Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- AlabamaSmokeOne
-
John_Ryder
- john_constantine
-
John_Ryder
i to šta kažeš,zajebo sam se,sat i pol mog života za ništa,hehejohn_constantine wrote:John_Ryder wrote:Bratz, uf....pogledao do kraja zbog zgodnih cura,inače...dont waste your time.
3/10.![]()
Ma jebote, ženski film za stupidne djevojčice. Ma to ne možeš gledati čak niti radi cura, sve što ima veze s bratz ima najnižu ocjenu na imdb - u.
- Freddy
pa kaj to nije ona glupa crtana serija kaj se reklamira na rtl i to si gledoJohn_Ryder wrote:i to šta kažeš,zajebo sam se,sat i pol mog života za ništa,hehejohn_constantine wrote:John_Ryder wrote:Bratz, uf....pogledao do kraja zbog zgodnih cura,inače...dont waste your time.
3/10.![]()
Ma jebote, ženski film za stupidne djevojčice. Ma to ne možeš gledati čak niti radi cura, sve što ima veze s bratz ima najnižu ocjenu na imdb - u.
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- john_constantine
nisam gledao, samo sam čitao kritike na imbd - u. A i vidi se da je glupo čim su na slikama samo djevojke koje su stalno u različitim odjećama. Ili je paris hilton to radila ili je to nekakva jeftina prodaja odjeće.Freddy wrote:pa kaj to nije ona glupa crtana serija kaj se reklamira na rtl i to si gledoJohn_Ryder wrote:i to šta kažeš,zajebo sam se,sat i pol mog života za ništa,hehejohn_constantine wrote:![]()
Michel puši karu.
-
John_Ryder
e točno to,film by Paris Hilton,kao da ga je ona radila,radnja filma se sastoji od hrpe umišljenih bogatih treba koje se međusobno prepucavaju,i ja IDIOT to išao gledat. hm...?john_constantine wrote:nisam gledao, samo sam čitao kritike na imbd - u. A i vidi se da je glupo čim su na slikama samo djevojke koje su stalno u različitim odjećama. Ili je paris hilton to radila ili je to nekakva jeftina prodaja odjeće.Freddy wrote:pa kaj to nije ona glupa crtana serija kaj se reklamira na rtl i to si gledoJohn_Ryder wrote: i to šta kažeš,zajebo sam se,sat i pol mog života za ništa,hehe
- dr mladjo
Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)- lijepo je što su uveli nove likove ali jednostavno kao da nešto fali.dosta se toga čini izbačenim..8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
John_Ryder
Super film,malo dugo traje,al opet,meni brzo prođe vrijeme jer su mi zakon Harry Lončar filmovidr mladjo wrote:Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)- lijepo je što su uveli nove likove ali jednostavno kao da nešto fali.dosta se toga čini izbačenim..8/10

-
John_Ryder
- dr mladjo
ma nisam neki hp fan ali volim gledat filmove..samo fali duša likovima.ne znam.nekkako bi mni harry potter svaki film bolje pasao kao neka mini serija od 10 epizoda..bolje bismo upoznali i profesore ,druge učnike..ovako samo samo dobili samo gl.radnju,ništa što bi nam likove činilo ljudskijim..John_Ryder wrote:dr mladjo wrote:Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)- lijepo je što su uveli nove likove ali jednostavno kao da nešto fali.dosta se toga čini izbačenim..8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
John_Ryder
istina,da su to epizode,bilo bi bolje sve razrađeno,bio bi veći zaplet,a ne samo gl.radnja.dr mladjo wrote:ma nisam neki hp fan ali volim gledat filmove..samo fali duša likovima.ne znam.nekkako bi mni harry potter svaki film bolje pasao kao neka mini serija od 10 epizoda..bolje bismo upoznali i profesore ,druge učnike..ovako samo samo dobili samo gl.radnju,ništa što bi nam likove činilo ljudskijim..John_Ryder wrote:dr mladjo wrote:Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)- lijepo je što su uveli nove likove ali jednostavno kao da nešto fali.dosta se toga čini izbačenim..8/10