Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
metallicat

Re: Ženski kutak

Post by metallicat » 30 Jan 2011, 18:14

elrania wrote:nije sve takvo da se da riješiti ovim savjetom 'opusti se i uživaj' i stvari su malo dublje prirode.
normalno, inače bi svima sex bio savršen. svakakvih nas ima.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Jan 2011, 19:40

e baš si neki dan mislim... :kokicarenje:

Ako nas muškarce napaljuju lezbijke, da li vas žene napaljuju homokseksualci? :mrgreen:
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 30 Jan 2011, 19:43

znam za više primjera žena koje napaljuju.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Jan 2011, 19:45

ma je, tek sada vidim da ste već napisali tri stranice o seksualnom iskustvu. :zubifale:

Ma plaža i seks je jedino mjesto gdje se osjećam "opušteno", seksi i zavodljivo kada je riječ o mom tijelu. :mrgreen:

Makar, bilo je i gorih situacija tijekom seksa. Ono, 15 minutno karanje u svim mogućim položajima jer nisam mogao svršiti. Ono, napravio sam si takvu blokadu u glavu da nije išlo, a ona me obrađuje. Kao Mujo kojega u koncetracijskom logoru mlati čekićem po glavi, pa maljem. A on od sramote misli: a drugi samo čekaju... :zubifale:

Ali inače, volio bi probati puno toga u seksu. Vezivanje, bondage, seks u troje, grupnjak i što sve... :mrgreen: Naročito taj seks u troje, bar imaš s kime pričati dok ju obrađuješ. :supz:
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 30 Jan 2011, 20:28

elrania wrote:nije sve takvo da se da riješiti ovim savjetom 'opusti se i uživaj' i stvari su malo dublje prirode.
Da kod vas žena :zubifale:

O seksu volim pričat pogotovo s suprotnim spolom, ali o vašim kompleksima ili nedostacima kojih najvjerojatnije i nemate, ne želim...tu se isključujem.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Jan 2011, 20:32

ovo što asfodel kaže, seks bez osjećaja... ma to sam imao više puta iskustva, ali poslije seksa kada se rastaneš s tom osobom, imao sam samo ono osjećaj "gorčine" ili nešto, ali nisam se baš osjećao najbolje. Ma dobro, seks s udanom ženom u hotelskoj sobi baš i nije najbolje rješenje... Samo sam mislio je li to u redu i slično. I poslije nekoliko seksa prekinuo s time. Nije da je seks bio loš, ali jednostavno poslije, nije mi bilo ništa bolje.
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 30 Jan 2011, 20:51

Ma, sve je to precjenjeno.
Moja bivša cura dok je bila samnom je promijenila jedno 5 ili 6 cura. (Možda i više, nemam pojma, nisam brojao)
Onak, odobravam to, nema beda. Al sam shvatio zapravo sa vremenom koliko god volio to, opet sam imo onaj osjećaj sebičnosti u sebi gdje ju nisam htio dijeliti ni sa kime, pa makar to bila i cura.
Gadno je to zapravo koliko god bilo napaljujuće i predivno.
Asfodel wrote:E da, primjetila sam da sam ja jedna od rijetkih osoba kojima seks apsolutno nema veze s emocijama. :? Nikako. Nikad.
Nema ni o od osjećaja, ni nj od nježnosti.
Meni je to isključivo fizičke prirode i neću nikad reći da mi je seks s osobom koju volim bolji, nego identično dobar seks s potpunim strancem.. samo zato što ovog volim. Ne.
Objektivno to mogu ocijeniti i razumijem one situacije kod prijevara kad u filmu netko kaže ali ja tebe volim i ono mi ništa nije značilo. :lol: (svi u to vrijeme sigurno misle: gade, ali ja ga razumijem, jer znam da je takvo nešto moguće)
Isss, isto mislimo što se tiče ovoga. :prayer:
--------
Last.fm

John_Ryder

Post by John_Ryder » 30 Jan 2011, 23:59

baš ste zanimljivi za čitat :kokicarenje: ja ću samo reć da ne kužim ljude koji se seksaju u potpunom mraku :?
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 31 Jan 2011, 08:17

treba znat iskoristit prednosti i mraka i svjetla (kaj da se recimo, sexate i nestane vam struje, kaj onda, bi prekinuli i tražili svijeću :zubifale: , treba bit spreman na sve :zubifale: ) zajebavan se, naravno, ali svako ima svojih čari. kao, recimo, ujutro kad se probudiš i navečer prije spavanja, nebi baš mogla birat koje više volim
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 31 Jan 2011, 08:19

John_Ryder wrote:baš ste zanimljivi za čitat :kokicarenje:
jel da :D
i meni je tema kutak odma postao zanimljiviji...
zanimljivo koliko različitih ljudi na jednom malom mjestu
Image

Bub

Post by Bub » 31 Jan 2011, 09:52

Jane Doe wrote:ujutro kad se probudiš
Najbolje, taj dan mi onda ništa ne može pokvarit. :zubifale:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 31 Jan 2011, 09:54

Bub wrote:
slažem se u potpunosti :D
Image

Ašow

Post by Ašow » 31 Jan 2011, 16:11

Bub wrote:
A ovisi kraj čega se probudiš. :lol:
--------
Last.fm

Wendigo

Post by Wendigo » 31 Jan 2011, 16:18

i meni je najbolje ujutro, čim se probudim ili prije spavanja - nakon toga zaspim ko´ zaklana beba.. :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 31 Jan 2011, 17:08

Wendigo wrote:i meni je najbolje ujutro, čim se probudim ili prije spavanja - nakon toga zaspim ko´ zaklana beba.. :lol:
Obično se kaže jedno od toga dvoje, sad si stvorio ultimativnu i morbidnu sintagmu, svaka čast :prayer: :supz: :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply