Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
John_Ryder
- john_constantine
Uzmi lijepo DOA i sve će ti biti oprošteno.John_Ryder wrote:e točno to,film by Paris Hilton,kao da ga je ona radila,radnja filma se sastoji od hrpe umišljenih bogatih treba koje se međusobno prepucavaju,i ja IDIOT to išao gledat. hm...?john_constantine wrote:nisam gledao, samo sam čitao kritike na imbd - u. A i vidi se da je glupo čim su na slikama samo djevojke koje su stalno u različitim odjećama. Ili je paris hilton to radila ili je to nekakva jeftina prodaja odjeće.Freddy wrote: pa kaj to nije ona glupa crtana serija kaj se reklamira na rtl i to si gledo
Michel puši karu.
- john_constantine
-
John_Ryder
john_constantine wrote:Uzmi lijepo DOA i sve će ti biti oprošteno.John_Ryder wrote:e točno to,film by Paris Hilton,kao da ga je ona radila,radnja filma se sastoji od hrpe umišljenih bogatih treba koje se međusobno prepucavaju,i ja IDIOT to išao gledat. hm...?john_constantine wrote: nisam gledao, samo sam čitao kritike na imbd - u. A i vidi se da je glupo čim su na slikama samo djevojke koje su stalno u različitim odjećama. Ili je paris hilton to radila ili je to nekakva jeftina prodaja odjeće.![]()
![]()
- Freddy
- john_constantine
- dodo
Meni nije slabiji od ostala dva čak mi je možda i bolji.dobra scenajohn_constantine wrote:Shreck 3 - slabije od prva dva, ali ima dosta dobrih fora za nasmijati se, naročito kada se mačak i magarac zamijene. Najjače je kada mačak u magarećem tijelu pokuša ožalostiti vitezove.Arthur je tako bezvezan lik, a iritira jedino taj šarmer i njegova gluma. Dobar nastavak.
- metallicat
- dodo
- elrania
the kingdom
taman dosla doma iz kina i mogu rec da sam jako zadovoljna. film nije neki spektakl, ali je zbilja dobar. drzao me poprilicno zaineresiranom za radnju, motive i jezik... prekrasan jezik...
malo se izbacih iz takta kad je draga mi osoba do mene isla potezat rukav i izgledalo je ko da salutira, a taman je jedan od likova na platnu salutirao
osobno, dozviljavam teme vezane uz stanje bliskog istoka teskima pa me dosta impresionirao nacin na koji su to uspjeli bar kolko tolko prikazati...uglavnom mi se zbog tih motiva poprilicno svidio. a i ajd, americka ekipa je bila solidna. jennifer mi je cak bila gledljiva
taman dosla doma iz kina i mogu rec da sam jako zadovoljna. film nije neki spektakl, ali je zbilja dobar. drzao me poprilicno zaineresiranom za radnju, motive i jezik... prekrasan jezik...
malo se izbacih iz takta kad je draga mi osoba do mene isla potezat rukav i izgledalo je ko da salutira, a taman je jedan od likova na platnu salutirao
osobno, dozviljavam teme vezane uz stanje bliskog istoka teskima pa me dosta impresionirao nacin na koji su to uspjeli bar kolko tolko prikazati...uglavnom mi se zbog tih motiva poprilicno svidio. a i ajd, americka ekipa je bila solidna. jennifer mi je cak bila gledljiva