Onda je smak svijeta stvarno legitiman.John_Ryder wrote:gossip girl je završila![]()
![]()
Koje serije trenutno pratite?
- Josef K
Re: Koje serije trenutno pratite?
- callac
Zadro wrote:Onda je smak svijeta stvarno legitiman.John_Ryder wrote:gossip girl je završila![]()
![]()
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Meni je GG super završila. I predobro mi je ispalo otkrivanje identiteta GG.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
ajde, fala k da su i to otkrili..Scarface wrote:Meni je GG super završila. I predobro mi je ispalo otkrivanje identiteta GG.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- hitman_4
-
John_Ryder
jesu,i sina su dobilicallac wrote:Zadro wrote:Onda je smak svijeta stvarno legitiman.John_Ryder wrote:gossip girl je završila![]()
![]()
jel su čak i bler završili skupa?????
-
John_Ryder
i meni je dobro,nebi nikad rekao da je ON,a ne ONAScarface wrote:Meni je GG super završila. I predobro mi je ispalo otkrivanje identiteta GG.
- hitman_4
1. sezona Žice odgledana.stvarno odlična serija.i druga sezona zasad 
zanimljivo je kroz ovu seriju pratiti razvoj tehnologije.od pisaćeg stroja
do kompjutera.ehehe slične sam reakcije i ja imao, kad sam se susreo sam sa internetom i tražilicom komplikovanog imena Google 
zanimljivo je kroz ovu seriju pratiti razvoj tehnologije.od pisaćeg stroja

-
olio
Wonder Woman pilot (2011?)
Tek sam otkria nedavno da pilot postoji. Možda je bolje da nisam otkria
Glavna glumica nije loša, ali serija je toliko izvrnuta i izmjenjena, LOŠE.
Ovo je sigurno moglo proć sa boljim scenarijem
Tek sam otkria nedavno da pilot postoji. Možda je bolje da nisam otkria
Glavna glumica nije loša, ali serija je toliko izvrnuta i izmjenjena, LOŠE.
Ovo je sigurno moglo proć sa boljim scenarijem
- hitman_4
The League - isplati li se ovo gleđati?pogledao pilot....ugl ne znam, likovi su mi pre umjetni
završio 2. sezonu Žice....dosta dobro,kao i prva sezona.Sobotka
završio 2. sezonu Žice....dosta dobro,kao i prva sezona.Sobotka

- Asfodel
Neam pojma što trenutno gledam, mislim da ništa.. Modern Family i reprize 2 i pol muškarca kad naletim na telki
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
jeba
The Finder (2011) - dobra serija s fora i zanimljivim likovima za koju je šteta što nije zaživjela
- callac
konačno nastavila The Office, prestala gledati kad je Michael otišao, al falila mi ekipa pa... osma sezona je čisto solidna, ali deveta.. o majko božija, zar im je to trebalo??
i počela sam sa repriziranjem Angela, znam da će me večina popljuvati, ali ja sam više Angel nego Buffy fan. Jedva čekam da dođe onaj zeleni demon, zaboravih mu ime..
ugl. super mi je za prije spavanja i kada se želim opustiti..
od Gladesa sam za sada odustala ( ostale su mi još zadnje dvije ep. u drugoj sezoni, a treću nisam još skidala, a i nije me osvojila, stvarno sam joj dala šansu bez predrasuda iako mi na prvu glumci nisu pasali no ja sam poznata po krivom prvom dojmu i trudila sam se.. al ne, not my kind )
moram poloviti ovo novo od supernaturala i lagano se baciti na fringe ovo zadnje šta je izašlo. ostatak ekipe sam pogledala i čekaju se novi nastavci, ne da mi se nabrajati sve poimence, al ima ih ko jedan prosječni razred u srednjoj školi
i počela sam sa repriziranjem Angela, znam da će me večina popljuvati, ali ja sam više Angel nego Buffy fan. Jedva čekam da dođe onaj zeleni demon, zaboravih mu ime..
od Gladesa sam za sada odustala ( ostale su mi još zadnje dvije ep. u drugoj sezoni, a treću nisam još skidala, a i nije me osvojila, stvarno sam joj dala šansu bez predrasuda iako mi na prvu glumci nisu pasali no ja sam poznata po krivom prvom dojmu i trudila sam se.. al ne, not my kind )
moram poloviti ovo novo od supernaturala i lagano se baciti na fringe ovo zadnje šta je izašlo. ostatak ekipe sam pogledala i čekaju se novi nastavci, ne da mi se nabrajati sve poimence, al ima ih ko jedan prosječni razred u srednjoj školi
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Angel se može gledati u odrasloj dobi bez da te bude sram (za razliku od B)callac wrote:znam da će me večina popljuvati, ali ja sam više Angel nego Buffy fan
Go Angel \m/
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- HorrorHR
- Site Admin
Braquo - kao europski The Shield se reklamira...
s01 - odlična
s02 - tek počeo, dosta dobra, još ne kao prva, vizualno i produkcijski djeluje bogatija
s01 - odlična
s02 - tek počeo, dosta dobra, još ne kao prva, vizualno i produkcijski djeluje bogatija