Undying vs. (insert name here)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 20 Jan 2007, 23:38

Ima jedna pjesma po imenu "shotgun ritual"...

p.s.
(ovo je provokacija, nemoj nikome reći)
Krv je moje svjetlo i moja tama.

FilmTV

Post by FilmTV » 21 Jan 2007, 00:02

undying wrote:daj prestani se brukati... Kakav te Monte Carlo spopao :D :D :D Ajde pojasnicu djecaku malom.. Ako hoces da cujes kvalitetan techno: Chicago, Detroit, London, Glazgov a posebno obrati paznju na Brighton!!! Koji Monte Carlo!! :D :D :D Sto se tice drugih pravaca kao sto su trance, house... Ni njih neces naci u M. C. to je postalo UNDEGROUND!!! Cak i house postaje to... Naravno mislim na pravi house a ne na shizu...
Evo, sam si dao primjer kada se bahatiš da si star a mi smo djeca. Ja sam Monte Carlo izabrao u svom postu čisto jer mi je prvi pao na pamet, mogao sam isto tako reći Gospić ili Dubai, nije imalo nikakve veze s glazbom. Drago mi je vidjeti da si u Monte Carlu doma, da znaš iz prve ruke šta se tamo pušta i kakva je scena. Znaš, mi ovdje na forumu nemamo love za obilaziti takva mjesta pa je osvježenje imati stručnjaka, poliglotu i globetrottera poput tebe da nas jadne klince uputi u smisao glazbe i filma.

Pošto vidim da se riječima ništa više ne može objasniti vrhunskom intelektualcu poput tebe jer argumenti malo znače osim ako nisu popračeni velikom količinom uskličnika i smajlića, nadovezati ću se na kometar Zombiemachinea i proslijediti ću ti ovu sliku u obliku čestitke, vidim da ti slike bolje leže pa ćeš valjda shvatiti moju poruku :wink:

Image

undying

Post by undying » 21 Jan 2007, 00:12

Koristis super stare fazone sa tom slikom pistolja-dobro da nisi poslao lika medju medjunozjem :D :D :D Monte Carlo si rekao jel te to asocira na "sjaj, red carpet i slicna sranja.. " A ja sam ti samo objasnio da techno nije to!!!!!!! Shvatas??? :D :D :D techno ti je mracna, prljava muzika... Zasto se raspravljas sa mnom oko elektronske muzike kad ocito ne znas??? ee po tome vidim da si dijete i ne samo po tome ono u vezi wikipedie E TO JE VRHUNSKA PROVALA! :D :D

FilmTV

Post by FilmTV » 21 Jan 2007, 00:19

undying wrote:Koristis super stare fazone sa tom slikom pistolja-dobro da nisi poslao lika medju medjunozjem :D :D :D Monte Carlo si rekao jel te to asocira na "sjaj, red carpet i slicna sranja.. " A ja sam ti samo objasnio da techno nije to!!!!!!! Shvatas??? :D :D :D techno ti je mracna, prljava muzika... Zasto se raspravljas sa mnom oko elektronske muzike kad ocito ne znas??? ee po tome vidim da si dijete i ne samo po tome ono u vezi wikipedie E TO JE VRHUNSKA PROVALA! :D :D
Ja se s tobom raspravljao oko techna? :lol: Ja nisam uopće ulazio s tobom u raspravu oko toga šta je techno, ti kao da imaš šizofreniju pa više glasova raspravlja tebi u glavi. Ajde, barem ti nikada nije dosadno.

Da ponovimo gradivo, oldies but goldies:

Image

undying

Post by undying » 21 Jan 2007, 11:31

Naravno da nisi raspravljao sa mnom sta je to techno-kako ce covjek koji nema blage u vezi techna raspravljati sa mnom-nema smisla!+ Da znas i ti bi se nasmijao Wikipedii!!!+ Ono sto je na Wikipedi to moze i moja baba napisati i tvrditi da je tacno!!!
+ Ti vjerovatno svoj blog baziras po izvorima iz Wikipedie :D :D :D :D Nema sta-treba ti se vjerovati!!! :P :P

Evil Xander

Post by Evil Xander » 21 Jan 2007, 11:37

undying wrote:Naravno da nisi raspravljao sa mnom sta je to techno-kako ce covjek koji nema blage u vezi techna raspravljati sa mnom-nema smisla!+ Da znas i ti bi se nasmijao Wikipedii!!!+ Ono sto je na Wikipedi to moze i moja baba napisati i tvrditi da je tacno!!!
+ Ti vjerovatno svoj blog baziras po izvorima iz Wikipedie :D :D :D :D Nema sta-treba ti se vjerovati!!! :P :P
Ovoliku kolicinu argumenata ad hominem, shizofrenije te diskutiranja o imaginarnim temama izvucenih izvan konteksta izvornih recenica nisam vec dugo vidio. Svaka cast!

Znas li da postoji vise izraza kojima se moze opisati stanje osobe koja komunicira sama sa sobom i sama si daje odgovore na svoja pitanja?
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

undying

Post by undying » 21 Jan 2007, 11:53

Evil Xander wrote:
undying wrote:Naravno da nisi raspravljao sa mnom sta je to techno-kako ce covjek koji nema blage u vezi techna raspravljati sa mnom-nema smisla!+ Da znas i ti bi se nasmijao Wikipedii!!!+ Ono sto je na Wikipedi to moze i moja baba napisati i tvrditi da je tacno!!!
Ovoliku kolicinu argumenata ad hominem, shizofrenije te diskutiranja o imaginarnim temama izvucenih izvan konteksta izvornih recenica nisam vec dugo vidio. Svaka cast!

Znas li da postoji vise izraza kojima se moze opisati stanje osobe koja komunicira sama sa sobom i sama si daje odgovore na svoja pitanja?
Hm... Argumenata.. A de mi pokazi jedan njihov argument :P +Ja sam naveo vise argumenata, primjer-evo jednog kojeg se sad mogu sjetiti -Detroit..! Ali naravno pre toga treba znati da su veliki DJ upravo iz tog grada u kojem se rade najvece zurke ali kao sto rekoh to treba znati a ne donositi zakljucke po onom sto pise na netu :D

Naravno da znam, moze se stanje jos opisati kao kriza svijesti, narkomansko stanje,shizofreno stanje, alkoholisano stanje... Ako hoces mogu ti i ljekove prepisati: lexilium, bensadin, anafranil a moze pomoci i oikamid jel on ipak vraca pamcenje, eto sad znas i to!

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 21 Jan 2007, 12:14

haha jednom sam procito da je horror_hr napiso da je undying troll na forumu(uz rainmakera)...
Bio je u pravu od svih tvojih postova na ovom topicu se ponavljaju iste recenice u drugom konekstu...sto je rijecnik ti je slab?Ili ti je mca popala jezik'
:lol: 8) :? :P
ovo je otislo predebelo u offtopic..premjestite te to u novi topic "undying protiv svijeta"

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 21 Jan 2007, 13:00

undying wrote: + Ti vjerovatno svoj blog baziras po izvorima iz Wikipedie :D :D :D :D Nema sta-treba ti se vjerovati!!! :P :P
Što znači da smatraš ovaj sajt neozbiljnim. To je ok, pošto je to tvoje pravo. Učini onda svima uslugu i odi odavdje. Nikome nećeš faliti. Što je najbolje, mislit ćeš da si moralni pobjednik, pa svatko dobiva.
Krv je moje svjetlo i moja tama.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Jan 2007, 14:00

Zombiemachine wrote:
undying wrote: + Ti vjerovatno svoj blog baziras po izvorima iz Wikipedie :D :D :D :D Nema sta-treba ti se vjerovati!!! :P :P
Što znači da smatraš ovaj sajt neozbiljnim. To je ok, pošto je to tvoje pravo. Učini onda svima uslugu i odi odavdje. Nikome nećeš faliti. Što je najbolje, mislit ćeš da si moralni pobjednik, pa svatko dobiva.
pa zar na ovom forumu ne postoji doživotni ban za takve?

Evil Xander

Post by Evil Xander » 21 Jan 2007, 15:01

undying wrote:
Naravno da znam, moze se stanje jos opisati kao kriza svijesti, narkomansko stanje,shizofreno stanje, alkoholisano stanje... Ako hoces mogu ti i ljekove prepisati: lexilium, bensadin, anafranil a moze pomoci i oikamid jel on ipak vraca pamcenje, eto sad znas i to!
Drago mi je da znas sa cime se boris svakodnevno i kako.

Ekipa, ne zajebavati undyinga, kao sto vidite ima probleme, ali ocito radi na tome! Takodjer, uzalud vam svaka smislena rasprava, just let go...
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

El Ranchero

Post by El Ranchero » 21 Jan 2007, 16:22

Samo da ispravim ovog goropdnog sveznalicu. Prodigy je napočetku karijere bio rave band isto kao i the shamen, altern 8, utah saints... Kasnije su počeli i sa drugim vrstama. Evo npr. pjesm "Charly" je bila jedna od najvećih rave hitova u engleskoj.

Wendigo

Post by Wendigo » 21 Jan 2007, 16:44

@ Undying: pročitaj ovo (nhf :wink: ) - http://en.wikipedia.org/wiki/Forum_troll

jigsaw

Post by jigsaw » 21 Jan 2007, 20:42

Jebote kak taj Undying zna srat...Ja ne znam kak je ljudima oko njega...Ako ti se ne sviđa naše mišljenje na forumu ( a forum je stvoren za slobodna mišljenja,ako to nisi znao),lijepo se povuci i odi na neki forum gdje dopuštaju ovakve nebuloznosti.A što se tiče tvog provociranja drugih,to da ne govorim... :roll: :roll: :roll:

A$H

Post by A$H » 21 Jan 2007, 21:03

jigsaw wrote:Jebote kak taj Undying zna srat...Ja ne znam kak je ljudima oko njega...Ako ti se ne sviđa naše mišljenje na forumu ( a forum je stvoren za slobodna mišljenja,ako to nisi znao),lijepo se povuci i odi na neki forum gdje dopuštaju ovakve nebuloznosti.A što se tiče tvog provociranja drugih,to da ne govorim... :roll: :roll: :roll:

hehe to i problem,vjerovatno ni nema nikog oko njega pa ispucava svoje fobije na forumu/ima...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Post Reply