Zanimljive anegdote
- john_constantine
Re: Zanimljive anegdote
pa da... Zadnji put na trash festivalu.
Sjebala me ona Dragonheartova žestica i popiknuo sam se na blesavu dasku zabijenu na pod radi dočeka ekipe za "Zona mrtvih". cijelu sam curu uhvatio kako sam dobro pao.
I još da sam bio maskiran kao zombi, kondukter me još čudno gleda u vlaku kada sam dao kartu u 3 i pol ujutro.

Michel puši karu.
- Scarface
Koji si ti lik, pa to je nevjerojatno.john_constantine wrote:koja blamaža![]()
ma sjećam se da sam probao davno onu foru koju sam viđao u filmovima. Bio sam u kafiću negdje poslije 17 sati i neka zgodna ženska sjedi na susjednom stoliću. Pozovem konobara neka pita curu da si naruči nešto, da ja častim. Cura začuje što konobar kaže, naruči piće, popije, zahvali mi i otiđe.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Andrej
Ghostface wrote:Koji si ti lik, pa to je nevjerojatno.john_constantine wrote:koja blamaža![]()
ma sjećam se da sam probao davno onu foru koju sam viđao u filmovima. Bio sam u kafiću negdje poslije 17 sati i neka zgodna ženska sjedi na susjednom stoliću. Pozovem konobara neka pita curu da si naruči nešto, da ja častim. Cura začuje što konobar kaže, naruči piće, popije, zahvali mi i otiđe.
Hahaha!!! Kakva legenda od ribe.....
Ja bi je pojurio i pitao da se uda za mene. Nema ništa jaće od ovakvih mini-blamova kad si klinja....
Ubedljivo najlepša sećanja.
We're all mad here...
-
John_Ryder
ajde cons ono kad si jebo ženu dok je njezin muž gledao,to je ja mislim svim starim forumašima najdraža,pa neka i novi pročitaju

- john_constantine
ma nikad više dok je ovdje takvo licemjerno društvo.John_Ryder wrote:ajde cons ono kad si jebo ženu dok je njezin muž gledao,to je ja mislim svim starim forumašima najdraža,pa neka i novi pročitaju![]()
Michel puši karu.
- callac
a daj, ja ne znam za tu priču!!!! mislim, načula sam al ne znam ju u cjelosti...ajde, ajde, ajde!!!!john_constantine wrote:ma nikad više dok je ovdje takvo licemjerno društvo.John_Ryder wrote:ajde cons ono kad si jebo ženu dok je njezin muž gledao,to je ja mislim svim starim forumašima najdraža,pa neka i novi pročitaju![]()
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Bub
Uf uf ajde sad i mene zanimacallac wrote:a daj, ja ne znam za tu priču!!!! mislim, načula sam al ne znam ju u cjelosti...ajde, ajde, ajde!!!!john_constantine wrote:ma nikad više dok je ovdje takvo licemjerno društvo.John_Ryder wrote:ajde cons ono kad si jebo ženu dok je njezin muž gledao,to je ja mislim svim starim forumašima najdraža,pa neka i novi pročitaju![]()
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Jandra
Prvi glas! Dakle... 
-
John_Ryder
ma tko to,ajde bude te ghost zezao i to je tojohn_constantine wrote:ma nikad više dok je ovdje takvo licemjerno društvo.John_Ryder wrote:ajde cons ono kad si jebo ženu dok je njezin muž gledao,to je ja mislim svim starim forumašima najdraža,pa neka i novi pročitaju![]()
- Andrej
Pričaj care, molim te... Baš me interesuje kako si preživeo.Jandra wrote:Prvi glas! Dakle...
We're all mad here...
- Dragonrage
Oprezno...oprezno hahahaAndrej wrote:Pričaj care, molim te... Baš me interesuje kako si preživeo.Jandra wrote:Prvi glas! Dakle...![]()
Inače...za sve je bio kriv Smokvin List haha
- Andrej
Ajde, da ne bude kako maltretiramo čoveka, ja ću.
Kao što rekoh, radio sam kao izbacivač osam godina i u međuvremenu - rekreativno i za dodatne pare kao obezbeđenje na koncertima i festivalima.
E za vreme jednog festivala, pitali mene i ortaka koji je usput najgora vrsta ultra-desničara, polunaciste, fanatika itd... -
- "Koju bi ste vi binu radili?"
Mi lepo pogledamo, vidimo gomilu nekih devojčica u mrežastim čarapama i prst ka tamo.
20 min. kasnije ukapiramo da je to neki bend lezbejki a cela ekipa na koncertu pederi i lezbejke.
Sve je to kul, malo blam, pare u džep, beži kući, kad ono prc....
Lik me ujutro zove i....
2000 sajtova gej-lezbo populacije širom sveta - naslovna vest taj koncert i naravno slika njega i mene.
Na priloženij slici je moja malenkost s leve strane, kako zadivljeno gleda dve brke koji se balave bez upetljavanja brada, a s desne on, i veoma lako mu je s lica pročitati šta im želi....
zezanje....dupe uza zid, ali zezanje....

Kao što rekoh, radio sam kao izbacivač osam godina i u međuvremenu - rekreativno i za dodatne pare kao obezbeđenje na koncertima i festivalima.
E za vreme jednog festivala, pitali mene i ortaka koji je usput najgora vrsta ultra-desničara, polunaciste, fanatika itd... -
- "Koju bi ste vi binu radili?"
Mi lepo pogledamo, vidimo gomilu nekih devojčica u mrežastim čarapama i prst ka tamo.
20 min. kasnije ukapiramo da je to neki bend lezbejki a cela ekipa na koncertu pederi i lezbejke.
Sve je to kul, malo blam, pare u džep, beži kući, kad ono prc....
Lik me ujutro zove i....
2000 sajtova gej-lezbo populacije širom sveta - naslovna vest taj koncert i naravno slika njega i mene.
Na priloženij slici je moja malenkost s leve strane, kako zadivljeno gleda dve brke koji se balave bez upetljavanja brada, a s desne on, i veoma lako mu je s lica pročitati šta im želi....
SpoilerShow

We're all mad here...
- DrugsBunny
Izgledaš kao da se super zabavljaš 
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Andrej
DrugsBunny wrote:Izgledaš kao da se super zabavljaš
Hahahahaha!!!! Pa da!!!! Uvek
Ne brinem se ja za pedere, dokle god sam ovoliki.
Mene ne bi nijedan startovao i štikle da obujem sa sve mrežastim čarapama.
Oni vole one lepe.
We're all mad here...
- john_constantine
koliko postova radi mene
Mah, ne priča mi se o tome previše jer se drugi prave pametni. Kao da nisu nikada isprobavali stvari u seksu. Nisam još nikad probao s uniformom, u troje ili grupnjak, ali htio bi to.
I ne vidim ništa loše u tome.
A to, ah, je u pitanju je smokva.
Našao oglas gdje neki bračni par traži nekoga da mu jebe ženu. I ajde, zašto ne? Našli smo se i imali smo zajedničku inicijativu tijekom seksa. A muškarac je samo gledao i masturbirao. Bilo bi sigurno veći gušt kao u Bitter moon da je bio u kolicima, pa da me gleda dok mu jebem ženu.
Ma jednostavno se nisam zamarao njime. Samo sam uživao, ono mozak na pašu i ništa drugo ne postoji.
Jedino mi je žao što nisam probao "doging". Mislim da se tako zove, kada isto neki muž nagovara drugog da mu jebe ženu, ali tako da to ona ne zna (ili zna). Ali ništa jednostavno, morao sam doći kod nje u kafić, pričati s njom, zavoditi i onda ako uspijem, do 11 sati zatvara i prava prilika. Pa poslije prenijeti informacije. Ali nisam baš bio toliko lud da to isprobavam jer sam mislio da je zajebancija.
O da, i najveći je gušt seksati se s debljim ženskama. One bar mogu svojim sisama trljati penis.
Bolje da ljulja, nego da žulja.
Za ostalo imate smokvin list.
Mah, ne priča mi se o tome previše jer se drugi prave pametni. Kao da nisu nikada isprobavali stvari u seksu. Nisam još nikad probao s uniformom, u troje ili grupnjak, ali htio bi to.
A to, ah, je u pitanju je smokva.
Jedino mi je žao što nisam probao "doging". Mislim da se tako zove, kada isto neki muž nagovara drugog da mu jebe ženu, ali tako da to ona ne zna (ili zna). Ali ništa jednostavno, morao sam doći kod nje u kafić, pričati s njom, zavoditi i onda ako uspijem, do 11 sati zatvara i prava prilika. Pa poslije prenijeti informacije. Ali nisam baš bio toliko lud da to isprobavam jer sam mislio da je zajebancija.
O da, i najveći je gušt seksati se s debljim ženskama. One bar mogu svojim sisama trljati penis.
Michel puši karu.