Green Lantern (2010)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
jeba

Re: Green Lantern (2010)

Post by jeba » 10 Oct 2011, 13:08

jedan od lošijih filmova sa superjunacima

metallicat

Post by metallicat » 10 Oct 2011, 23:46

jeba wrote:jedan od lošijih filmova sa superjunacima
nažalost, da. ja uvijek očekujem od takvih najviše, a često dobijem malo. ovaj mi gotovo i nije zabavan :?
Image

Scarface

Post by Scarface » 11 Oct 2011, 15:18

Ovo mi je jedan od boljih superjunačkih filmova, istina, nema nešto puno akcije, i možda sve to skupa nije preivše impresivno, ali mi je film nenormalno dobro lega, i sve mi je bilo na mistu. Čvrsta sedmica!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 19 Oct 2011, 10:17

Izbor glumaca mi nije neš sjeo, ali film je čist okej, sviđa mi se baratanje zelenom energijom i šta je sve napravljeno za vrijeme borbe :supz:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 11 Dec 2011, 12:27

jeba wrote:jedan od lošijih filmova sa superjunacima
meni najgori koji sam do sada pogledao. nisam vidio lošiji CGI.... -.-
reynolds mi je ok glumac inače, ali cijeli ovaj film mi je baš ono, koma. zaspao sam valjda 5 puta.

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Dec 2011, 15:24

možda nije najbolji u serijalu filmova o superjunacima, ali kužim zašto je većini loš. Jedni zamjeraju nedostatak univerzuma koji je puno kompleksniji, a za mene, ma nekako je previše jednostavna radnja koja je mogla biti puno bolja. A glavni negativac, s obzirom da green lantern ima puno zanimljivije negativce, previše klišejiziran. Već sam ga valjda sto puta vidio, baš da je napravljen bez mašte.

Nakon gledanja filma, baš ne dobiješ volju da pročitaš više o Green lanternu.
Michel puši karu.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 12 Dec 2011, 17:33

john_constantine wrote:možda nije najbolji u serijalu filmova o superjunacima, ali kužim zašto je većini loš. Jedni zamjeraju nedostatak univerzuma koji je puno kompleksniji, a za mene, ma nekako je previše jednostavna radnja koja je mogla biti puno bolja. A glavni negativac, s obzirom da green lantern ima puno zanimljivije negativce, previše klišejiziran. Već sam ga valjda sto puta vidio, baš da je napravljen bez mašte.

Nakon gledanja filma, baš ne dobiješ volju da pročitaš više o Green lanternu.
pa nije baš svima, meni je baš super. naravno da ima svoje mane, ali meni su nevažne radi hrpetine svega dobroga u filmu. po meni glavni glumac savršeno odgovara za ulogu + kaj mi je i od prije simpa lik...
a gle, svako će bilo koji film doživit drugačije, i svakog će neš drugo smetat ili pak neće...
ja gledam sve kaj mi se učini zanimljivim, bez obzira dali je mega hvaljeno ili mega pljuvano djelo, bitno da mene privuče nečim, pa sama vidim...
Image

Post Reply