Članovi foruma: predstavite se
- Asfodel
Ma nije ni on meni ne znam šta, al kad sam ga vidjela uživo - eeeGhostface wrote:Pa Jerko Marić nije seksi, vidija san uživo Adastru, i lik je ubibože. Dakle, i ime je ubibože.
Bože zašto mi sad pričamo o fucking Jerku
Što je pisac htio reć
sad ću prestat, obećajem
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Asfodel wrote:Ma nije ni on meni ne znam šta, al kad sam ga vidjela uživo - eeeGhostface wrote:Pa Jerko Marić nije seksi, vidija san uživo Adastru, i lik je ubibože. Dakle, i ime je ubibože.ma on je više onako dobar u duši, pa valjda zato zrači
Bože zašto mi sad pričamo o fucking Jerku...ma sve sam ja kriva
![]()
Što je pisac htio reć: kad nekog zavoliš, kakvo god ime bilo ružno - postat će ti lijepo
sad ću prestat, obećajem
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
Ali stari, imena su zajeb, recimo iša san u osnovnu s jednon stvarno ružnon i debelon curon koja se zvala Božena, ono, Božemiprosti baš je bila odvratna, i sad kad god vidin neku lipu curu, ono, bomba i po i još ok osoba i sve 5, al kad mi kaže da se zove Božena sve pada u vodu, jednostavno ne mogu a ne sitit se one Božene, a i ime ima slova B-O-Ž-E-N-A, baš bezveze (ispričavan se ako neko ima nekog bliskog po ovom imenu
) a slova su neka baš za debele ljude. Bože, evo i ja pričan svašta. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Ghostface wrote:Ali stari, imena su zajeb, recimo iša san u osnovnu s jednon stvarno ružnon i debelon curon koja se zvala Božena, ono, Božemiprosti baš je bila odvratna, i sad kad god vidin neku lipu curu, ono, bomba i po i još ok osoba i sve 5, al kad mi kaže da se zove Božena sve pada u vodu, jednostavno ne mogu a ne sitit se one Božene, a i ime ima slova B-O-Ž-E-N-A, baš bezveze (ispričavan se ako neko ima nekog bliskog po ovom imenu) a slova su neka baš za debele ljude. Bože, evo i ja pričan svašta.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
čekaj.. ti to ozbiljno?Ghostface wrote:Ali stari, imena su zajeb, recimo iša san u osnovnu s jednon stvarno ružnon i debelon curon koja se zvala Božena, ono, Božemiprosti baš je bila odvratna, i sad kad god vidin neku lipu curu, ono, bomba i po i još ok osoba i sve 5, al kad mi kaže da se zove Božena sve pada u vodu, jednostavno ne mogu a ne sitit se one Božene, a i ime ima slova B-O-Ž-E-N-A, baš bezveze (ispričavan se ako neko ima nekog bliskog po ovom imenu) a slova su neka baš za debele ljude. Bože, evo i ja pričan svašta.
@ febra: pa ono.. valjda jesam.
- febra
e majstor nisht s toga ja sam lično muška osoba,a ovo ljep sam rekel kad si ti rekel da ti se sviđa tvoje ime,pa kao ja sam najbolji ja najbolje plešem pak sam ja pravi težak,no dobro to je stvar od jednog banda tu iz đurđevca ali mislim da si skužil,a i sudjeloval si u raspravi u vezi imena febraWendigo wrote:čekaj.. ti to ozbiljno?Ghostface wrote:Ali stari, imena su zajeb, recimo iša san u osnovnu s jednon stvarno ružnon i debelon curon koja se zvala Božena, ono, Božemiprosti baš je bila odvratna, i sad kad god vidin neku lipu curu, ono, bomba i po i još ok osoba i sve 5, al kad mi kaže da se zove Božena sve pada u vodu, jednostavno ne mogu a ne sitit se one Božene, a i ime ima slova B-O-Ž-E-N-A, baš bezveze (ispričavan se ako neko ima nekog bliskog po ovom imenu) a slova su neka baš za debele ljude. Bože, evo i ja pričan svašta.
![]()
- Wendigo
LOL, nisam na to mislio.febra wrote:e majstor nisht s toga ja sam lično muška osoba,a ovo ljep sam rekel kad si ti rekel da ti se sviđa tvoje ime,pa kao ja sam najbolji ja najbolje plešem pak sam ja pravi težak,no dobro to je stvar od jednog banda tu iz đurđevca ali mislim da si skužil,a i sudjeloval si u raspravi u vezi imena febraWendigo wrote:čekaj.. ti to ozbiljno?Ghostface wrote:Ali stari, imena su zajeb, recimo iša san u osnovnu s jednon stvarno ružnon i debelon curon koja se zvala Božena, ono, Božemiprosti baš je bila odvratna, i sad kad god vidin neku lipu curu, ono, bomba i po i još ok osoba i sve 5, al kad mi kaže da se zove Božena sve pada u vodu, jednostavno ne mogu a ne sitit se one Božene, a i ime ima slova B-O-Ž-E-N-A, baš bezveze (ispričavan se ako neko ima nekog bliskog po ovom imenu) a slova su neka baš za debele ljude. Bože, evo i ja pričan svašta.
![]()
- mal
n00b sayin' hello
Poz ljudi 
Ash je gay, btw
I ne, nisam troll, znam ga uživo, pa sam moral mali hommage napravit ^^
Ash je gay, btw
I ne, nisam troll, znam ga uživo, pa sam moral mali hommage napravit ^^