Last Post Wins !!!11one
- Decadentor
- Asfodel
Ne znam kakav je taj u Splitu, možda vrijedi ona predrasuda kao za većinu fuckseva - da su najcjenjeniji i najteži u ZgGhostface wrote:Asfodel wrote:Molim?!Ghostface wrote:
Ma pa mi je moral, moga bi i odustat od svega i ić radit nešto fizikalije, ionako su mi svi iz ekipe takvi, ja ka jebena crna ovca na faksu, i još ne mogu ni to pošteno odradit.
Crna si ovca iako imaš vrtoglavi prosjek na najtežem fucksu u državi?
Niš ne kužim
Ne znan kakvi su drugi faksovi, al ako je ovo najteži, onda mora da su ostali za retardirane ljude- jer viruj mi, može se bez problema imat 4 i 5 iz svakog predmeta. Ja san dobija biologiju 5, fiziku 4, i dva mala glupa predmeta 3, i sad mi više nije stalo ni do petice iz anatomije. Uglavnom, premišljan se šta ću s ovim, i u konačnici, ako je dobro ostalima s kojima se družin, koji će kurac meni ovo smeće. I već gnjavin i cmizdrin ka neki debil, tako da dosta o ovome. Pustimo Asha u njegovim malin radostima.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Asfodel wrote:Ne znam kakav je taj u Splitu, možda vrijedi ona predrasuda kao za većinu fuckseva - da su najcjenjeniji i najteži u ZgGhostface wrote:Asfodel wrote: Molim?!
Crna si ovca iako imaš vrtoglavi prosjek na najtežem fucksu u državi?
Niš ne kužim
Ne znan kakvi su drugi faksovi, al ako je ovo najteži, onda mora da su ostali za retardirane ljude- jer viruj mi, može se bez problema imat 4 i 5 iz svakog predmeta. Ja san dobija biologiju 5, fiziku 4, i dva mala glupa predmeta 3, i sad mi više nije stalo ni do petice iz anatomije. Uglavnom, premišljan se šta ću s ovim, i u konačnici, ako je dobro ostalima s kojima se družin, koji će kurac meni ovo smeće. I već gnjavin i cmizdrin ka neki debil, tako da dosta o ovome. Pustimo Asha u njegovim malin radostima.
Ne, taj u Zagrebu je još lakši, iman javljene dojmove od par prijatelja.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Ja vidim drukčiju patnju.Ghostface wrote:Asfodel wrote:Ne znam kakav je taj u Splitu, možda vrijedi ona predrasuda kao za većinu fuckseva - da su najcjenjeniji i najteži u ZgGhostface wrote:
Ne, taj u Zagrebu je još lakši, iman javljene dojmove od par prijatelja.
Od onih koji su uopće uspjeli upast (svaka ima dala)
Neki lumeni ni to čak nisu uspjeli
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- DEXTER
- DEXTER
- Decadentor