preciznine apgrejdao)?
- boyko
mozilla. ja jučer prvi put primjetih
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- HorrorHR
- Site Admin
znam u čemu je stvar, riješim danas
- HorrorHR
- Site Admin
dali vam sada radi?