Ps nad lipom.. Oni glazbenici zabrijani i sviraju na PLAYBACK
Hrvatske Bračne Vode
- Decadentor
- Clayman
Evo jučer mi je prijatelj rekao za ovo, ali mislio sam da me zajebava. Sad kad vidim ovo, stvarno nemam riječi nego
. Prognoziram da će Mile Kekin glumit Al-a
.
A jel zna netko, pitam čisto iz znatiželje, što se dogodilo sa potencijalnom katastrofom "Hrvatske kućanice" koje su gromoglasno najavljivali i čak nam puštali i neke klipove. Gluma se činila ultra lošom, a scene su izgledale kao da se snimaju bez ikakvog budžeta pa sam se malo zainteresirao da pogledam koju epizodu
.
A jel zna netko, pitam čisto iz znatiželje, što se dogodilo sa potencijalnom katastrofom "Hrvatske kućanice" koje su gromoglasno najavljivali i čak nam puštali i neke klipove. Gluma se činila ultra lošom, a scene su izgledale kao da se snimaju bez ikakvog budžeta pa sam se malo zainteresirao da pogledam koju epizodu
- Asfodel
- elrania
- Scarface
- lord
- Studeni
- HorrorHR
- Site Admin
Serija je blago rečeno GOVNO spektakularno 
Pogledao sam na jutjubu prvu epizodu i ono, grozna je
Još ako je ono istina što pište (da su nasnimavali sve glasove na prvu epizodu jer su u originalu snimili pre tiho
).
Btw, neznam baš koja je poanta u doslovnom kopiranju originala - ova naša prva epizoda je doslovno direktna kopija američke prve epizode.
Sa guštom čekam slijedeću epizodu, djeluje mi au pari sa Krim Tim 2 :*
Pogledao sam na jutjubu prvu epizodu i ono, grozna je
Btw, neznam baš koja je poanta u doslovnom kopiranju originala - ova naša prva epizoda je doslovno direktna kopija američke prve epizode.
- john_constantine
he, meni je to čak zgodno, sve bolje razumijem, ali pomalo ide na živce kao da čitaju s blesimetra. A humor i gluma je baš loša, ma držim se američke verzije.HorrorHR wrote:Serija je blago rečeno GOVNO spektakularno
Pogledao sam na jutjubu prvu epizodu i ono, grozna jeJoš ako je ono istina što pište (da su nasnimavali sve glasove na prvu epizodu jer su u originalu snimili pre tiho
![]()
![]()
).
Michel puši karu.