Što ste zadnje kupili?
- john_constantine
-
FilmTV
- john_constantine
- Donnie Darko
nista nadjite se u birtiji svaki nek kitu položi na stol i vidiceteDragonrage wrote:Zašto...pa kupujem si sve šta je meni dobro...FilmTV wrote:@Dragonrage - ti fakat pretjerujes koji putA kaj ej najbolje...sad sam baš kupio najmanje filmova do sada LOL
![]()
![]()
![]()
Pa tko se hvali??! Jel se topic zove šta ste zadnje kupili? Zove...a meni je bez veze svako malo pisati kak sam si kupil sendvič ili novu majicu...to mi nije vrijedno spomena ovdje pošto je ovo ipak filmski forum, stoga kad kupim neki film...objavim to. Razlog je naviše kao što i sam primjećuješ da se možda netko isto zainteresira za neko izdanje pa može vidjeti na slikama kaj da očekuje ili pitati od kud to, koliko košta i tako tojohn_constantine wrote:hvalisanjem na forumu slikama ili kupovanjem tih dvd - a?![]()
eBay...jedva sam našao taj box jer je OOP...no možeš svaki film zasebno kupiti na amazonu po cijeni od nekih 5 funti po filmu ako se ne varamDjuro21 wrote:jesi li ove terminatore nabavio u nas, ako jesi pošto?!Da sam znao da je ovakvo pakiranje, vjerojatno bi ih i ja uzel pojedinačno...mislio sam da je riječ o digipacku
Ali nema veze...sad ih imam sve...e da, imam viška prvi film -dvostruko izdanje i treći film...također dvostruko izdanje
![]()
Kao što kaže Djuro...u novo otvorenom dućani Tiska. Ti dućani su sad nedavno otvoreni u Zagrebu, Splitu, Puli, Opatiji i Hvaru...pa koji ti bliži. Ima još dosta dobrih paketa po 89 knDjuro21 wrote:ovo igra imaš u onom tisak media-shopuVorador wrote:gdje si nabavio ova 3 filma za 89kn? već duže vrijeme bacam oko na the game special edition ali košta 99kn pa nikako da se odlučim i kupima ga a ovako za 89 kn + još dva filma me već mami...
evo link http://www.tisak.hr/tisakmedia/tisak_media_katalog.pdf![]()
Nitko nije lud da ti vjeruje na riječ...pih...dokažijohn_constantine wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
iam neki cudni odjecaj da ce filmophil bit zainteresiran za to
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
- john_constantine
- Scarface
Vorador wrote:dobra epizoda. jedva čekam nastavak...Wendigo wrote:dyd 100 - noćni lov
jebena naslovnica..
Da, mada je više u stilu Dampyra, nego klasičnog Dylana.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.