Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Tattoo & Piercing

Post by elrania » 02 Oct 2010, 23:22

Bub wrote:
elrania wrote:možda jednog dana i to dođe na red, al do 10mm max.
Rekla si kako je bilo bolno na 1,6mm, to se traži :supz:
hehe, a uskoro (što je kod mene do pola godine :lol: ) bude išlo na 3 (al s ringom) da vidim kak je to pa tek onda možda neš konkretnije. :)

Andrej

Post by Andrej » 03 Oct 2010, 00:23

Asfodel wrote: Ma jel :mrgreen: :mrgreen:
Sreća da imam fobiju od leća i lasera pa sam zaglavila s cvikama cijeli život :lol: ..kad vidim da ima takvih kao što ste vi, pomaže da se osjećam bolje i zanemarim spike okolnih ljudi kak bih mogla biti ljepša bez njih.
Ne slušaj ih!!!!! Mmmmmm, mljac, mljac, sexyyyyyyyyyyyyy 8)
We're all mad here...

callac

Post by callac » 03 Oct 2010, 00:49

Uz ono "standardno", svi imamo i svoje vlastito viđenje ljepote, što na sebi, a što na drugima. Zato će te u ovoj temi gotovo uvijek i samo od mene i ghosta čudi negodovanje, dok će ostali kimati glavom u odobravanju. Nisam od onih "samo prirodno je lijepo" jer se i farbam i šminkam i volim crtati po licu, al drugi dan i sprati to sa sebe i na taj način povlačim granicu negdje. Isto kao što i svi vi koji volite i pirsanje i tatoo imate neke granice preko kojih ne idete pa kad vidite da ju je netko prešao, osjeti se potreba za komentarom. Zato ja tu i tamo zalutam na ovu temu i nešt prokomentiram, nije da za sve baš serem. Tako da sumiramo-pirsanje da, ali do četiri komada nakita na cijelom tijelu, tatoo da, ali manji, po mogućnosti na manje vidljivom mjestu i da se ne radi o dupinu :lol: sve preko toga mi je pretjerano za moj ukus. Ali poštujem naravno tuđi pa se neću očitavati svojim mišljenjima koja kontriraju očitoj većini. Nisam nikad imala bezobrazni komentar pa po toj logici nisam nikog uvrijedila, ovaj tekst je čisto nadovezivanje na prethodne postove.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 03 Oct 2010, 01:06

callac wrote:pirsanje da, ali do četiri komada nakita na cijelom tijelu
dakle nema milosti za neke od nas koji smo 21x neš bušili :lol:

Bub

Post by Bub » 03 Oct 2010, 01:13

callac wrote:Nisam nikad imala bezobrazni komentar pa po toj logici nisam nikog uvrijedila, ovaj tekst je čisto nadovezivanje na prethodne postove.
Ma nema zime mi smo samo diskutirali i ne odnosi se to na tebe, a mislim da i nitko nije uvrijeđen ili si ti možda stekla takav dojam? Naravno da se ne može svakom sve sviđat. :wink:

Andrej

Post by Andrej » 03 Oct 2010, 03:57

Bub wrote:
callac wrote:Nisam nikad imala bezobrazni komentar pa po toj logici nisam nikog uvrijedila, ovaj tekst je čisto nadovezivanje na prethodne postove.
Ma nema zime mi smo samo diskutirali i ne odnosi se to na tebe, a mislim da i nitko nije uvrijeđen ili si ti možda stekla takav dojam? Naravno da se ne može svakom sve sviđat. :wink:
Ja sam uvređen! Sad Callac, da mi kupiš čokoladu za kaznu. :tonqe: mmmmmmmmm, s kafom...mmmmm....gorka čokolada....mljac...
We're all mad here...

Scarface

Post by Scarface » 03 Oct 2010, 04:16

Ma koja je to blijeda koža lijepa? Ma daj molin te...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 03 Oct 2010, 10:07

elrania wrote:
koliko znam, ti nemaš 21 komad nakita na sebi pa čak ni rupa , a o tome sam pričala, ne o broju bušenja. trenutni raspored pierca na tebi je zadovoljavajuć :wink: :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 03 Oct 2010, 10:14

elrania wrote:
Bub wrote:
elrania wrote:možda jednog dana i to dođe na red, al do 10mm max.
Rekla si kako je bilo bolno na 1,6mm, to se traži :supz:
hehe, a uskoro (što je kod mene do pola godine :lol: ) bude išlo na 3 (al s ringom) da vidim kak je to pa tek onda možda neš konkretnije. :)
ja imam 2 mm i uopće ne boli. 1,6 je malo zapeklo, a ovo je samo prošlo. da idem dalje, mislim da nebi ništa osjetila jer je sveki veći naki ujedno i teži (u prncipu) tako da je i rupicu lakše širit.
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 03 Oct 2010, 10:35

a što se kože tiće, meni je jako lijepa svjetlija put + što izvrsno prima svaku boju tinte i boja ostaje ista, ne blijedi.
slažem se da je najljepše od svega zdrava, lijepa i njegovana koža lica i tijela i nema te šminke i tetovaže koja će to sakrit, nema šanse.
tetovaža je samo obojana koža i naravno da se vidi u kojem je stanu koža, dali je glatka i njegovana ili su u pitanju strije, ožiljci ili nešto drugo.
ja volim boje i volim veće tetovaže ali to mi je njaljepše vidjet u kontrastu s čistom i lijepom kožom :tonqe:
leđa ne računam, jer ih nemogu napravit po pola (bar ne ovako kako sam ih ja osmislila), ali osim njih, moja desna polovica tijela je potpuno čista i planiram da tako i ostane.
Image

elrania

Post by elrania » 03 Oct 2010, 12:49

callac wrote:
elrania wrote:
koliko znam, ti nemaš 21 komad nakita na sebi pa čak ni rupa , a o tome sam pričala, ne o broju bušenja. trenutni raspored pierca na tebi je zadovoljavajuć :wink: :lol:
znam, al kad je takav broju pitanju, ne možeš računati da će ih biti max 4 odjednom. :D
sad ih imam 8 + 3 na ušima :lol:

Josef K

Post by Josef K » 03 Oct 2010, 12:58

elrania wrote:osobno mi je to bilo dost odbojno dosta dugo, ali kad se vidjelo kakvih sve divnih nakita ima za to, oči su samo narasle i u nekim meni prihvatljivim dimenzijama takvo što mi može izgledati odlično.
možda jednog dana i to dođe na red, al do 10mm max.
Također :mrgreen:

Ašow

Post by Ašow » 03 Oct 2010, 15:57

Ghostface wrote:Ma koja je to blijeda koža lijepa? Ma daj molin te...
Svaka.
Pogotovo ako je žeska i ako je nježna.
--------
Last.fm

Scarface

Post by Scarface » 03 Oct 2010, 16:10

:facepalm: :facepalm:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Ašow

Post by Ašow » 03 Oct 2010, 16:12

Bljedilo.
SpoilerShow
Image
--------
Last.fm

Post Reply