Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
dodo

Post by dodo » 20 Nov 2007, 14:58

jigsaw wrote:Only Fools and Horses prve tri epizode po ne znam koji puta...
:D imam ih sve na DVD i koliko ih god puta gledam savršeni su. :lol:

jigsaw

Post by jigsaw » 20 Nov 2007, 15:09

dodo wrote:
jigsaw wrote:Only Fools and Horses prve tri epizode po ne znam koji puta...
:D imam ih sve na DVD i koliko ih god puta gledam savršeni su. :lol:
Također imam sve ali na više DVD-ova...Genijalci... :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Nov 2007, 18:55

pirates of the carribean 3 - baš dosadan i loš nastavak pun besmislica. Svijet mrtvih mi se baš nije dopao, a sama radnja je previše spora. Više nije tako zabavno kao prva dva.
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 20 Nov 2007, 19:04

john_constantine wrote:pirates of the carribean 3 - baš dosadan i loš nastavak pun besmislica. Svijet mrtvih mi se baš nije dopao, a sama radnja je previše spora. Više nije tako zabavno kao prva dva.
Meni je taj treći nekako bio bolji od drugog, iako mu je malo u sredini falilo akcije i humora...Barbarosa mi je bio fenomenalan...u ovom trećem je pojeo Jacka za doručak svojim opaskama hehe :D

Unreal

Post by Unreal » 20 Nov 2007, 22:15

Mortal kombat- jedna od najboljih i najzabavnijih ekranizacija igre :D . Film po samoj atmosferi,načinu režiranja,efektima podsječa na igru. Cool likovi poput Scorpiona,Sub-Zero,Johnny Cage su tu. Fajta ima puno i sama scene fajta u filmu prati odličan soundtrack,dobra kamera i ne pretjerju u slow-motionu efektu.
No ipak nije odličan film jer mi se malo čini glup na trenutke :lol: ,no ipak zabavan film za opuštanje.
Ocjena 4/5

Vrjeme je uskoro da pogledam i ono sranje od nastavka :twisted:

dodo

Post by dodo » 20 Nov 2007, 22:35

Dragonrage wrote:
john_constantine wrote:pirates of the carribean 3 - baš dosadan i loš nastavak pun besmislica. Svijet mrtvih mi se baš nije dopao, a sama radnja je previše spora. Više nije tako zabavno kao prva dva.
Meni je taj treći nekako bio bolji od drugog, iako mu je malo u sredini falilo akcije i humora...Barbarosa mi je bio fenomenalan...u ovom trećem je pojeo Jacka za doručak svojim opaskama hehe :D
u potpunosti se slažem da je treči bolji od drugog,nekako mi ne pada baš drugi :wink: previše humorističan onako dječji više.

A$H

Post by A$H » 20 Nov 2007, 22:40

dodo wrote:
Dragonrage wrote:
u potpunosti se slažem da je treči bolji od drugog,nekako mi ne pada baš drugi :wink: previše humorističan onako dječji više.

šmrc nisam još imao priliku to pogledat..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dodo

Post by dodo » 20 Nov 2007, 22:51

A$H wrote:
dodo wrote:
Dragonrage wrote: Meni je taj treći nekako bio bolji od drugog, iako mu je malo u sredini falilo akcije i humora...Barbarosa mi je bio fenomenalan...u ovom trećem je pojeo Jacka za doručak svojim opaskama hehe :D

šmrc nisam još imao priliku to pogledat..
izašao je več otkada,ja gledao prije nekih 3 do 4 mjeseca.dobar je ali prvi je ipak najači.samo da ti kažem da priči nije kraj nakon 3 dijela,po filmu bi se trebalo nastaviti.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Nov 2007, 19:19

spiderman 3 - ne znam što mi je, ali i ovaj nastavak mi je loš. :? :? :? Previše patetike i dramatike, mislim, boli me ku* za mary koja mi je ionako najgori lik u cijelom serijalu, baš odbojna glumica, nije niti zgodna. Tobey može proći, a onaj goblinov sin mi je loš. Nisam baš puno čitao spidermana, ali mislio sam da je on zamijenio goblina i postao nova verzija, a ovako mi je bezvezan. Sandman mi nije bio ništa specijalno, nego izlizan i već viđen lik tako da me nije impresionirao. A venom je čak dobar, ali premalo se pojavljuje. A film traje skoro 3 sata i njih dvojica su u drugom planu, i još taj glupi dio u kojem se udružuju da ubiju petera. :roll: A cijelo vrijeme kao da gledam neku sapunicu za troje likova... Baš se ne oduševljavam novim mogućim nastavkom.
Michel puši karu.

Vorador

Post by Vorador » 21 Nov 2007, 20:23

Santa sangre - fora film. Dosta neobičan.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Nov 2007, 22:31

Pogledao svih 26 epizoda, početak je bio stvarno odličan usprkos par dosadnih epizoda, zanimljive kreature, puno borbi, krvi i nasilja. I bolesnih scena. A pri kraj se pomalo razvodnjuje, previše dramatike, a čudovišta su postala kamena, kada se udaraju po njima. A i dizajn kreatura postaje nemaštovit, naročito Rigardo, kralj lavova. Nekako sam razočaran njegovim izgledom, mogli su dodati više krvoločnosti makar nalikovao na vukodlaka. Sam kraj najavljuje moguću novu sezonu, i nadam se da će je biti. :D
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Nov 2007, 22:59

novi futurama film, odlična stvar svakako pogledat
I may be an idiot, but i am no fool.

metallicat

Post by metallicat » 22 Nov 2007, 11:00

The Party 1968. sa Peterom Sellersom :D
Image

Aryx

Post by Aryx » 22 Nov 2007, 15:33

harry potter 5 ... 4/10
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Betmen

Post by Betmen » 23 Nov 2007, 17:36

Djuro21 wrote:novi futurama film, odlična stvar svakako pogledat

Ok je nasmijo sam se nekoliko puta, ali nije prejebeno

Post Reply