hahaha a bio je tako blizu..Asfodel wrote:Uf uf sad sam čula za one slučajeve sa zmijamaNisam znala za to
Piton te cure nije htio jesti neko vrijeme, a kad ga je puštala da "šeta" onda je on s njom nekad ležao na krevetu. Imala ga je dosta dugo. I tako on i dalje nije jeo, bla bla... I bilo joj je čudno zašto se u krevetu ne sklupča kao inače (mora se sklupčati, saviti) nego je ležao uzduž nje.
Fino ona pitala veterinara što mu je, kad on njoj kaže da ga se mora riješiti.
Ležanjem uzduž ju je MJERIO da vidi jel ju može pojesti.
(Cura ima 160 i nešto cm, piton 178!)
lovely
Last Post Wins !!!11one
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- boyko
- Dragonrage
- callac
Danas dok je smo doktor i ja vadili zub frendu pala mi na pamet ideja da bih tako nešto mogla snimati (naravno samo kad se radi o frendovima koji bi mi dali dopuštenje) i kasnije ubaciti u neki amaterski rad poput Devojačkog bunara, sam bi se moj zvao "The Dentist 3"
sa konačno pravim krvavim scenama
Vađenje je trajalo skoro sat vremena, krvi po svuda, frend se znoji, doktor se znoji, ludnica. Ak je netko zainteresiran, ja nabavim krvave snimke pa da se montira u nešto?
Vađenje je trajalo skoro sat vremena, krvi po svuda, frend se znoji, doktor se znoji, ludnica. Ak je netko zainteresiran, ja nabavim krvave snimke pa da se montira u nešto?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- DEXTER
koji snuffcallac wrote:Danas dok je smo doktor i ja vadili zub frendu pala mi na pamet ideja da bih tako nešto mogla snimati (naravno samo kad se radi o frendovima koji bi mi dali dopuštenje) i kasnije ubaciti u neki amaterski rad poput Devojačkog bunara, sam bi se moj zvao "The Dentist 3"sa konačno pravim krvavim scenama
![]()
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- john_constantine
eh, mel gibson, kako sam nekoć volio tog glumca i obožavao ga. Nikad nisam miješao filmove i njihove privatne stvari, ali ovo što je postao... opsjednut religijom, za onim smiješno blesavim brkovima i time što je nakon tolikog braka ostavio ženu i djecu radi nekakve mlade fufice... razočaranje. 
Michel puši karu.
- john_constantine
- elrania
- Decadentor