Skida seolio wrote:izašla unrated verzija na net
Drag Me to Hell (2008)
- DEXTER
- john_constantine
ali ne znam zašto svi misle da je to nekakav ozbiljni horor... cijeli film mi je djelovao više kao horor komedija, jer je sve totalno neozbiljno, ma svaka scena s staricom je čista komedija
Ili kada vraća novćić u grob, pa maramica koja ju pokušava ugušiti iznutra i taj urnebesni završetak s novčićem...
Ili kada vraća novćić u grob, pa maramica koja ju pokušava ugušiti iznutra i taj urnebesni završetak s novčićem...
Michel puši karu.
- DEXTER
pa to i je horror komedija..john_constantine wrote:ali ne znam zašto svi misle da je to nekakav ozbiljni horor... cijeli film mi je djelovao više kao horor komedija, jer je sve totalno neozbiljno, ma svaka scena s staricom je čista komedija
![]()
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- john_constantine
ma gledam na imbd - u i piše horor triler. A i većina kritika koje čitam od gledatelja, većina ih je razočarana zbog tog humora jer su ono očekivali ozbiljan horor... A čekaj malo, pa kada je Sam Raimi snimio ozbiljan horor u svojoj filmografiji? Čak i Evil dead ima povremeno komičnih trenutaka...DEXTER wrote:pa to i je horror komedija..john_constantine wrote:ali ne znam zašto svi misle da je to nekakav ozbiljni horor... cijeli film mi je djelovao više kao horor komedija, jer je sve totalno neozbiljno, ma svaka scena s staricom je čista komedija
![]()
Michel puši karu.
- callac
LOL!!!john_constantine wrote:ma gledam na imbd - u i piše horor triler. A i većina kritika koje čitam od gledatelja, većina ih je razočarana zbog tog humora jer su ono očekivali ozbiljan horor... A čekaj malo, pa kada je Sam Raimi snimio ozbiljan horor u svojoj filmografiji? Čak i Evil dead ima povremeno komičnih trenutaka...DEXTER wrote:pa to i je horror komedija..john_constantine wrote:ali ne znam zašto svi misle da je to nekakav ozbiljni horor... cijeli film mi je djelovao više kao horor komedija, jer je sve totalno neozbiljno, ma svaka scena s staricom je čista komedija
![]()
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.