The Dark Knight Rises (2012)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 27 Dec 2008, 03:32

filmophil wrote:
Mairosu wrote:Prica se da ce se Joker reprizirati u novom Batmanu : The Darker Knight. Igrace Heath, Aalyah ce biti Catwoman, a Batmana najverovatnije igra River Phoenix (ofarbace se u crno, naravno). Za rezisera se jos ne zna, ali tipujem na Alfreda Hitchcocka...bice to pravi underground klasik !
a ja tipujem na tvoju mamu
Spomeni mi familiju jos jednom, i omaci ce mi se prst na delete user.

Samo napred. Ako si nesposoban da se zajebavas sa drugima, ne prelazis na clanove porodice. Jer ja tvoju majku nisam dirao.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

filmofil

Post by filmofil » 27 Dec 2008, 03:45

Mairosu wrote:
filmophil wrote:
Mairosu wrote:Prica se da ce se Joker reprizirati u novom Batmanu : The Darker Knight. Igrace Heath, Aalyah ce biti Catwoman, a Batmana najverovatnije igra River Phoenix (ofarbace se u crno, naravno). Za rezisera se jos ne zna, ali tipujem na Alfreda Hitchcocka...bice to pravi underground klasik !
a ja tipujem na tvoju mamu
Spomeni mi familiju jos jednom, i omaci ce mi se prst na delete user.

Samo napred. Ako si nesposoban da se zajebavas sa drugima, ne prelazis na clanove porodice. Jer ja tvoju majku nisam dirao.
nešto smo ozbiljni odjednom?
This is the Zodiac speaking.

Mairosu

Post by Mairosu » 27 Dec 2008, 03:55

Mozemo i neozbiljno, ali...gde ti spominjem majku ? Quotuj me. Psovao si me licno tamo gde sam i ja tebe u onom threadu - OK, napusavamo se. Sada, ja se zajebavam o filmskom liku, a ti meni rodbinu ?

Odgovori lepo, ili se svodimo na ono odozgo.

horus

Post by horus » 27 Dec 2008, 08:27

:angrypunch: let's have blood :snakeman:

filmofil

Post by filmofil » 27 Dec 2008, 13:55

Mairosu wrote:Mozemo i neozbiljno, ali...gde ti spominjem majku ? Quotuj me. Psovao si me licno tamo gde sam i ja tebe u onom threadu - OK, napusavamo se. Sada, ja se zajebavam o filmskom liku, a ti meni rodbinu ?

Odgovori lepo, ili se svodimo na ono odozgo.
jednostavno mi ideš na kurac i nakupilo se...možda je zvučalo malo prejako, ali ne žalim za tim što sam rekao...
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Dec 2008, 14:15

ajde, filmophil, on tebi ide na kurac, a ti svima na forumu ideš na kurac. :) Previše se nerviraš radi jokera i sve to, nađi si život. :mrgreen:
Michel puši karu.

Mairosu

Post by Mairosu » 27 Dec 2008, 14:36

Nish, vratimo ga za dve nedelje mozda...sad je na privremenom.

elrania

Post by elrania » 27 Dec 2008, 15:16

john_constantine wrote:ajde, filmophil, on tebi ide na kurac, a ti svima na forumu ideš na kurac. :)
hehehe :D

:klapklap:

A$H

Post by A$H » 27 Dec 2008, 15:53

Mairosu wrote:Nish, vratimo ga za dve nedelje mozda...sad je na privremenom.
ma ne :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

A$H

Post by A$H » 26 Jan 2009, 23:16

The speculation can finally end. After much huh bub the producer Michael Uslan has revealed that the movie will be ready to rock for 2011 Quote from Courier Post.

“It’s not just a great comic book film, it’s a great film,” says Uslan who also produced “The Spirit” and has three more films in various stages of development, “When I first saw “The Dark Knight,’ I was so happy I wanted to cry.”

Uslan will be onboard as executive producer for the “Dark Knight” sequel, which he estimates will be theaters by 2011. As for the identity of the next round of Batman’s supervillains and love interests, Uslan remains tight-lipped. “It’s one of those deals where if I told you, I’d have to kill you,” he says with a chuckle.

Without question The Dark Knight was a great movie and a sequel could be just as fun!
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Boby

Post by Boby » 21 Jun 2009, 21:16

Aha, o ovome se na veliko priča. Mislim da im je glavna dilema dal vratiti Jokera ili ne jer su izvori bliski Nolanu napomenuli kako ga je "jako" pogodila Ledgerova smrt što hoće reći da bi mu očito (i razumljivo) bilo neugodno angažirati novog glumca ali s druge strane, Joker nije lik kojeg ekskluzivno smije glumiti samo jedan glumac a i priča sama po sebi ne bi imala nikakvog smisla da ga uopće nema u idućem nastavku; dvojka je i rađena kao svojevrsni uvod prema konačnom finalu. Uglavnom, ne bih volio biti na mjestu scenarista

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Jun 2009, 23:20

Boby wrote:Aha, o ovome se na veliko priča. Mislim da im je glavna dilema dal vratiti Jokera ili ne jer su izvori bliski Nolanu napomenuli kako ga je "jako" pogodila Ledgerova smrt što hoće reći da bi mu očito (i razumljivo) bilo neugodno angažirati novog glumca ali s druge strane, Joker nije lik kojeg ekskluzivno smije glumiti samo jedan glumac a i priča sama po sebi ne bi imala nikakvog smisla da ga uopće nema u idućem nastavku; dvojka je i rađena kao svojevrsni uvod prema konačnom finalu. Uglavnom, ne bih volio biti na mjestu scenarista
ili, neka jednostavno angažiraju jacka nickolsona kao jockera, opet.
a zasto nebi imalo smisla da nema jockera u iducem nastavku, recim jocker je u arckam asaylumu, jer ga je batman u dvojci "uhapsio", sad bi mogli uvest pingvina(dany devita), catwoman ili ridlera.
Steta da su se rjesili 2 facea tako nabrzaka
I may be an idiot, but i am no fool.

Boby

Post by Boby » 21 Jun 2009, 23:43

maddjuro wrote:
Boby wrote:Aha, o ovome se na veliko priča. Mislim da im je glavna dilema dal vratiti Jokera ili ne jer su izvori bliski Nolanu napomenuli kako ga je "jako" pogodila Ledgerova smrt što hoće reći da bi mu očito (i razumljivo) bilo neugodno angažirati novog glumca ali s druge strane, Joker nije lik kojeg ekskluzivno smije glumiti samo jedan glumac a i priča sama po sebi ne bi imala nikakvog smisla da ga uopće nema u idućem nastavku; dvojka je i rađena kao svojevrsni uvod prema konačnom finalu. Uglavnom, ne bih volio biti na mjestu scenarista
a zasto nebi imalo smisla da nema jockera u iducem nastavku, recim jocker je u arckam asaylumu, jer ga je batman u dvojci "uhapsio", sad bi mogli uvest pingvina(dany devita), catwoman ili ridlera.
Zato što je Joker uhvaćen a ne ubijen i jedini je (uz Waynea i Gordona) tko zna pravu istinu o Dentu a ujedno i jedini koji ima interes da istina iziđe na vidjelo. Joker u Arkhamu kao ideja za film ostavlja potencijal veći nego uvođenje bilo kojeg drugog negativca; ako uzmeš što je radio u policijskoj stanici murji zamisli kaj bi tek radio s psihijatrima. Ma dovoljno je opet pogledati Dark Knighta i vidjeti da priča koja bi se nastavljala na taj film bi bila ustvari ista ta priča u kojoj bi se razriješile stvari koje su ostale nedorečene i dao se konačni smisao cjelini. Ovaj model koji ti spominješ palio bi da je u pitanju Burtonov ili Schumacherov Batman. U Nolanovom je svijetu mnogo teže samo tako pojednostaviti stvari i krenuti dalje štancati pingvine i mačke; drugim riječima, scenarij za ovaj film bio je predviđen još prije nego li je Dark Knight stigao u kina a sada bi ga se trebalo drastično promjeniti što će u svakom slučaju naštetiti prvotno zamišljenom konceptu kojeg jedino možemo i smatrati ispravnim jer je to koncept i vizija koju su autori zamislili. Sve ostalo su isforsirane izmjene potaknute višom silom, odnosno Ledgerovom smrću

Scarface

Post by Scarface » 22 Jun 2009, 00:47

Boby wrote:
maddjuro wrote:
Zato što je Joker uhvaćen a ne ubijen i jedini je (uz Waynea i Gordona) tko zna pravu istinu o Dentu a ujedno i jedini koji ima interes da istina iziđe na vidjelo. Joker u Arkhamu kao ideja za film ostavlja potencijal veći nego uvođenje bilo kojeg drugog negativca; ako uzmeš što je radio u policijskoj stanici murji zamisli kaj bi tek radio s psihijatrima. Ma dovoljno je opet pogledati Dark Knighta i vidjeti da priča koja bi se nastavljala na taj film bi bila ustvari ista ta priča u kojoj bi se razriješile stvari koje su ostale nedorečene i dao se konačni smisao cjelini. Ovaj model koji ti spominješ palio bi da je u pitanju Burtonov ili Schumacherov Batman. U Nolanovom je svijetu mnogo teže samo tako pojednostaviti stvari i krenuti dalje štancati pingvine i mačke; drugim riječima, scenarij za ovaj film bio je predviđen još prije nego li je Dark Knight stigao u kina a sada bi ga se trebalo drastično promjeniti što će u svakom slučaju naštetiti prvotno zamišljenom konceptu kojeg jedino možemo i smatrati ispravnim jer je to koncept i vizija koju su autori zamislili. Sve ostalo su isforsirane izmjene potaknute višom silom, odnosno Ledgerovom smrću

Sigurno je jedno- nastavak će definitivno bit drugačiji (i vjerojatno lošiji) od Dark Knight-a.

Post Reply