je, prava veličina, sa žilicama, šarenicom i zjenicomjohn_constantine wrote:je, vidio sam to na kioscima. To su nekakvi gumeni bomboni?
Što ste zadnje kupili?
- metallicat
- metallicat
- Asfodel
- john_constantine
- maddjuro
il pročitaj onlinejohn_constantine wrote:novi blade of immortal. Sve više oduševljava, a plavuša je baš odličan lik, naročito kako maltetrira svog pomoćnika. A i sjajna akcija na kraju, kao ono za krvavom rijekom ili rezanjem ruke. Samo što moram čekati mjesec dana da vidim što će biti dalje...
I may be an idiot, but i am no fool.
- Scarface
maddjuro wrote:il pročitaj onlinejohn_constantine wrote:novi blade of immortal. Sve više oduševljava, a plavuša je baš odličan lik, naročito kako maltetrira svog pomoćnika. A i sjajna akcija na kraju, kao ono za krvavom rijekom ili rezanjem ruke. Samo što moram čekati mjesec dana da vidim što će biti dalje...
Ka šta san ja odavno učinija, sad čekan nove DH-ove tradeove, budući više neće izdavat po sveskama. Kasnije je priča puno bolja i brutalnija.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
je, znam, ali nije mi onda baš fora... a i ne volim čitati stripove na kompu.maddjuro wrote:il pročitaj onlinejohn_constantine wrote:novi blade of immortal. Sve više oduševljava, a plavuša je baš odličan lik, naročito kako maltetrira svog pomoćnika. A i sjajna akcija na kraju, kao ono za krvavom rijekom ili rezanjem ruke. Samo što moram čekati mjesec dana da vidim što će biti dalje...
Michel puši karu.
- maddjuro
ni ja, ali neke mange npr. gantz, bleach, hellsing, koje unas ne izlaze se tako jedino da čitatjohn_constantine wrote:je, znam, ali nije mi onda baš fora... a i ne volim čitati stripove na kompu.maddjuro wrote:il pročitaj onlinejohn_constantine wrote:novi blade of immortal. Sve više oduševljava, a plavuša je baš odličan lik, naročito kako maltetrira svog pomoćnika. A i sjajna akcija na kraju, kao ono za krvavom rijekom ili rezanjem ruke. Samo što moram čekati mjesec dana da vidim što će biti dalje...
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
istina... a hellsing mangu ne čitam, radije čekam nove nastavke, peti nastavak će uskoro izaći u prosincu.maddjuro wrote:ni ja, ali neke mange npr. gantz, bleach, hellsing, koje unas ne izlaze se tako jedino da čitatjohn_constantine wrote:je, znam, ali nije mi onda baš fora... a i ne volim čitati stripove na kompu.maddjuro wrote: il pročitaj online
Michel puši karu.
- Scarface
maddjuro wrote:ni ja, ali neke mange npr. gantz, bleach, hellsing, koje unas ne izlaze se tako jedino da čitatjohn_constantine wrote:je, znam, ali nije mi onda baš fora... a i ne volim čitati stripove na kompu.maddjuro wrote: il pročitaj online
A moš i naručit, ja recimo iman prvih 7 hellsinga doma.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.