Ženski kutak
- callac
Re: Ženski kutak
zanimljivo i ništa što me pretjerano iznenadilo u smislu da na neki način to nisam već i znala... samo potvrđuje što sam i prije mislila- muškarci su globalno površni i ne bih baš rekla gupi jer je to pregruba riječ, možda tupi
, a žene su manipulatorice koje će pak napraviti sve da bi se svidjele tim tupanima

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Decadentor
callac wrote:zanimljivo i ništa što me pretjerano iznenadilo u smislu da na neki način to nisam već i znala... samo potvrđuje što sam i prije mislila- muškarci su globalno površni i ne bih baš rekla gupi jer je to pregruba riječ, možda tupi, a žene su manipulatorice koje će pak napraviti sve da bi se svidjele tim tupanima
![]()

- elrania
@asf: hmh, to bi pak bio veliki plus, jer se bar vide dokazi i istraživanja nekima od teza. zapravo svemu. pa čisto da se zna kako, zašto itd., jer ja sam to morala znati.
ako budeš čitala i dalje, u nekima ćeš vidjeti slične teorije kako se opet vrte samo kroz drugi okvir na što sam ja pak mislila.
@callac: i muškarci i žene su tupi. svatko reagira onako kako se adaptirao još u doba pleistocena i s obzirom da su stjecanja adaptacija užasno spora, a svijet se jako brzo promijenio s evolucijskog stajališta, svima nam mozgovi funkcioniraju ko da smo još oni dlakavih leđa i majmunskih lubanja i nismo prilagođeni za suočavanje s onim u današnjem svijetu.
ako budeš čitala i dalje, u nekima ćeš vidjeti slične teorije kako se opet vrte samo kroz drugi okvir na što sam ja pak mislila.
@callac: i muškarci i žene su tupi. svatko reagira onako kako se adaptirao još u doba pleistocena i s obzirom da su stjecanja adaptacija užasno spora, a svijet se jako brzo promijenio s evolucijskog stajališta, svima nam mozgovi funkcioniraju ko da smo još oni dlakavih leđa i majmunskih lubanja i nismo prilagođeni za suočavanje s onim u današnjem svijetu.
- Asfodel
E pa to. Htjela sam si na neki način potvrditi da ono o čemu čitamo cijeli život u novinama pod nazivima neke tamo studije su rekle to i to - uistinu ima neku podlogu. Mi to već shvaćamo kao notorne činjenice i baš fino da se ovdje sve to pojašnjavacallac wrote:zanimljivo i ništa što me pretjerano iznenadilo u smislu da na neki način to nisam već i znala
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
pa, da... jedino što ovo novije doba nosi su malko drugačiji standardi "ljepote" i privlačnosti. Al u krajnjoj liniji-svaki lonac nađe svoj poklopac, ako o želi jer po ovome bi svi debeli crnokosi tamnooki neplodni i siromaašni ljudi bili sami-a opet se nemali broj puta iznova iznenadim nekim parovima i šta su vidjeli jedni u drugima ili pak zašto neki ljudi nisu ostali skupa i sl.elrania wrote:@asf: hmh, to bi pak bio veliki plus, jer se bar vide dokazi i istraživanja nekima od teza. zapravo svemu. pa čisto da se zna kako, zašto itd., jer ja sam to morala znati.
@callac: i muškarci i žene su tupi. svatko reagira onako kako se adaptirao još u doba pleistocena i s obzirom da su stjecanja adaptacija užasno spora, a svijet se jako brzo promijenio s evolucijskog stajališta, svima nam mozgovi funkcioniraju ko da smo još oni dlakavih leđa i majmunskih lubanja.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
e, nisu 
vidjet ćeš u jednoj od prez da je i to nešto što je već u ranim danima determinirano i po evolucionistima ne vrijedi masa toga što se u medijima govori.
vidjet ćeš u jednoj od prez da je i to nešto što je već u ranim danima determinirano i po evolucionistima ne vrijedi masa toga što se u medijima govori.
- Asfodel
Ako je ovo upućeno meni, onda sve što sam pročitala sam već znala - tako da te dotične stvari sve jesu poznate.elrania wrote:e, nisu
Ne mogu znati na što misliš, tak da možda misliš na neke druge posebnosti.
A sad učiiit
- Decadentor
- elrania
a kad te činjenice svi rado iznose po svim mogućim časopisima, net stranicama, čemu god. svima su poznate, samo je korisno ovo pročitati da se vidi što stoji iza čega i u kakvom je sve to odnosu.
i odnosilo se na standarde ljepote što je callac spomenula.
i odnosilo se na standarde ljepote što je callac spomenula.
- Ašow
Moram isprobati ovaj ulet:
"Nikad nisam bio u parizu, ali ako hoces, mogu ti pokazati eifelov toranj."
"Nikad nisam bio u parizu, ali ako hoces, mogu ti pokazati eifelov toranj."
- Bub
wooow slike su mi baš uljepšale noć, ali šta je s onim levatom s gunom, di je taj zalitao?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
- Asfodel
Jep, to sam i reklaelrania wrote:a kad te činjenice svi rado iznose po svim mogućim časopisima, net stranicama, čemu god. svima su poznate, samo je korisno ovo pročitati da se vidi što stoji iza čega i u kakvom je sve to odnosu.
@Bub - kakve slike?
- callac
e a vidiš ja govorim iz svog iskustva, mediji me ne jebu 3% već dulje vrijeme jer jedan dan je crno drugi dan bijelo... zar ti stvarno želiš reći da sebe pronalaziš u tom tekstu jer oprosti,ali ja sam apsolutno oprečna gotovo svakom njihovom istraživanju, a i dosta osoba u mojoj užoj okolini...elrania wrote:e, nisu
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Aha, kužim, one stranicu prije slike.
...a zar nam nise one previše popederčile topic??
...a zar nam nise one previše popederčile topic??