Što ste zadnje kupili??
- Asfodel
Ček, znači neće mi pomoći?elrania wrote:pijem to nekoliko godina na rate i nije bas da imaju neku korist na tom podrucjuAsfodel wrote:b komplex vitamini (možda se s njima uspijem malo udebljat, kad već neće prirodnim putem)
Mislim, znam da je pitanje individualno za svakog, al ne kužim smisao tvoje rečenice
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
napisala sam odgovor na ovo tvoje pitanje.Asfodel wrote:Ček, znači neće mi pomoći?elrania wrote:pijem to nekoliko godina na rate i nije bas da imaju neku korist na tom podrucjuAsfodel wrote:b komplex vitamini (možda se s njima uspijem malo udebljat, kad već neće prirodnim putem)
Mislim, znam da je pitanje individualno za svakog, al ne kužim smisao tvoje rečenice
pijem ih jos od srednje i nisam primjetila da su mi u trenucima kad sam ih pila ikako utjecale na apetit itd.
mozda tebi pomognu, dunno.
- Asfodel
Aha aha
A i ja ne vjerujem da mogu poboljšat nešto što već savršeno (možda i previše) radi... al ionako to radim na silu (stara
) i zbog svojstava smirenja i bla bla, jer brije da ću obolit na živce, stoga bolje da to pijem,nego da otkrijem da mi mrvi praxitene u hranu or smtn 
A i ja ne vjerujem da mogu poboljšat nešto što već savršeno (možda i previše) radi... al ionako to radim na silu (stara
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
Ja sam ih isto pila, u biti i sada pijem onaj Merz koji je kao za kožu/kosu/nokte i u sastavu je najviše B vitamin. Kad sam pila B copmlex apetit mi je bio povećan, a kažu i da popravlja raspoloženje, al sad se ne sjećam da sam skakala u zrak od srećeAsfodel wrote:Aha aha![]()
A i ja ne vjerujem da mogu poboljšat nešto što već savršeno (možda i previše) radi... al ionako to radim na silu (stara) i zbog svojstava smirenja i bla bla, jer brije da ću obolit na živce, stoga bolje da to pijem,nego da otkrijem da mi mrvi praxitene u hranu or smtn
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
- elrania
- Asfodel
- Asfodel