Nisam gleda ni jedan od ta dva filmajohn_constantine wrote:ma niti ne možeš baš uspoređivati ta dva filma. Prvi je bio baš horor drama s elementima satire. Većini gledatelja je zasmetao spori ritam filma, i nije tako brutalan ili zabavan kao day of dead. A remake je čista horor zabava s puno krvi i nasilja, brutalnim scenama, obratima i odličnim scenarijem.jigsaw wrote:Remake Dawn of the Dead je meni bolji od originala također.No da ne idemo offtopic o tome možemo pričati u remakeovima horror filmova.Unreal wrote: Osim The Hills Have Eyes u kojem slučaju nije.
Koji ste horror zadnji gledali?
-
Unreal
- HorrorHR
- Site Admin
trebalo bi te banirat sa foruma radiUnreal wrote:Nisam gleda ni jedan od ta dva filma, pa nemam blage veze koj je bolji. Čuo sam pohvale u vezi remjka i frend mi kaže da je bolji od orginala , pa ću valjda remejk pogledat.
a) Nisam gleda ni jedan od ta dva filma
b) frend mi kaže da je bolji od orginala , pa ću valjda remejk pogledat
- jigsaw
Nisi pogledao Dawn of the Dead???Požuriiiiii...Unreal wrote:Nisam gleda ni jedan od ta dva filmajohn_constantine wrote:ma niti ne možeš baš uspoređivati ta dva filma. Prvi je bio baš horor drama s elementima satire. Većini gledatelja je zasmetao spori ritam filma, i nije tako brutalan ili zabavan kao day of dead. A remake je čista horor zabava s puno krvi i nasilja, brutalnim scenama, obratima i odličnim scenarijem.jigsaw wrote: Remake Dawn of the Dead je meni bolji od originala također.No da ne idemo offtopic o tome možemo pričati u remakeovima horror filmova., pa nemam blage veze koj je bolji. Čuo sam pohvale u vezi remjka i frend mi kaže da je bolji od orginala , pa ću valjda remejk pogledat.
- elrania
- elrania
ah, ne prepoznah ono ocito 
zadnje gledano... evo, upravo sada svjeze pogledano, bloodrayne
film traje oko 1h40min, a ja sam na njega utrosila koja 2,5h, jer sam ga prekidala svako malo... otisla sam po sladoled negdje jos na pocetku i zaboravih da sam ga pocela gledati
a nije mi nesto... moram priznat, ocekivala sam veci shrot, al zasluzio je taman 3/10... a dobro, mozda ipak malo manje
onaj brute s hammerom je bio zanimljiv i iznenadila me poveca kolicina masakriranja... obicno su ovi fensi filmovi s vampirima nekako pristojni
jedna od smjesnijih stvari u filmu - michelle rodriguez i britanski naglasak...
... i onda ljudi kazu da je keanu zvucao ocajno u draculi...
postava je stravicno smiksana... michelle, kingsley, loken, madsen, kier...meat loaf...
izmorilo me ovo
film traje oko 1h40min, a ja sam na njega utrosila koja 2,5h, jer sam ga prekidala svako malo... otisla sam po sladoled negdje jos na pocetku i zaboravih da sam ga pocela gledati
a nije mi nesto... moram priznat, ocekivala sam veci shrot, al zasluzio je taman 3/10... a dobro, mozda ipak malo manje
onaj brute s hammerom je bio zanimljiv i iznenadila me poveca kolicina masakriranja... obicno su ovi fensi filmovi s vampirima nekako pristojni
jedna od smjesnijih stvari u filmu - michelle rodriguez i britanski naglasak...
postava je stravicno smiksana... michelle, kingsley, loken, madsen, kier...meat loaf...
izmorilo me ovo
-
Unreal
Uskoro ti dolazi nastavakelrania wrote:ah, ne prepoznah ono ocito
jedna od smjesnijih stvari u filmu - michelle rodriguez i britanski naglasak...... i onda ljudi kazu da je keanu zvucao ocajno u draculi...
izmorilo me ovo
- bakero
grozno!Unreal wrote:Uskoro ti dolazi nastavakelrania wrote:ah, ne prepoznah ono ocito
jedna od smjesnijih stvari u filmu - michelle rodriguez i britanski naglasak...... i onda ljudi kazu da je keanu zvucao ocajno u draculi...
izmorilo me ovo.
uwe ostavi se snimanja filmova!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.