Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 13 Aug 2009, 23:30

DeadDispatcher90 wrote:MA volim ja Japan... Sada bi to i sam rado probao... O čemu se uopće redi u igri?

PS... Prošao sam Batman demo već četri puta...
ono, Radnja se događa u Inabi, gdje tvoj glavni lik preko onih studenskih transfera doseli kod svoga ujaka, koji živi s kćerkicom. I tamo nastavljaš pohađati srednju školu, i polako se događaju čudne stvari. Ljudi koji su obješeni na televizijske antene, ruka koja prolazi kroz televizor, posebni program za vrijeme kiše, Okupljaš prijatelje koje ćeš upoznati i zajedno se poslije škole pronalazite tragove, tražite ubojicu i spašavate ljude boreći se protiv čudovišta, a istovremeno studirate. :D

Ima tu svega tako da je zbilja komplicirana igra. Praćenje vremenske prognoze, poboljšavanje glavnog lika od statusa do social linka, godinu dana ti traje škola (doslovce), ispiti s pitanjima, odlična glazba, borba koja se stalno poboljšava s novim novitetima, dani koji ti prolaze i ovisno o tebi kako ih napraviš, socijal razgovori, questovi, poslovi... ma ima svega.

E da, ono najbolje u borbi je pronalaženje slabosti u protivniku, tako da ih oboriš na pod i svi zajedno ga iscipelarite. :D Samo mi fale još dva elementa koje nisam pronašao u personama...
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 14 Aug 2009, 00:36

napokon dobio ps2 natrag pa nastavljam personu 4 :)

Scarface

Post by Scarface » 14 Aug 2009, 09:51

john_constantine wrote:
DeadDispatcher90 wrote:MA volim ja Japan... Sada bi to i sam rado probao... O čemu se uopće redi u igri?

PS... Prošao sam Batman demo već četri puta...
ono, Radnja se događa u Inabi, gdje tvoj glavni lik preko onih studenskih transfera doseli kod svoga ujaka, koji živi s kćerkicom. I tamo nastavljaš pohađati srednju školu, i polako se događaju čudne stvari. Ljudi koji su obješeni na televizijske antene, ruka koja prolazi kroz televizor, posebni program za vrijeme kiše, Okupljaš prijatelje koje ćeš upoznati i zajedno se poslije škole pronalazite tragove, tražite ubojicu i spašavate ljude boreći se protiv čudovišta, a istovremeno studirate. :D

Ima tu svega tako da je zbilja komplicirana igra. Praćenje vremenske prognoze, poboljšavanje glavnog lika od statusa do social linka, godinu dana ti traje škola (doslovce), ispiti s pitanjima, odlična glazba, borba koja se stalno poboljšava s novim novitetima, dani koji ti prolaze i ovisno o tebi kako ih napraviš, socijal razgovori, questovi, poslovi... ma ima svega.

E da, ono najbolje u borbi je pronalaženje slabosti u protivniku, tako da ih oboriš na pod i svi zajedno ga iscipelarite. :D Samo mi fale još dva elementa koje nisam pronašao u personama...

Točno u ponoć, to je jako bitno, za otvaranje interdimenzionalnog portala. Inače, ja san priša i personu 3, koja je čak i bolja, a gleda san i anime Trinity soul i pročita mangu persona 4.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Aug 2009, 10:34

da, da pronađeš iduću žrtvu, ali mislim da radi samo za vrijeme kiše. E ne mogu naći persona 4 mangu, ima li ga se gdje skinuti?

E ta persona 3, vidim da ima neki persona 3 FES i persona 3, ima li kakva razlika?
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 14 Aug 2009, 10:50

john_constantine wrote:da, da pronađeš iduću žrtvu, ali mislim da radi samo za vrijeme kiše. E ne mogu naći persona 4 mangu, ima li ga se gdje skinuti?

E ta persona 3, vidim da ima neki persona 3 FES i persona 3, ima li kakva razlika?

Pa kažen da je za vrime kiše i točno u ponoć, samo san nadopunija tvoj post.

I obavezno igraj FES verziju, puno je bogatija, skoro 30 dodatnih sati, potpuno nova mislija (The Answer), masu novih questova, scena itd, uz naravno originalnu priču. Radi se, dakle o ekspanziji.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 14 Aug 2009, 10:53

Nego, johne, jesi priša DMC 3, govorija si da ti je bila preteška, pa me zanima jesi li se opet okuša.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Aug 2009, 11:20

Ghostface wrote:Nego, johne, jesi priša DMC 3, govorija si da ti je bila preteška, pa me zanima jesi li se opet okuša.
hm, pa zapravo nisam, nespretni gamepad, pa sam igru završio preko trainera. Ali mislim skinuti ps2 verziju od prvog nastavka, pa na dalje. A ćetvorku ću morati na pc.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 14 Aug 2009, 11:26

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:Nego, johne, jesi priša DMC 3, govorija si da ti je bila preteška, pa me zanima jesi li se opet okuša.
hm, pa zapravo nisam, nespretni gamepad, pa sam igru završio preko trainera. Ali mislim skinuti ps2 verziju od prvog nastavka, pa na dalje. A ćetvorku ću morati na pc.

Jer igrica je prelagana, igra san je i na kompu i ps2, pa mi nije jasno u čemu je bija problem. Četvorku jedva čekan zaigrat na trici, hehe.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Aug 2009, 11:37

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:

Jer igrica je prelagana, igra san je i na kompu i ps2, pa mi nije jasno u čemu je bija problem. Četvorku jedva čekan zaigrat na trici, hehe.
ma u gamepadu, nisam mogao izvoditi potrebne poteze i slično kako treba, naročito kod prvog bossa. Zato ću ga igrati na ps2.

E to za persona 3 FES, da li treba imati i originalnu verziju igre ili se može igrati bez nje? Nešto sam na brzinu gledao i traži load game iz persone 3 radi statistike.
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 14 Aug 2009, 14:22

mogao bih ove dane pocet opet prvi CoJ pa se bacit na drugi dio..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 14 Aug 2009, 14:38

Call of Juarez?
Revenge solves everything

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Aug 2009, 15:05

baš sam napravio glupost, dva statua, demonski i anđeoski koje sam trebao dobiti poslije borbi protiv bossova u castleu za prva dva questa, izgleda da sam prodao onom što prodaje oružja. Da li se to može kako popraviti? Pretražio sam cijeli dvorac, ali ne nalazim ga nigdje. :?
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 14 Aug 2009, 15:25

DeadDispatcher90 wrote:Call of Juarez?

yup..yup..

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Aug 2009, 15:47

A$H wrote:

yup..yup..
igraj radije dvojku, pa jedinicu pošto je dvojka prequel, ako ti je bitna radnja. :wink:
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 14 Aug 2009, 15:52

john_constantine wrote:
A$H wrote:

yup..yup..
igraj radije dvojku, pa jedinicu pošto je dvojka prequel, ako ti je bitna radnja. :wink:

znam..ali mi nije bitno..ionako sam vec igrao jedinicu..kako sam i napisao..tak da cu ic po redu..

i kad gledam serijale filmova gledam ih po redu..a ne po tome kako je prica slozena..

Post Reply