Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Re: Ženski kutak

Post by Asfodel » 06 Feb 2011, 20:11

Stopala Ch.Hendricks zbilja jesu gadna :( al opet, ništa preko čega ne bih prešla da sam muškarac :lol: (u to spada i Megan Fox sa svojim palcem)
Ne znam, kod mene se npr. odmah vidi što nije u redu sa sa mnom, a kod tih nekih 'ollywoodskih ljepotica kad skineš odjeću ima raznih nakaradnosti i tek onda vidiš što je to zapravo.
Takva stopala - meni mana kao i svaka druga. Jedino ipak bolje ovo, nego da ima sjebanu facu ili nešto.

Za Vicky sam vidjela samo jednom sjebane listove (ili što već) kad su prikazali, od potpetica i opterećenja noge time. Ali je izgledalo tooliko loše da ipak mislim da je fotošop bio (tipa kao da je stogodišnjakinja, takve noge) I meni je ona totalna legenda inače :lol: ...ima prejebenu osobnost, za razliku od ovog u medijima što vidimo kad je naslikaju dok hoda u nekoj robici, pri čemu djeluje prilično umišljeno, i ima prirodno umišljenu facu. Gledala sam je par puta u nečemu (neki dokumentarac i još štošta, intervjuići) i konstantno sam se smijala. Žena je prezakon. :prayer:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Bub

Post by Bub » 06 Feb 2011, 20:11

Molim više sile da mi zablokiraju postanje i čitanje u ženskom kutku. Hvala.

elrania

Post by elrania » 06 Feb 2011, 20:12

@bub: ah, mislim da je onda fer od nas žena da ti svaka pošalje bar jednu golu fotku i uveseli te kad je tako. :lol:

usput... wtf? osjećam se ko kučketina sada kad tak bježiš zbog one zajebancije.

Asfodel

Post by Asfodel » 06 Feb 2011, 20:18

Ma on se opet zeza bez smajlića :lol:

Bub

Post by Bub » 06 Feb 2011, 20:19

elrania wrote:@bub: ah, mislim da je onda fer od nas žena da ti svaka pošalje bar jednu golu fotku i uveseli te kad je tako. :lol:
A ono ne znam baš, pa nije potrebno...
SpoilerShow
Ma šaljite eeeee odmah :kokicarenje: na čeki sam sad i grizem nokte :zubifale:
elrania wrote:usput... wtf? osjećam se ko kučketina sada kad tak bježiš zbog one zajebancije.
Ma no krivo si razumijela, ja sam shvatio u tom trenutku koliko otvoreno pišem i ne shvačajući kako to zvuči kad netko drugi čita, pa bolje je nekad zatvorit čvalje i ne bit toliko otvoren i iskren. :oops:

Bub

Post by Bub » 06 Feb 2011, 20:19

Asfodel wrote:Ma on se opet zeza bez smajlića :lol:
Tišina tamo.

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Feb 2011, 00:21

:i bi tišina:

:lol:

callac

Post by callac » 08 Feb 2011, 22:38

danas sam slučajno naletila na neki topic o crvenoj kosi na forum hr.- mi smo male mace za njih, koje su tek tamo opsesije, farbanje svakih par dana, neuspješna farbanja, popravljanja... ima i "lajkanja" nekih boja i kosa koje su ajmemajkobožija, al valjda iz solidarnosti :lol: pa vas molim da meni to nikad ne učinite, samo strogo i iskreno :lol:
da se razumjemo, nisam član na tom forumu, sad sam se sjetila kako sam došla do tamo-tražila sam sliku Jessice iz TB za novi avatar(al odustala jer nema novih slika) pa me jedna slika dovela u tu temu od 600 stranica and counting :kokicarenje:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 08 Feb 2011, 23:05

zaista bih rado vidjela neke od tih failova :D

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Feb 2011, 23:35

callac wrote:farbanje svakih par dana
Na ovo sam ja tamo naišla u jednom od topica o rozoj kosi (zapravo, surfala sam općenito pa mi se možda pomješalo s nečeg drugog s neta, al vjerojatno je od tamo :lol: )
Uglavnom, ili lažu da se toliko često farbaju ili moja sućut njihovoj pokojnoj kosi :lol:

callac

Post by callac » 08 Feb 2011, 23:53

Asfodel wrote:
callac wrote:farbanje svakih par dana
Na ovo sam ja tamo naišla u jednom od topica o rozoj kosi (zapravo, surfala sam općenito pa mi se možda pomješalo s nečeg drugog s neta, al vjerojatno je od tamo :lol: )
Uglavnom, ili lažu da se toliko često farbaju ili moja sućut njihovoj pokojnoj kosi :lol:
ma ima jedna ženska koja svako mala stavlja slike-moja nova boja, a ugl. uvijek ista :lol: , za sada sam naišla da se samo jednom zajebala i ofarbala u pretamno pa se vraćala na staro i slike dokazuju lagani put ka uništenju inače predivne kose, o boji se da raspravljati jer je u pitnju intenzivno crvena, a ja sam ljubitelj onih prirodnijih tonova koji više vuku narančastoj... i tak, sutra nastavljam od 200-te strane nadalje :mrgreen:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 09 Feb 2011, 00:16

Hhaha, nisam to vidjela, ove moje su bile baš na nekoj od rozih tema

Pitanje za hidrogene. Jel istina da su dm-ovske farbe uglavnom sa 6% hidrogenom?
Ako želim jači, moram posebno kupiti?
Ja se zbilja ne razumijem u hidrogene (pa se nemojte smijati glupim pitanjima) jer nisam imala nikad potrebu o tome razmišljati. Kakavu farbu imam - njezin hidrogen koristim.
S plavom farbom mi je uspjelo ono prije doći na žutu. Ne plavu, nego žutu!! :lol:
SpoilerShow
Image (loša mobitelska fotka)

metallicat

Post by metallicat » 09 Feb 2011, 00:25

do sad sam puno farbi probala, marki jel, i svaka ti je 6%, osim keune koje je mislim 3%. imaš za kupit još 9% i 12%, dođu 10-tak kuna. ja sam oba koristila i nisam primjetila da mi se kosa više uništila ili popucala zbog toga.
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 09 Feb 2011, 00:28

Znači mogla bih devetku da posvijetli još koju nijansu.
Za 12-icu sam ipak kukavica.

Tnx! :seksualische:

metallicat

Post by metallicat » 09 Feb 2011, 00:30

ja sam čak znala kupit 12 i stavit pola nje i pola one koje dobiješ u farbi, pa tako imaš 9 i to za 2x, a ne jednom :lol:
Image

Post Reply