Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Jane Doe

Re: Ženski kutak

Post by Jane Doe » 30 Jan 2011, 10:38

ok, samo ti zajebavaj :lol:
ja sam mislila da ćemo malo raspravljat,al vidim da se nema volje malo na tu temu.
uskoro će informacije sa parafilije, tako da će se i tema okrenut u tom smjeru, i sve 5
Image

Bub

Post by Bub » 30 Jan 2011, 10:41

Ma ne zajebavam, kriza kod mene suh sam zadnji mjesec dana, pa bi se mogao raspisati. :zubifale:

metallicat

Post by metallicat » 30 Jan 2011, 11:54

hm, ne volim previše preuzimat inicijativu, možda se to dogodi 2x godišnje :lol: nisam čak ni ljubitelj nekih drukčijih poza, a to je vjerovatno jer nisam zadovoljna svojim tijelom, ali nije ni da nisam probala. nisam imala prilike probavat po ostalim ''namještajima'' jer skoro nikad nisam sama doma, a on baš nikad. čak nemam ništa fora za napisat, osim pod, plaža, more.. :lol: nisam nešto zanimljiva u ovoj temi :mrgreen:
Image

Bub

Post by Bub » 30 Jan 2011, 12:09

Joj joj cure se prave fine, damice. :zubifale: ne vjerujem

Jane Doe

Post by Jane Doe » 30 Jan 2011, 12:57

a kaj bi se pravile. slučajno si ovdje naletio na dvije koje nisu dominantne i eto, takve smo i to nas usrečuje. mislim da je to zato što inaće u životu volim bit dominantna u dosta toga, onda u krevetu volim da je obrnuto... ima smisla.
Image

alecto

Post by alecto » 30 Jan 2011, 13:55

metallicat wrote:hm, ne volim previše preuzimat inicijativu, možda se to dogodi 2x godišnje :lol: nisam čak ni ljubitelj nekih drukčijih poza, a to je vjerovatno jer nisam zadovoljna svojim tijelom, ali nije ni da nisam probala.
same here.
we are such stuff as dreams are made on

Jane Doe

Post by Jane Doe » 30 Jan 2011, 14:11

sad će opet doć Bub da nam kaže kako se pravimo da smo damice, a pod krevetom skrivamo bič, lisice i ko zna kaj :zubifale:
izgleda da je rezočaran što smo ovako "dosadne" pa nema kaj eksplicitno za čitat
Image

Bub

Post by Bub » 30 Jan 2011, 14:15

Jane Doe wrote:sad će opet doć Bub da nam kaže kako se pravimo da smo damice, a pod krevetom skrivamo bič, lisice i ko zna kaj :zubifale:
izgleda da je rezočaran što smo ovako "dosadne" pa nema kaj eksplicitno za čitat
Ma to se ja malo šalim, ali da nekad volim da djevojka uzme posao u svoje ruke volim da, zašto ne i ne volim monotoniju zato uvijek treba isprobavati nove stvari, a ne držati se non stop istih jednostavnih, brzo dođe do zasičenja i onda dolaze problemi koji se reflektiraju na vezu i ostale probleme.
metallicat wrote:nisam čak ni ljubitelj nekih drukčijih poza, a to je vjerovatno jer nisam zadovoljna svojim tijelom, ali nije ni da nisam probala.
Ček jel sam ja to dobro razumio ili sam u krivu, zato što nisi zadovoljna svojim tijelom nisi ljubitelj određenih stvari? :?

Jane Doe

Post by Jane Doe » 30 Jan 2011, 14:26

ma preuzmem ja inicijativu tu i tamo, ali u principu volim da to druga strana čini. i to ne znači da nam je monotono. neki dan sam dobila kompliment da se osjeća samnom kao da smo tek mj. dana u vezi, a ne skoro 5 god., a on mene svako tolko iznenadi nečim. tako da izgleda da smo se našli.
nekako svatko ima svoju ulogu i dobro funkcioniramo tako jer smo različiti kaj se toga tiće, hoću reć, svatko od nas dobije ono što mu paše, ja volim dominantnu osobu, a on to i je, pa mu paše da sam ja većinom pasivnija.
mi npr. imamo nek 4 poze koje su nam najudobnije i volim kad sve ide svojim tokom bez nekog plana, pa kad se i proba neš novo to je zato što je došlo samo od sebe.
bilo je šaltana svuda po stanu čisto da se proba, ali kad sam ja koščata pa se kalo nabijem na namještaj pa moram furat jastuk sa sobom, tako da je sve to otpalo osim kreveta i trosjeda.
Image

elrania

Post by elrania » 30 Jan 2011, 14:53

Jane Doe wrote:... i trosjeda.
onog gdje mene posjednete svaki put? :mrgreen:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 30 Jan 2011, 14:55

elrania wrote:
Jane Doe wrote:... i trosjeda.
onog gdje mene posjednete svaki put? :mrgreen:
ne, nije taj, bez brige, krivo sam napisala, radi se o dvosjedu
Image

elrania

Post by elrania » 30 Jan 2011, 14:59

:lol:
ma zajebavam; al dobro, počeli ste me i na dvosjed šaltati :lol:

metallicat

Post by metallicat » 30 Jan 2011, 15:20

Bub wrote:Ček jel sam ja to dobro razumio ili sam u krivu, zato što nisi zadovoljna svojim tijelom nisi ljubitelj određenih stvari? :?
da. nemogu reć da ne volim neke poze, jer neke nisam probala a u nekim se ne osjećam dobro radi već rečenog razloga. jbg
Image

Bub

Post by Bub » 30 Jan 2011, 15:23

Bezveze mi to, kak se ti onda uopće opustiš i uživaš, ako stalno misliš na takve stvari tokom seksa?

Asfodel

Post by Asfodel » 30 Jan 2011, 15:25

:lol:

Ne bih o tome svemu baš htjela ovdje pisati :zubifale: em mi je bed, em bi potrajalo dugo :lol: Nije mi to bez veze omiljena stvar na svijetu :oops: Jedino se dosta razlikujem od prethodnih postova (i u općenitom smislu, a i tom što sam ja zbilja zadovoljna svojim tijelom).

A inače lijek za duge veze je mijenjanje prostora, namještaja i svega mogućega i tako nije čudno da se i u tim dugim odnosima svaki tjedan izrodi nova poza :shock: sve je moguće..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply