Igre, konzole i slično
- DeadDispatcher90
- A$H
AVP2 sam prosao brdo puta..najvise sa marincem..i taj pocetak price, prije nego sretnes prvog aliena, je jedan od najboljih igranih uvoda do sad..napet i stvarno strasan na momente..odlicna igra..
+ kaj mi je odlicno kako se sve tri price susretnu unutar igre..nesto kao i u Half Life..
+ kaj mi je odlicno kako se sve tri price susretnu unutar igre..nesto kao i u Half Life..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- DeadDispatcher90
- DeadDispatcher90
- DeadDispatcher90
- bakero
Avp 2 genijalna igra... najdraže mi je sa marincem bilo igrat usra sam se od straha...haha prejebeni zvukovi,priča likovi ama baš sve...DeadDispatcher90 wrote:Kako god bilo... Pripremi se na jedno od najboljih igraćih iskustava u zadnje vrijeme... Bar po mom mišljenju..
BTW... Možda pitam gluposti, ali... Ima ovdje fanova Aliena, Predatora i AVP-a?
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- DeadDispatcher90
- bakero
Haha....meni su Xenomorphi najdraži daleko.... i s njim kad igraš je prelagano... al najbolji dio je kad od facehuggera postaješ odrasli Alien.... Jedva čekam novi nastavak!DeadDispatcher90 wrote:Zbog Michaela Biehna (Cpl. Hicks) sam uvijek volio marince, a od kada sam naučio nešto o kulturi Yautija i njih sam jako zavolio, jednio još xenomorphe mrzim iz dna duše...
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
- maddjuro
kreno sam igrati Final Fantasy 7, to je prvi FF s poznatim cloudom i druzinom, oko kojeg se vrte vise manje svi noviji FF-i,
zasad je dobra, jedino sto me malo smeta je sto se moraju imati materie equiptae da bi se moglo castat spelowe koje sadrze određene materie, tj. nemogu se naučit za stalno, ali izuzev toga(zasad) nikakvih značnijih primjedbi
zasad je dobra, jedino sto me malo smeta je sto se moraju imati materie equiptae da bi se moglo castat spelowe koje sadrze određene materie, tj. nemogu se naučit za stalno, ali izuzev toga(zasad) nikakvih značnijih primjedbi
I may be an idiot, but i am no fool.
- horkolerbus