hehe, a uskoro (što je kod mene do pola godineBub wrote:Rekla si kako je bilo bolno na 1,6mm, to se tražielrania wrote:možda jednog dana i to dođe na red, al do 10mm max.![]()
Tattoo & Piercing
- elrania
Re: Tattoo & Piercing
- Andrej
Ne slušaj ih!!!!! Mmmmmm, mljac, mljac, sexyyyyyyyyyyyyyAsfodel wrote: Ma jel![]()
![]()
Sreća da imam fobiju od leća i lasera pa sam zaglavila s cvikama cijeli život..kad vidim da ima takvih kao što ste vi, pomaže da se osjećam bolje i zanemarim spike okolnih ljudi kak bih mogla biti ljepša bez njih.
We're all mad here...
- callac
Uz ono "standardno", svi imamo i svoje vlastito viđenje ljepote, što na sebi, a što na drugima. Zato će te u ovoj temi gotovo uvijek i samo od mene i ghosta čudi negodovanje, dok će ostali kimati glavom u odobravanju. Nisam od onih "samo prirodno je lijepo" jer se i farbam i šminkam i volim crtati po licu, al drugi dan i sprati to sa sebe i na taj način povlačim granicu negdje. Isto kao što i svi vi koji volite i pirsanje i tatoo imate neke granice preko kojih ne idete pa kad vidite da ju je netko prešao, osjeti se potreba za komentarom. Zato ja tu i tamo zalutam na ovu temu i nešt prokomentiram, nije da za sve baš serem. Tako da sumiramo-pirsanje da, ali do četiri komada nakita na cijelom tijelu, tatoo da, ali manji, po mogućnosti na manje vidljivom mjestu i da se ne radi o dupinu
sve preko toga mi je pretjerano za moj ukus. Ali poštujem naravno tuđi pa se neću očitavati svojim mišljenjima koja kontriraju očitoj većini. Nisam nikad imala bezobrazni komentar pa po toj logici nisam nikog uvrijedila, ovaj tekst je čisto nadovezivanje na prethodne postove.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
dakle nema milosti za neke od nas koji smo 21x neš bušilicallac wrote:pirsanje da, ali do četiri komada nakita na cijelom tijelu
- Bub
Ma nema zime mi smo samo diskutirali i ne odnosi se to na tebe, a mislim da i nitko nije uvrijeđen ili si ti možda stekla takav dojam? Naravno da se ne može svakom sve sviđat.callac wrote:Nisam nikad imala bezobrazni komentar pa po toj logici nisam nikog uvrijedila, ovaj tekst je čisto nadovezivanje na prethodne postove.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Ja sam uvređen! Sad Callac, da mi kupiš čokoladu za kaznu.Bub wrote:Ma nema zime mi smo samo diskutirali i ne odnosi se to na tebe, a mislim da i nitko nije uvrijeđen ili si ti možda stekla takav dojam? Naravno da se ne može svakom sve sviđat.callac wrote:Nisam nikad imala bezobrazni komentar pa po toj logici nisam nikog uvrijedila, ovaj tekst je čisto nadovezivanje na prethodne postove.
We're all mad here...
- Scarface
Ma koja je to blijeda koža lijepa? Ma daj molin te...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
koliko znam, ti nemaš 21 komad nakita na sebi pa čak ni rupa , a o tome sam pričala, ne o broju bušenja. trenutni raspored pierca na tebi je zadovoljavajućelrania wrote:dakle nema milosti za neke od nas koji smo 21x neš bušilicallac wrote:pirsanje da, ali do četiri komada nakita na cijelom tijelu
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
ja imam 2 mm i uopće ne boli. 1,6 je malo zapeklo, a ovo je samo prošlo. da idem dalje, mislim da nebi ništa osjetila jer je sveki veći naki ujedno i teži (u prncipu) tako da je i rupicu lakše širit.elrania wrote:hehe, a uskoro (što je kod mene do pola godineBub wrote:Rekla si kako je bilo bolno na 1,6mm, to se tražielrania wrote:možda jednog dana i to dođe na red, al do 10mm max.![]()
) bude išlo na 3 (al s ringom) da vidim kak je to pa tek onda možda neš konkretnije.

- Jane Doe
a što se kože tiće, meni je jako lijepa svjetlija put + što izvrsno prima svaku boju tinte i boja ostaje ista, ne blijedi.
slažem se da je najljepše od svega zdrava, lijepa i njegovana koža lica i tijela i nema te šminke i tetovaže koja će to sakrit, nema šanse.
tetovaža je samo obojana koža i naravno da se vidi u kojem je stanu koža, dali je glatka i njegovana ili su u pitanju strije, ožiljci ili nešto drugo.
ja volim boje i volim veće tetovaže ali to mi je njaljepše vidjet u kontrastu s čistom i lijepom kožom
leđa ne računam, jer ih nemogu napravit po pola (bar ne ovako kako sam ih ja osmislila), ali osim njih, moja desna polovica tijela je potpuno čista i planiram da tako i ostane.
slažem se da je najljepše od svega zdrava, lijepa i njegovana koža lica i tijela i nema te šminke i tetovaže koja će to sakrit, nema šanse.
tetovaža je samo obojana koža i naravno da se vidi u kojem je stanu koža, dali je glatka i njegovana ili su u pitanju strije, ožiljci ili nešto drugo.
ja volim boje i volim veće tetovaže ali to mi je njaljepše vidjet u kontrastu s čistom i lijepom kožom
leđa ne računam, jer ih nemogu napravit po pola (bar ne ovako kako sam ih ja osmislila), ali osim njih, moja desna polovica tijela je potpuno čista i planiram da tako i ostane.

- elrania
znam, al kad je takav broju pitanju, ne možeš računati da će ih biti max 4 odjednom.callac wrote:koliko znam, ti nemaš 21 komad nakita na sebi pa čak ni rupa , a o tome sam pričala, ne o broju bušenja. trenutni raspored pierca na tebi je zadovoljavajućelrania wrote:dakle nema milosti za neke od nas koji smo 21x neš bušilicallac wrote:pirsanje da, ali do četiri komada nakita na cijelom tijelu![]()
sad ih imam 8 + 3 na ušima
- Josef K
Takođerelrania wrote:osobno mi je to bilo dost odbojno dosta dugo, ali kad se vidjelo kakvih sve divnih nakita ima za to, oči su samo narasle i u nekim meni prihvatljivim dimenzijama takvo što mi može izgledati odlično.
možda jednog dana i to dođe na red, al do 10mm max.
- Ašow
Svaka.Ghostface wrote:Ma koja je to blijeda koža lijepa? Ma daj molin te...
Pogotovo ako je žeska i ako je nježna.
- Scarface
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow