Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
-
FilmTV
Unreal wrote:FilmTV wrote:
Daleko od toga da volim Zombiea ali ne vidim gdje sam ja to pljuvao nekoga zato jer ga ne voli ili pak rekao da je on genijalac

Ma mislio sam da ne odemo opet na staru priču o tome kakav je redatelj. Kao što si rekao on je redatelj kojeg mnogi smatraju dobrim,a neki lošim. Osobno nema ništa protiv lika (kao ni kod Uwe Boll) jer ga nisam nikada upoznao,ali ne dopada mi se baš nakon Halloweena.
Onda ok, prema onome što si napisao ispalo je da netko ovdje vrši tiraniju u ime Zombie.
Unreal wrote:Pa kao redatelj za prave horrce baš i nije obavio dobar posao budući da film nije bio straša,a niti zabavan. Osobno mislim da bi mu možda čak i bolje sjeo drugi žanar. Ma tko zna? Ako su mu strast horror filmovi neka ih radi budući da to voli i filmovi će nači svoju publiku ,ali ipak neka proba izbječi raditi remakove i nastavke nekih filmova koja ja smatram dobrima.

Dobro, po tebi nije, poštujem mišljenje, ali nekako ga teško vidim u nekom drugom žanru kao što je to drama. Najdalje što je otišao je Devil's Rejects koji baš i nije horror i mislim da je to dovoljno daleko. Iako bi bilo vrlo zanimljivo vidjeti Zombiea da napravi dramu, s njegovim stilom to bi moglo biti stvarno uvrnuto.
Što se tiče rada na remakeovima to je sranje koje hvata ama baš sve redatelje, vidjeti ćeš kako će se izredati svi koji do sada nisu pošto je sve u lovi.
-
Unreal
FilmTV wrote:Što se tiče rada na remakeovima to je sranje koje hvata ama baš sve redatelje, vidjeti ćeš kako će se izredati svi koji do sada nisu pošto je sve u lovi.
S ovim se slažem totalno.Za dobar remeak trebaš imat dobar materjal(najviše mislim na scenarij),a problem kod nekih remakova je da se ne smju udaljit od orginala previše i ne smju biti preslični orginalu da bi zadovoljili fanove. Kod Halloweena je za mene bilo teško moguče da itko tu nešto dobro napravi budući da orginal je klasika koja je preživjela test vremena (isto mogu reči za dolazeči Hellraiser film) .
-
John_Ryder
Po meni R.Zombie ima odlične filmove,dosada su mi svi njegovi bili odlični,a devil rejects je trajao skoro 2 sata koliko
se sjećam, dok je film završio,tek sam onda to primjetio.

Znači da valja ,8/10.
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

-
bakero
film mi je bio zabavan ništa više!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
-
Sammy
uf, aj da izvadim ovaj zaboravljen i u smeće zakopan topic
moglo bi ga se premjestiti u horror podforum..
The Devil's Rejects (2005) - solidan nastavak, ima dobrih scena, prekomjerno upotrebljavanje riječi fuck, neki glupi dijalozi, kul odmetnici, nekul murjak i dobri soundtrackovi. Zabavno djelce, ali malo slabiji od prethodnika. - 6/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.